Şi... să ştii că milionu' ăla îl iau eu!

Moderator: administrator
Dau la schimb tramvai si caramida, te bagi?rebeu wrote:Acu' asta e... dar şansele să plouă-n iunie parcă-s mai mici ca-n mai...
Şi... să ştii că milionu' ăla îl iau eu!![]()
![]()
Bineanteles !Claudiu wrote:---------------------------------------------
Frumos, ce mai visam la chestii de genu asta (chiar si cu camionu) cand eram in liceu. Cu parere de rau, chiar nu am de unde sa mai fac rost de un cort (mai incerc, oricum), dar vreo 2 pot sa-i adapostesc de o ploaie, ca-l meu are ante-camera numa'ca bate vantu pe sub usa si nu are izolatie jos adic fara podea.Dumitrescu Iancu wrote:Domnilor,avem o problema pe care trebuie sa o rezolvam impreuna:si-a anuntat prezenta la actiune un grup de elevi de liceu,care vor veni cu un autocar!Marea problema este cazarea acestor copii.Ei vor veni cu saci de dormi,paturi si alte alea,dar nu au CORTURI!II rog pe cei care mai au pe acasa cortul mai vechi,sau pot imprumuta de la prieteni sau pot face rost in orice fel de un cort in plus sa ne anunte urgent si sa-l puna in portbagaj!Sper sa reusim sa le asiguram copiilor o cazare cat de cat onorabila!
Va multumesc anticipat si sper sa rezolvam problema!
O folie de nailon mai groasa si mai mare decat sup. anticamerei, cu marginile ridicate vreo 20 cm pe peretii interiori, rezolva problema in mod acceptabildanutz wrote:dar vreo 2 pot sa-i adapostesc de o ploaie, ca-l meu are ante-camera numa'ca bate vantu pe sub usa si nu are izolatie jos adic fara podea.