oha crapi...am prins niste craputi...eliberati,o mreana la kg, niste carasi ,oarece platica maricica,cam 7 kg..la rama nimic,la mamaliga un ciocan si atat....ptr cele cateva ore de pescuit..am avut ceva activitate,mu pot merge duminica...poate pe miercuri joi...vedem
am fost duminica, tot la oltenita dupa port. Am inceput bine dimineata, un somotei la vreo 3 kg. Apoi au inceput sa vina grataragii cu manele la maxim. Am mai prins cateva platici la feeder si pe la 2 am strans jucariile. Apa era destul de scazuta dar macar a mai disparut puful de plop
Duminica, tot la Oltenita, in aval de oras, cateva platici si cativa morunasi. Totul la feeder, dimineata pana la 10. Apa scazuta iar pe urma a inceput sa vina iarba. Pe apa avatii sunt foarte activi dar in rest miscarea e slaba.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
ieri dupa amiaza la intoarcerea de la mare am dat o fuga Topalu asa de recunoastere. Apa era scazuta destul de mult. Pescarii de stationar aveau cativa somotei la 2-3kg, salau cam la fel si obleti
am incercat aproape o ora la avat, rezultatul a fost o bucata cam de 2 kg. A fost distractiv pentru ca l am luat la o lingura berti oister nr. 2 pe o lanseta de clean (2-10 g putere), era singura pe care o aveam prin masina
pt cine e interesat,se poate pescui pe Dunare,iarba inca mai curge dar subtire ,apa s-a tulburat putin e taman buna,am facut 2 iesiri de control si s-a ciugulit ceva crap,caras si platica ,deci se poate incerca!