Lorelai wrote:Hai in Delta, da peste vreo 2 saptamani, ca mai vine apa pana atunci !Ploua la greu in Europa si atunci cred ca o sa se simta !
Nu cred !!! La cat de sec e pamantu'-n toata Europa ..... n-o sa vedem noi debite crescute . Solul o sa suga toata apa , n-avem noi parte de debite . Si vorbind despre temperaturi , acu' ploua , ...... in 30 minute o evapora . N-apuca apa sa se infiltreze , sa ajunga-ntro albie de rau si s-o ia la vale .
Facem si pariu daca vrei : Anul asta va fi unul dintre cele mai secetoase din ultimii 25 ani ( vorbesc de Dunare , fireste ! ) . Nu va trece de cota 200 decat , poate , prin Noiembrie . Repet - la Cernavoda e la ..... MINUS 4 , in conditiile in care a cam tot plouat in ultima saptamana !
Pe de alta parte ..... facem munca voluntara indiferent de cote . Peste nu-i in Dunare ( anu' asta am fost de ..... , poate , ..... 20 de ori cate doua sau trei zile . Nu cred c-am adunat la un loc 100 de sarituri de avat - de exemplu ) , zica cine ce-o vrea . Parerea mea PERSONALA este ca ungurii au fu.tut Dunarea la accidentul ecologic de anu' trecut . Pestele-i la vale . Si iarasi repet : de la Calarasi aval .