...poi la cit m-a pricep "IO la "debaralele astea" tot am impresia ca merge ca CORTEGIUL FUNERAR...cum dreq se face ca du pe ora 22.00 merge asa incet...???

...nu spun ca sint "o eminenta" in PC dar restul site-urilor merg fara nici-o problema...

Marinele, vezi ca iar te prinde Vasile ca postezi pe la noi !mr marinel wrote:E de la ploaie.
Amandoi sunteti in bransa si tre sa stiti ca astia cu retelele de net la alimentare (curenti tari) nu leaga si nulul de protectie ca sa nu..... ghici ce?
Si cand apare umezeala se intampla sa cauzeze. De la curenti vagabonzi ca voi mai culcativa si voi devreme nu mai stati pana nopatea tarziu pe net.
1. In curand, va apare SAITUL nostru, care "se va misca mai cu talent". Proiectul este gata, executia...in curs.Eugen Fetes wrote:Pe un alt forum ati afirmat ca sunt peste 1000 de membri in APC21. Sincer, nu ma intereseaza daca-i adevarat sau nu. Tot ce constat este ca nu va permiteti sa inchiriati o "teava" astfel incat o pagina sa se deschida suficiect de repede fara a abandona ideea de a naviga in acest forum. Va rog sa-mi aratati un alt forum de pescuit care sa se miste atat de prost ca acesta.
Eugene, eu pot să îţi arăt că acesta se mişcă decent.Eugen Fetes wrote:Pe un alt forum ati afirmat ca sunt peste 1000 de membri in APC21. Sincer, nu ma intereseaza daca-i adevarat sau nu. Tot ce constat este ca nu va permiteti sa inchiriati o "teava" astfel incat o pagina sa se deschida suficiect de repede fara a abandona ideea de a naviga in acest forum. Va rog sa-mi aratati un alt forum de pescuit care sa se miste atat de prost ca acesta.
Pai scrie jos, pe prima pagina ! Acum doua-trei minute erau 10.mikcutu wrote:in cest moment, la mine se misca bine, conectat fiind de la munca.
puteti sa ne spuneti cam cati utilizatori sunt conectati in acest moment la forum?
Mikutule, in josul pagini vezi cati conectati sunt pe fiecare topicmikcutu wrote:in cest moment, la mine se misca bine, conectat fiind de la munca.
puteti sa ne spuneti cam cati utilizatori sunt conectati in acest moment la forum?