Pescuitul in Marea Neagra

Pescuit fără taxe, doar cu permisul de pescuit

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu

changeme

Re: Pescuitul in Marea Neagra

Post by changeme »

eu maine ma duc sa-l incerc la oil terminal revin cu noutati
O zi proastă de pescuit este mai bună decât o zi bună de lucru!
valic

Post by valic »

Claudiu wrote:Valic, n-a pomenit nimeni de braconaj, nu inteleg de unde ai dedus tu asa ceva...
E prohibitie la guvid si facusem o gluma pe seama ei, nimic mai mult.
Stai linistit, ca nu seaca Marea Neagra daca pescuim guvizi de pe diguri si nici braconaj nu se poate numi ceea ce facem noi. De aici pana la braconaj e cale lunga, asa ca nu e cazul sa ne coim aiurea-n tramvai.
ti se pare ca m-am suparat ?! iar de "coit" nici atat ... nici macar nu cunosc expresia "a te coi" ... chiar asa, ce inseamna ?
Valic
0744 644 368
petricadascalu

Post by petricadascalu »

...eu am vorbit aseara cu niste vecini ce monteza talinu' si cica nu ar fi aparut chefalul... rar dar sigur stavridul ;)
scrumbia a fost slaba si putina...abea,abea cade ceva chatal si hamsie...cam asta e situatia :(
dati pestilor ce le apartine...libertatea !
changeme

Post by changeme »

L-am incercat azi in 3-4 dane si pe digul de nord mort !! l-am cautat peste tot intre ape la fund suprafata zeci de de taparine diferite culori etc , mi-am luat si lanseta noua surf cast , am aruncat peste 120 M cu plumb de 90 gr NIMIC! dar am prins bacalea in mal la taparina verde la greu , e mica si prapadita , nici urma de stavrid !! a inflorit salcamul de 1 saptamana si nimic ,acum le-o dau peste nas batranilor cu aceasta vorba
Claudiu

Post by Claudiu »

valic wrote:
Claudiu wrote:Valic, n-a pomenit nimeni de braconaj, nu inteleg de unde ai dedus tu asa ceva...
E prohibitie la guvid si facusem o gluma pe seama ei, nimic mai mult.
Stai linistit, ca nu seaca Marea Neagra daca pescuim guvizi de pe diguri si nici braconaj nu se poate numi ceea ce facem noi. De aici pana la braconaj e cale lunga, asa ca nu e cazul sa ne coim aiurea-n tramvai.
nici macar nu cunosc expresia "a te coi" ... chiar asa, ce inseamna ?
N-o sa-ti spun ce inseamna, e mai bine sa nu stii. Hai, fa nanic in continuare si scuze ca te-am trezit din somn...
andyman

Post by andyman »

am fost duminică la dana 79 la o ţaparină, era frumos afară, erau delfini, vaporaşe, bacaleaua era grupa mare pe fundul apei, dar am prins şi nişte şprot la ţaparină, dar nu era stavridelul pe care'l tot căutăm...
Mai am un singur dor, în liniştea serii, să mă lăsaţi să mor, la marginea mării
changeme

Post by changeme »

andy ai fost cumva cu 3-4 colegi ? eu am fost pe digu de nord si am trecut si pe la voi :) sa vedem care e treaba , oricum dupa ploaia asta ma risc maine 2 ore in 79 si 80 poate poate
andyman

Post by andyman »

changeme wrote:andy ai fost cumva cu 3-4 colegi ? eu am fost pe digu de nord si am trecut si pe la voi :) sa vedem care e treaba , oricum dupa ploaia asta ma risc maine 2 ore in 79 si 80 poate poate

da, noi eram, speram şi noi să pice, dă'l dreq, trebuie să intre şi în bazin, poate se plictiseşte de stat în larg curând, dacă nu mă supăr şi inchiriez o barcă şi tot îl dovedesc pe fraier
Claudiu

Post by Claudiu »

Aveti si voi putintica rabdare, baieti. Anul trecut cam pe 19-20 mai a inceput Marea Stavrideala, asa ca, mai sunt doar cateva zile. :lol:
ckristinel

Post by ckristinel »

