ioanrv wrote: balta asta nu ofera nimic nou nici ca si capturi, nici ca preturi. Regulamentul ma jigneste...
Corect 100% !
Bai Trubadurul Miyagi, pe mine nu m-a deranjat instalarea camerelor, desi cand ma duc cu prietenii la pescuit poate ca nu am chef sa ma simt ca in 1984, mai draga Big Brother... Pe de alta parte este o senzatie de puscarie ca te controleaza la masina, fiind ilegal sa faca asta, atentie! Este o mojicie din partea lui ca face asta si o umilinta incalificabila pentru clientul care accepta.
Am fost la Greaca. Am prins pesti multi si frumosi, administratorul s-a purtat bine, i-am spus sa se duca cand vrea la masina sa controleze, a controlat, dar nu m-am simtit bine... mi s-a parut sub demintatea umana, iar pentru asta nu cred ca mai ma duc...
Eu ma duc la pescuit cu prietenii sa ma simt bine, sa ma relaxez, nu sa fiu tratat drept delicvent... Delicventii sunt cei care nu-ti dau bonuri fiscale cand platesti si care nu raporteaza vreo incasare de 5-10 ani de cand au baltile...
LE: Miyagi, cand spui ca dau cu bata in balta ar trebui sa te controlezi si sa argumetezi, altfel pari doar un pupa-in-fund administrator balta.