Cotu' Dracului 19 - 21.08.2011

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Dumitrescu Iancu

Re: Cotu' Dracului 19 - 21.08.2011

Post by Dumitrescu Iancu »

Deceneu wrote:As dorii si eu sa vin, insa abea maine aflu daca pot sau nu. imi puteti da va rog niste detalii in leg cu iesirea ? drumul, etc?
Deceneu,Dutu este plecat astazi in recunoastere,la...locul faptei!Putina rabdare,sa se intoarca,si va posta detalii!Pana atunci,poti cauta postarile despre iesirile la Cotul Dracului de anul trecut.
Deceneu

Post by Deceneu »

Multumesc.
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
valic

Post by valic »

rebeu wrote:Hummmm... mai pun un cort şi o saltea în bagaje... dar tu ştii că eu sunt cu corturi d-alea în care te cam apleci la intrare... :lol: :lol: :lol:

Dar îţi dau o idee... vorbeşte cu Costin... poate se rupe şi el două zile de şantieru' lui...
...pot sa dorm si in barca ... la nevoie ... dar am facut rost de cort si saltea, merci pt "sugestie" ;)
Valic
0744 644 368
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

M-am intors.
Am fost in ambele locatii unde am campat si pescuit anul trecut. Pentru a ajunge la locul din amonte a trebuit sa merg pe dig cativa km. In general e circulabil dar sunt vreo 5-6 locuri mai dificile de trecut, cu sleauri uscate dar cam adanci. Daca ai curaj sa le ocolesti chiar pe marginea digului e in regula. Problema se pune daca ploua.
Zona de pescuit e total schimbata fata de anul trecut, Dunarea fiind scazuta mult cioatele care erau in apa, acum sunt la suprafata. Salciile intre care a prins Laloi sunt la 2 m deasupra apei. Plaja este plina cu verdeata si nu sunt multe urme de pescari, 2-3 vetre de foc cu resturile aferente specifice, inspre Cot. Avatul sarea in draci.

La intoarcere am trecut pe la primul loc de campare. Marele avantaj al acestuia, nu mai parcurgem digul si scapam de potentiale complicatii. Sunt urme evidente ca a fost frecvent vizitat de pescari. Din putina mea experienta si pricepere, cred ca sunt cateva locuri bune, pretabile pentru pescuit la lanseta cat si la varga. Stiti ca niciodata nu putem pescui toti in fata taberei. Malul e generos si cu siguranta fiecare isi va gasi locul si pestii lui. Mai ales ca avem si barcile cu noi si ne vom putea deplasa cat mai multi (toti care doresc) in cautarea marii capturi ;) ;) ;) . In zona erau 2 pescari din Arges care pescuiau de doua zile : cea mai mare captura (in juvelnic) un crap la 6-7 kg si cativa mai mici. Mi-au spus ca au prins si maruntis (somotel, caras, chiar si un salau la rama, la 1,5 kg.) suficient pentru ciorba si prajeala.
Dezavantajul, locul de campare nu este atat de intins si generos ca si cel din amonte. Dar, dupa cum stiti, sunt rare situatiile in care le ai pe toate la-ndemana. Anul trecut am avut o tabara de vis, peste mai putin. Acum sper si cred ca va fi si peste.
Deci, am optat pentru locatia mai apropiata de Pod.
Revin cu cateva informatii referitoare la programul propus:
Vineri: 05.00 intalnire in parcarea de pe A2 de la km. 19, constituire coloana si deplasare spre locul faptei
06.30-10.00 instalare tabara si pregatire pentru pescuiala
10.00-10.30 nadire grea :lol: :lol: cu un Banisor de bun venit
Pescuit, socializare, barfe, susotel,i ca-n prima zi
15.00 Prinz din partea APC 21: Gulas ardelenesc facut de baiatu.
Somn de voie ......in carlig.
Cina din straitza. O sa avem un disc pentru mici, cefe si alte prajeli de peste....
Sambata: Mic dejun din straitza asezonat cu un Banisor :P :P :P
Pescuieli si socializari pe toate planurile si la toate speciile
15.00 APC 21 ofera o ciorba de peste a la Valic (pestele prins de expeditionari :o :o :o )
Dat in (din) barci dupa avat si alte inotatoare punctabile
Cina , din traista. Posibil o mamaliga sau o prajeala
Duminica Mic dejun....din ce a ramas
Curatat pestele si pus la sare
Strans tabara
Ecologizare
15.00-16.00 plecare

* Astept pareri, propuneri de echipaje s.a.
Eu aduc ceaun, pirostrii si disc.......si Banisor ;) ;) ;)
Geo

Post by Geo »

Ia să facem o recapitulare ! Adică participă, în ordinea înscrierii:

1. Duţu
2. Sandu Savu + prieten
4. Valic + Oscar
5. Geo
6. Lorelai
7. Cristi Dinu
8. Mihai + nenea Gicu
9. Rebeu
10. Deceneu

