Alionte,29-31 iulie 2011

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Dumitrescu Iancu

Re: Alionte,29-31 iulie 2011

Post by Dumitrescu Iancu »

rebeu wrote:Hummmm... anu' trecut am ratat Cotu' Dracului... poate acum ar fi o ocazie să recuperez? Nu de alta dar... când să mai faci recunoaşterea?

Ne-am gandit si noi la varianta asta...Dutu a vorbit cu prietenul nostru din Fetesti,rezultatul este la fel de dezamagitor:nu este peste nici la plase,nici la lansete...
Dumitrescu Iancu

Pictore,am avut un grup pe Insula Lungu,in zona Giurgiu-Gostinu,nu i-au vazut solzii...
modigliani

Post by modigliani »

Lorelai wrote:Hai in Delta, da peste vreo 2 saptamani, ca mai vine apa pana atunci !Ploua la greu in Europa si atunci cred ca o sa se simta !
Nu cred !!! La cat de sec e pamantu'-n toata Europa ..... n-o sa vedem noi debite crescute . Solul o sa suga toata apa , n-avem noi parte de debite . Si vorbind despre temperaturi , acu' ploua , ...... in 30 minute o evapora . N-apuca apa sa se infiltreze , sa ajunga-ntro albie de rau si s-o ia la vale .

Facem si pariu daca vrei : Anul asta va fi unul dintre cele mai secetoase din ultimii 25 ani ( vorbesc de Dunare , fireste ! ) . Nu va trece de cota 200 decat , poate , prin Noiembrie . Repet - la Cernavoda e la ..... MINUS 4 , in conditiile in care a cam tot plouat in ultima saptamana !

Pe de alta parte ..... facem munca voluntara indiferent de cote . Peste nu-i in Dunare ( anu' asta am fost de ..... , poate , ..... 20 de ori cate doua sau trei zile . Nu cred c-am adunat la un loc 100 de sarituri de avat - de exemplu ) , zica cine ce-o vrea . Parerea mea PERSONALA este ca ungurii au fu.tut Dunarea la accidentul ecologic de anu' trecut . Pestele-i la vale . Si iarasi repet : de la Calarasi aval .
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
modigliani

Post by modigliani »

Dumitrescu Iancu wrote:Pictore,am avut un grup pe Insula Lungu,in zona Giurgiu-Gostinu,nu i-au vazut solzii...
Sa le spui ca sunt dispus sa ne facem ...... sindicat !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Am batut Lungu anu' asta de mi-a venit rau ! ..... NIMIC ! ( cu litere mari , si-mi pare rau ca nu-s decat atat de ..... mari ! )
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Lorelai

Post by Lorelai »

Si totusi... din Delta nu s-a intors nimeni scandalizat !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
modigliani

Post by modigliani »

Lorelai wrote:Si totusi... din Delta nu s-a intors nimeni scandalizat !
Asa e Dane . Dar asta s-a intamplat avand ca etalon valoric ultimele iesiri de pe Dunare , nu ultimele iesiri din Delta .
Prin comparatie si eu in aceste doua Delte de anul asta am ..... mirosit a peste ! Dar atat .

Raportat la ce peste prindeam anii trecuti in Delta ...... ce-am prins acum ( atat eu cat si cei despre care vorbesti ) ..... ce-am prins anul asta e ,, pistol cu apa " . No ofence , please ! ;)
AlinTeodor

Post by AlinTeodor »

ma bag si eu neintrebat. merg din 1975 intre calarasi si macin. Anul acesta s-a luat ceva pe Rau (km.4,6 si 7, in special la 4, la copacul scufundat) pe mina dreapta, adica pe insula ialomitei, cind treci la Unirea cu bacul. De asemenea la km.338, la rulota lui Ionel Gherghescu, dar nu la pietrele de la intrarea in canalul iepurasu, unde s-a dat cu electricul de e carbonizata si iarba, ci in aval de 338, cam in dreptul insulei. Acolo sunt niste gropi unde dadeau la somn si la mreana acum vreo 25 de ani Tamiianu cu baietii lui. Insa apa e foarte mica, vineri cind am trecut prin Topalu am vazut draglina intre Topalu si Capidava, deci e groasa rau pentru navigatie. De aceea am decis sa mergem la Murighiol.
Lorelai

Post by Lorelai »

Baieti, cand ai " mancarime ", speranta moare ultima !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

astea sunt vremurile,ce' s facem , conteaza mai putin prinsu de peste ,ieseala, spiritul de tabara ,in sensul adevarat cu foc, alea- alea, pentru un bors mai gasim noi :lol:
am fost doua zile pe ara ,pe la pod am mai luat ceva avati, putini 3 pesti,la clonc ceva moace eliberate, oprit doar unu ,trecut de stadiu moaca,spun ca duminica cand am plecat, multa lume amatoare de baita si de peturi gunoaie,de ziceai ca nu a fost nici o actiune de ecologizare , in dusmanie era acolo.
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
Ono

