Asteapta si tu poleiul de maine... Apoi iesi in fata blocului, faci cateva gauri si-ti trece...paulletta wrote:PS: Macar sa fa cateva gauri cu freza

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Asteapta si tu poleiul de maine... Apoi iesi in fata blocului, faci cateva gauri si-ti trece...paulletta wrote:PS: Macar sa fa cateva gauri cu freza
ady76buc wrote:A1 SE INCHIDE LA ORA 17.DN 7 BLOKAT DE AVALANSA.A2 INCHISA PARTIAL.varianta cu lacul morii e buna poate ne vedem duminika pe lac![]()
Lorelai wrote:Paule, fara tine nu plec la copca, la tine e scula !
Laloi, mai bine intreba-l pe ipochimen CAND a fost facuta poza? Cu siguranta am mai vazut acesta fotografie cu un an-doi in urma...Atentie si la amanuntele din poza...laloi wrote:Bravossss, ce de bibani, crap de invidie, crapa-mi-ar piatra in patru
Era cat p-aci sa te sun si eu, dar in 30 de minute cat m-am dezapezit dimineata m-am facut ciuciulete si am renuntat la ideea de a mai iesi... doar o intrebare, mai exact ce a insemnat nadirea masiva cu larve? adica o portie la nadit, 2, 3 etc? Si la cam ce adancime a mers asa bine?
Ata alba, neagra, de data asta te-a pus pe jar amicullaloi wrote:Ei, sper sa il verific live next wk(oricum nu cunosc peisajul din zona), poate s-o mai domoli urgia asta, ma rog, macar sa nu mai ploua cum era azi dimineata... Ce imi pare cusut cu ata alba e cum au trait bibanii aia atata pe gheata, ca sa mai poata fi eliberati
...si galeata pe aragaz...paulletta wrote:Pesti au fost tinuti in galeata![]()