Sandule, confirmi participarea sau te-ai înscris doar ca să aibe topicul postări ?!
Cine mai vine cu un însoţitor să spună, ca să putem dimensiona ... aprovizionarea !
Deocamdată avem "în dotare" trei bărci: Lorelai, Cristi Dinu, Valic. Vă rog să confirmaţi dacă veniţi cu bărcile voastre sau nu.
Pescuitul = Relaxare în natură
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Geo, daca Cristi si Dan vin cu barcile lor, atunci avem 4. Asa cum am postat, APC 21 participa cu ambele barci.
Am un loc disponibil in masina si un pavilion de 3 pe 3m. Daca e nevoie.....
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Dutu,avand in vedere coditiile de lansare la apa,nici Dan nu va veni cu barca.
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Dumitrescu Iancu wrote:Dutu,avand in vedere coditiile de lansare la apa,nici Dan nu va veni cu barca.
Am vb azi cu Marian Motoaca referitor la lansare si mi-a confirmat ca nu sunt probleme. La lansam putin in amonte de unde sta el, apoi ducem peridocul si masina in fata casei lui.
Mai mult de atat...........
AlinTeodor

Post by AlinTeodor »

Salutam pe toata lumea ! Dl.Dutu m-a sunat azi despre zona dintre podul Fetesti si bacul de la Pietroiu, tocmai intram in Bucuresti venind din nou de la Murighiol. A inceput sa manince cam peste tot. A iesit si permisul de pescuit in rezervatie, tot 30 de roni pe an, ca si permisul de acces. Pescuitul in Delta incepe sa coste: permisul de barca, permisul de masina, permisul de acces, permisul de pescuit, cazarea...
Din pacate, nu pot veni la CD, desi in zona respectiva as merge si de revelion. Apa este foarte mica (seamana cu vara lui 2001 si vara 1985, cind se oprise bacul la Pietroiu), in locurile pe care mi le-a spus dl.Dutu se poate da foarte frumos la undita (oblete, sabita, caras, platica) si la lanseta cu fir subtire. Viermusi cit cuprinde. Pe instinsuri se face treaba dimineata devreme la avat (nu prea e salau). Cu peridocul se poate intra si pe la Pietroiu, cu bacul, cel putin pina la bascula IAS e digul bun si nu sunt riscuri daca ploua. Numai intre statia de pompare (cea cu faleza de beton in cirpe) si ferma (cam 2.5 km) sunt sleauri mari in dig si devine riscant daca ploua. De la ferma pina la apa sunt cam 300 de metri, e un golf superb, se poate intra cu peridocul (chiar la capatul insulei dintre Buliga si comuna Borcea). Fire intinse tuturor !
valic

Post by valic »

Pentru 10 insi, desi cred ca vom fim cam 8, barciele: Lorelai, Cristi, si una pe la APC cred sa sunt suficiente, oricum trebuie sa ramana si insi la tabara .... deci nu putem merge toti odata la pescuit din barca ...
Eu am un loc in fata in masina, si eventual unul in spate langa Oscar (ca e cuminte) in felul asta iese combustibilul mai ieftin, sau mai putem face sa adunam tot consumul la gramada si-l impartim la numarul total de participanti si asa iesim echitabil si in mod egal, e o propunere...

Hai sa stabilim ce si cum.

Cele bune.
Valic
0744 644 368
Lorelai

Post by Lorelai »

Daca e loc corespunzator de lasare la apa, respectiv de scoatere (experienta m-a invatat ca e mult mai important), vin cu barca.
Si am si eu loc in masina, vin singur.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

va salut,comfirm venirea ,numa ca sambata am sa ajung,eu si inca o pers+ coaja mea. :lol:
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
G_H

Post by G_H »

Primiti si "pescari-viteza" :) ?!? adica de dimineata pana seara....daca o fi sa fie... :lol:

In caz ca ajung, vin cu ramele puse in ac direct de la magazinul de momeli si cu "burta plina" :D (nu e necesar sa se re-dimensioneze aprovizionarea).
Cat despre Banisor....offffffff nici nu poate fi vorba.... :lol:
Last edited by G_H on 17 Aug 2011, 14:59, edited 1 time in total.
Cristian Candeori

Post by Cristian Candeori »

Incerc sa ajung si eu, dar cu plecare de vineri dupa ora 16:00. Caut partener(i) pentru deplasare.
Deceneu

Post by Deceneu »

Imi pare f rau dar nu pot sa vin...sunt kemat la lucru in weekend:(, sper k nu am incurkt pe nimeni....fire intinse
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
Miyagi

Post by Miyagi »

Mai vine vreo doamna ca ma intreaba nevasta-mea daca ar avea cu cine sa spinningeasca :roll: ?
laloi

Post by laloi »

G_H wrote:Primiti si "pescari-viteza" :) ?!? adica de dimineata pana seara....daca o fi sa fie... :lol:
Daca o fi sa fie... ce zi ai in vedere, sambata sau duminica, ca cine stie... ;) poate iesim mai ieftin in 2 cu o masina daca vrei...
G_H

Post by G_H »

@laloi desigur, mi-ar face placere sa mergem impreuna :D , dar nu stiu inca in care din zile...tinem legatura ;)

@myagi daca reusesc sa vin, mai mult ca sigur ca o iau si pe doamna la o "spiningeala", iar eu o sa impart cu Laloi baboii la undita :lol:
Miyagi

Post by Miyagi »

Hai sa vedem si poate o facem si asa cum zici tu.
valic

Post by valic »

Miyagi wrote:Mai vine vreo doamna ca ma intreaba nevasta-mea daca ar avea cu cine sa spinningeasca :roll: ?
Oscar :)
Valic
0744 644 368
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”