Salut,ai dreptate Claudiu si in plus a fost si un pic de furtuna inainte,aia la bagat in bazine ,sa speram ca respecta intervalul de timp de anul trecut si apropos...a vazut cineva chefal anul asta??????
changeme

Post by changeme »

Claudiu anul trecut am prins stavrid cu galeata de 5 kg in dana 79 si 80 la sf lu aprilie 2012 timp de o saptamana dupa care a iesit si a intrat chefalu ( nu il recomand sa il pescuiti in port miroase cand il pui in tigaie de preferat Agigea la chesoane etc ) si scrumbia , apoi lufar prins la fixa la vietate si imbucatura , am sa postez si cateva poze am multe dar nu ma descurc cu resize ca pe forum nu accepta rezolutii mari ,
am fost azi in port nici o miscare ! bacalieru la greu si atat , am vb cu un amic de la mangalia si acolo cica se prinde stavrid !
andyman

Post by andyman »

ţin minte când era lumea cot la cot acolo, şi pe digul de nord nu mai zic, te chinuiai să prinzi un stabilopod bun liber
Claudiu

Post by Claudiu »

Curios, eu am prins stavrid cu galeata la sfarsitul lunii mai 2012 pe digul de nord... si chefal abia pe la inceputul lui iulie.
Chefalul prefer sa-l pescuiesc de pe diferite plaje, nu ma omor cu pescuitul lui prin port.
changeme

Post by changeme »

4 sau 5 zile a fost in port la sfarsitul lui aprilie apoi s-a mai prins dupa 20 mai , ma duc dupa 17:00 sa imi ud taparina ,poate am noroc dupa ploaia asta
O zi buna va doresc .
Claudiu

Post by Claudiu »

changeme wrote:4 sau 5 zile a fost in port la sfarsitul lui aprilie apoi s-a mai prins dupa 20 mai , ma duc dupa 17:00 sa imi ud taparina ,poate am noroc dupa ploaia asta
O zi buna va doresc .
Ia zi-ne, fratioare, l-ai biruit pe amaratul de stavrid, sau te-ai predat la inamic? :lol: :roll:
changeme

Post by changeme »

Claudiu nimic frate am fost aseara la un prieten care lucreaza pe Hercules in dana 81 cred ,in afara de Bacalier nu misca nimic , am luat bacalea cei drept un pic mai mare fata de zilele trecute , azi am fost la canalushu ala mic de la midia corbu si a prins amicu meu un caras mic la vermos si in rest nimic,mai fac o pauza ca de 4 zile numai peste am avut in cap , ma cert cu a mea :)
Claudiu

Post by Claudiu »

Am fost si eu azi pe digul de nord, si... tot nimic.
Mai asteptam... :roll:
andyman

Post by andyman »

îl aştept pe domnul stavrid şi pe toată familia lui mai ceva ca atunci când eram copil şi îl aşteptam pe moş crăciun
changeme

Post by changeme »

Am fost ieri și l-am incercat cu mai multe țaparine în larg în mal ,diferite adancimi NIMIC ,am prins doar bacalea mai măricică, a păstrat-o colegu meu să o gătească chifteluțe , dacă îi dădeam drumu mai mult ca sigur murea , ce-i drept stavridul se pescuieste in larg la mangalia si foarte măricel , spun asta pentru că amicul meu a oprit ieri in portul pescaresc la mangalia , și a văzut cu ochii lui ca este stavrid neobișnuit de mare fața de anii trecuți dar se prinde numai la barcă și mai rar.
Prea multă poluare , clima este dată peste cap ,sperăm să intre odată in port!! , vorba lui andy îl așteptăm ca pe MOȘ CRACIUN !
Măine sunt in dana 79 nu are rost să ma duc pe dig ,dacă se prinde acolo vine și in dană, Claudiu nimic nimic ?
Claudiu

Post by Claudiu »

changeme wrote: Claudiu nimic nimic ?
N-am avut timp de incercari, dar nici informatii favorabile n-am primit de la prieteni.
De saptamana viitoare promit ca ma ocup serios de problema. ;)
Post Reply

Return to “Locuri de pescuit sălbatice”