1. Formular înscriere în ASOCIAŢIE
SE APROBĂ
Preşedinte
DOMNULE PREŞEDINTE,
Subsemnatul ………………………………………., domiciliat în……………..,
str…………………………………nr………………., bloc………apart……, sector…., telefon……………………, adresă email………………….., membru APC 21 din anul ……..., solicit prin prezenta :
- obţinerea/vizarea permisului de pescuit ANPA
- obţinerea PG-urilor pentru zonele : Giurgiu, Călăraşi, Teleorman, Tulcea
- obţinerea permiselor anuale de pescuit ARBDD, respectiv acces ARBDD.
Depun alăturat :
- carnetul de membru APC 21
- copia permisului de pescuit ANPA 2012
- copii BI/CI
- cereri PG
Data........................ Semnătura....................................
2. formulare pentru CERERI P.G.
a) pt. Călăraşi
APROB
ŞEF S.T.P.F. CĂLĂRAŞI
Comisar şef de poliţie
ŞTEFAN MIHAI
ŞEFULUI SERVICIULUI TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ
CĂLĂRAŞI
Subsemnatul.................................................., fiul lui...................... şi..............................,
născut la data de................................., în loc.........................................., jud...................,
domiciliat în localitatea................................, str...................., nr........., bl....., sc...., etj...,
apt...., jud........., posesor BI/CI seria……..,nr……eliberat de……………........., la data………, de profesie.................................., la.......................................,vă rog să-mi aprobaţi desfăşurarea activităţii în apele de frontieră (fluviul Dunărea), între km 370,1-452, pentru anul 2013.
Mă angajez să comunic orice aspecte sau date constatate pe timpul desfăşurării activităţii ce interesează organele poliţiei de frontieră, să respect legislaţia de frontieră în vigoare şi totodată să ajut ori de câte ori mi se solicită sprijinul, pentru buna desfăşurare a activităţilor specifice poliţiei de frontieră.
Data......................... Semnătura................
b) pt. Tulcea
APROB
ŞEFUL S.P.F TULCEA
Comisar şef de poliţie
Struţu Doru
CERERE DE SOLICITARE
A AVIZULUI PENTRU DESFĂŞURAREA
ACTIVITĂŢII DE PESCUIT SPORTIV
Subsemnatul..........................................................legitimat prin C.I. seria.........,
nr...................., eliberat de........................................., cu domiciliul în................
................................................................................................................................,
număr de telefon........................................., rog a-mi elibera aviz pentru a desfăşura activităţi de PESCUIT SPORTIV în zona de competenţă a Gărzii de Coastă.
Menţionez că respect şi cunosc prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.105/2001 privind frontiera de stat a Romaniei, aprobată prin Legea 243, cu modificările şi completările ulterioare stipulate în Legea 280/2011.
DATA SEMNĂTURA
c) pt.Teleorman
Nr.____________din__________
Şefului S.J.P.F. Teleorman
Subsemnatul.........................................................................născut la data de ............................. în localitatea ......................................... cu domiciliul în localitatea ..................................... str. .................................... nr. .... bl ..... sc. .... et. ..... ap. ...... judeţ/sector ...................................... posesor B.I./C.I. seria .......nr. ............. eliberat de..................., la data de ..................., având codul numeric personal (CNP).....................................................
Vă rog să binevoiţi a îmi aproba desfăşurarea activităţii de PESCUIT RECREATIV SPORTIV în regim normal, pe raza de competenţă a inspectoratului în perioada anului 2013.
Pe timpul desfăşurării acestei activităţi mă angajez să respect prevederile Legii 243/2002 referitoare la frontiera de stat a României.
Data Semnătura
d) pt. Giurgiu
Nr.____________din__________
Şefului S.J.P.F. Giurgiu
Subsemnatul.........................................................................născut la data de ............................. în localitatea ......................................... cu domiciliul în localitatea ..................................... str. .................................... nr. .... bl ..... sc. .... et. ..... ap. ...... judeţ/sector ...................................... posesor B.I./C.I. seria .......nr. ............. eliberat de..................., la data de ..................., având codul numeric personal (CNP).....................................................
Vă rog să binevoiţi a îmi aproba desfăşurarea activităţii de PESCUIT RECREATIV SPORTIV în regim normal, pe raza de competenţă a inspectoratului în perioada anului 2013.
Pe timpul desfăşurării acestei activităţi mă angajez să respect prevederile Legii 243/2002 referitoare la frontiera de stat a României.
Data Semnătura
Formulare inscriere/PG-uri 2013
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Re: Formulare inscriere/PG-uri 2013
Puteţi găsi, în postarea anterioară, formularele valabile anul acesta, pentru înscriere, respectiv PG-ori,
Le găsiţi într-un format care permite preluarea cu copy-paste şi introducerea datelor dvs, în zonele punctate.
Evident, în funcţie de formatul în care redactaţi, veţi aranja frumos pagina, apoi printaţi,semnaţi!
Le găsiţi într-un format care permite preluarea cu copy-paste şi introducerea datelor dvs, în zonele punctate.
Evident, în funcţie de formatul în care redactaţi, veţi aranja frumos pagina, apoi printaţi,semnaţi!
- Mihai Vinturache
- Moderator
Il rog pe administrator sa faca din acest topic unul "agatat", sau cum se numeste, sa ramana in permanenta in capul listei.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Lipicios, sau "sticky"........