Post by Ono »

Se mai tine aceasta actiune?
laloi

Post by laloi »

Eu acu am venit de la mare, nu am avut cum sa confirm sau infirm participarea, dar sincer nu ma tenteaza daca nu e rost de prins peste... mai ales si daca sunt atatea peripetii cu transportul, as prefera ceva mai accesibil si cu o urma de peste :D
PS scriu aici ca o posibila alternativa, stie cineva de canalul Somova (ceva de genul asta, intre Tulcea si Galati cica), acu vreo 3 saptamani un vecin de-al lui socru-miu (deci din povestite) in doua zile cica a luat vreo 40 de ciortani la vreun kil jumate, dar cica merge doar la undita...
Dumitrescu Iancu

Probabil ca cea mai buna solutie este sa renuntam,pentru o perioada,la aceasta iesire...Sa vedem ce se mai intampla cu cotele Dunarii si stabilim alta data!
Radule,eu,unul,nu cunosc deloc zona de care vorbesti!Daca o stie cineva,poate ne ajuta cu amanunte!
Am vazut si prognozele meteo pentru sfarsitul de saptanama...Deloc incurajatoare...
Dumitrescu Iancu

Masinile ramase pe Insula inca nu au putut fi recuperate...Se tine lagatura,telefonic,cu padurarul din zona,inca nu se poate circula cu masina!
rebeu

Post by rebeu »

Dumitrescu Iancu wrote:...
Radule,eu,unul,nu cunosc deloc zona de care vorbesti!Daca o stie cineva,poate ne ajuta cu amanunte!
Am vazut si prognozele meteo pentru sfarsitul de saptanama...Deloc incurajatoare...
Mă bag şi eu deşi era vorba de alt Radu... Am dat un tel... mi-a promis că mă sună mai pe seară după ce află amănunte proaspete din zonă... ce ştia era cam... hummm... descurajant...

Eu am bifa pusă pentru pescuit WE-u' ăsta aşa că... oricum ies undeva... numa' locu' să-l aleg... închid ochii şi pun degetu' pe hartă! :lol:
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
fatdaddy

Post by fatdaddy »

Numa' sa nu fie pe varful Moldoveanu sau Nehoiu, ca s-ar putea sa fie greu de ales momeala :lol: . Cu toate ca si pe-acolo ar fii lacul Avrig.
Andrei Riga
rebeu

Post by rebeu »

Da' ce? Numa' Pictoru' să aibă povestea lui cu pescuit la Piatra Mare? :lol: :lol: :lol: El a dat la râmă... eu m-am pregătit şi cu caşcaval. Sîc! :mrgreen: :ugeek:
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
--
RBu'
modigliani

Post by modigliani »

rebeu wrote: pescuit la Piatra Mare? ... eu m-am pregătit şi cu caşcaval.
Vezi ca-ti trage ...... ursuletu' si e protejat prin lege !!! Mai bine dai la ghinde , prinzi veverite ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Si pe Piatra Mare , ...... daca esti cuminte , ...... iti spun vreo doua locuri prinzatoare ....... de n-ai loc in juvelnic ! Ia aminte la ce-ti spun io acilea !!! ;)
mikcutu

Post by mikcutu »

...eheeeeeee, gluma gluma dar sezonul asta, pe Piatra Mare se prinde bine magar...care trage cam la orice ai in rucsac.
nu iti trebuie mare arsenal, doar te faci ca vrei sa mananci un sandwich si nu mai scapi de ei.
merge bine si la coja de banana, parizer si biscuiti.

eu unul nu am prins pentru ca venisem pregatit pentru albitura dar data viitoare...
Za dacs cam from za tracs!
modigliani

Post by modigliani »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I-auzi Radule , ca trage bine magaru' !!! :lol: :lol: :lol: Sa-i faci pat de nada , nene ! Si succesu' ti-e asigurat ! :lol: :lol: :lol:

p.s. Auzi , .... ??? Ai un juvelnic d-ala mare ??? Daca n-ai iti imprumut eu unu' ..... :shock: :shock: :shock:
rebeu

Post by rebeu »

Hummmm... cică e frumoasă zona şi anu' trecut a prins bine acolo. De anu' ăsta n-are info... şi nici nu l-a găsit pe cel pe care voia el să-l întrebe...
Problema este că nu prea sunt locuri cu umbra iar accesul cu maşina este dificil (şoseaua e undeva sus la vreo 20m) şi e foarte abrupt...
Nu era taxă pe lac anu' trecut... anu' ăsta... nu ştie...

Dacă mai află ceva mă sună...

Aşa că... se pare că Piatra Mare scrie pe mine! :lol: :lol: :lol:
--
RBu'
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”