Bah ma omori tu pa mine! N-auzi ca nu sunt nici general si nici militian?Deceneu wrote:Nene politaiu , omu zice ca vinde 4 delkimi la 1000 ron , folositi 2 sezoane... io zic ca e un pret bun , pentru cat au fost folositi, zic si eu ce am vazut.
Categoric faza cu senzorii mi se pare doar o fitza ... suna si aia din Dragon si Delkimi aproape la fel. Nasol insa ca da, nu toti au statie , care e f utila pe baltile unde stai pe el , mai ales cele over ten.
Legat de mulinete... sincer io as da Pl urile doar pe BBLC , asta ptr ca imi plac BBLC urile f mult si sunt o " fantezie " d'ale mele.
Ca fir , Shimano Technicum , stiti ceva despre el ? e asa bun cum zice lumea ?

BBRLC-urile sunt bune, dar la fel de bune sunt si XTB-urile care sunt mai usoare si mai ieftine.
Technium-ul e si el foarte bun, dar prea scump si in ziua de astazi se cam ia teapa cu el ca e vechi. Daca cumperi vezi care e data fabricatiei lui ca nu prea se aduce la stoc ci numai pe comanda. Nimeni nu-si permite sa tina banii blocati in stocuri atat de scumpe. Deci, data fabricatiei de pe rola nu de pe cutie. Dar la fel de bun e si Kristonul spre exemplu. E vreo 70 de lei rola mare la Carpio.