Discutii sau intrebari despre Cafenea

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

fish bone

Re: Discutii sau intrebari despre Cafenea

Post by fish bone »

vin
ماہی گیری 21 کلب

Liviu
ghinozo

Post by ghinozo »

tu dc crezi ca am plecat prematur??..........sau speriat si copii de mine cand m au vazut la 11 juma acasa......
dar asta chiar e ultima data cand amestec treburile...ma doare un capalau ...de nu mai poci....bek tu nanii...spik leiter,,,,ufff

fish bone wrote:vin
cezar

Post by cezar »

Eu cred ca de la apa minerala te-a durut capul !

Si cei care au baut whisky, gin, vodca, "Banisor", etc. si le-au stins cu apa minerala se vaita acum de migrene.
Clar, apa e de vina !
Miyagi

Post by Miyagi »

cezar wrote:
Eu cred ca de la apa minerala te-a durut capul !

Si cei care au baut whisky, gin, vodca, "Banisor", etc. si le-au stins cu apa minerala se vaita acum de migrene.
Clar, apa e de vina !
Eu nu cred. Cred ca din cauza marelui zid :lol: .
cezar

Post by cezar »

Nu uitati, astazi CAFENEA la restaurantul Rates !

Cu aceasta ocazie, colectam si avansurile pentru "expeditia" in Delta, la Mila 23, pentru cei care beneficiaza de transportul Tulcea-Mila 23 si retur impreuna cu tot grupul. Suma - 50 lei/pers. Diferentele pana la valoarea finala se vor regla la sosirea in Tulcea.
rebeu

Post by rebeu »

M'da... şi-n seara asta am plecat ultimul... dar când am ajuns acasă s-a uitat la ceas... m-a luat la-ntrebări... hummm... :oops: :oops: :oops:

Nici de-un şpriţ nu mai aveţi răbdare!!! Nu mai spun de chiulangii... hai că unii aveau motivare, dar alţii... :ruşinicăăăă: :ruşinicăăă: :ruşinicăăă:

Condica aici sau aici.

Să fiţi iubiţi!
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Pe mine ma bifati prezent. Sunt la Banisor ;) ;) ;)
pytzy

Post by pytzy »

Nu uitati, maine CAFENEA la restaurantul Rates !
Locatia este aceasi ca si pana acum...Restaurant Rates...va asteptam cu drag.... ;)
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.

pitigoi.catalin@gmail.com
cezar

Post by cezar »

Dupa o atentă analiză si matură dezbatere, am ajuns la concluzia ca mâine, vineri, 22 aprilie 2011,este cazul să lasăm femeile din familie să se ocupe de droburi şi cozonaci, iar noi, stâlpii casei, să ne întâlnim, conform obiceiului, la CAFENEA.
Ora cand propun să ne întâlnim este 18,30.
Pe parcursul Cafenelei se vor oferi DIPLOME SPECIALE de participare participanţilor la Expediţia Mila 23.
La cerere, voi aduce si permisele pe care le veti solicita in cadrul acestui topic.
Evident, cele care se afla pe lista afişată de Cristi în 20.04.2011.
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

cezar wrote:Dupa o atentă analiză si matură dezbatere, am ajuns la concluzia ca mâine, vineri, 22 aprilie 2011,este cazul să lasăm femeile din familie să se ocupe de droburi şi cozonaci, iar noi, stâlpii casei, să ne întâlnim, conform obiceiului, la CAFENEA.
Pe parcursul Cafenelei se vor oferi DIPLOME SPECIALE de participare participanţilor la Expediţia Mila 23.
La cerere, voi aduce si permisele pe care le veti solicita in cadrul acestui topic.
Profit de ocazie si rog sa pot ridica permisele pt urmatorii: Bolea Marius- 1840701-pozitia 21 din lista si Manea Claudiu Cristian-1701031-pozitia 115 din lista. Multumesc.
cezar

Post by cezar »

PETREMAN wrote:
cezar wrote:Dupa o atentă analiză si matură dezbatere, am ajuns la concluzia ca mâine, vineri, 22 aprilie 2011,este cazul să lasăm femeile din familie să se ocupe de droburi şi cozonaci, iar noi, stâlpii casei, să ne întâlnim, conform obiceiului, la CAFENEA.
Profit de ocazie si rog sa pot ridica permisele pt urmatorii: Bolea Marius- 1840701-pozitia 21 din lista si Manea Claudiu Cristian-1701031-pozitia 115 din lista. Multumesc.

S-a marcat ! :lol: :lol: :lol:
Miyagi

Post by Miyagi »

S-a marcat ! :lol: :lol: :lol:[/quote]
Ada si stampila aia micuta a asociatiei Cezar cu care se vizeaza anul ca a scapat pe unul din permisele alor mei, te rog. Maine atunci impart si eu matrite la cafenea :D .
cezar

Post by cezar »

Miyagi wrote:S-a marcat ! :lol: :lol: :lol:
Ada si stampila aia micuta a asociatiei Cezar cu care se vizeaza anul ca a scapat pe unul din permisele alor mei, te rog. Maine atunci impart si eu matrite la cafenea :D .[/quote]

S-a marcat si asta ! ;)
Miyagi

Post by Miyagi »

Multam Taticule!
Post Reply

Return to “Cafenea”