Jurilovca
Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
- mihai_mura
Re: Jurilovca
Vesti bune!
Fericitii toaca carasoi si babusca altoita de pe mal, la undita. Veseli nevoie mare.
Vreme cu soare si vant.
Cred ca ii prinde Pastele in aceeasi pozitie!
Fericitii toaca carasoi si babusca altoita de pe mal, la undita. Veseli nevoie mare.
Vreme cu soare si vant.
Cred ca ii prinde Pastele in aceeasi pozitie!

Alte noutati? In ce balta, lac, canal, pescuiesc baietii? La rapitor nu se risca?
Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
Fratilor, l-am ruuuuuuptttt ! Ieri, in patru ore, impreuna cu Costin si ajutati vreo ora de Vali, am adunat in juvelnic vreo 25 kg de carasoi si babusti "privatizate"! Am mai eliberat cel putin tot atat !Claudiu wrote:Alte noutati? In ce balta, lac, canal, pescuiesc baietii? La rapitor nu se risca?
Costin va atasa si niste poze !
Locatia : canalele Jurilovca. Nada:TTX. Momeala: rame si virmusi.
Am facut fericite mai multe familii "mari mancatoare de peste".
Ne-am delectat si noi cu bors de peste si saramura.
A fost bine, bine de tot !
Frate Cezar,
Eu cred ca au fost mult peste 30 kg, ca sa nu-i mai socotesc pe cei eliberati sub dimensiune (tot fo 20 kg) , veneau CRASOIIIIII la fiecare 3 minute, dar dintr-aceia ADEVARATI .......
Babusti si rosioare la 3-400 grame la greu, obleti, ghiborti, bibani, chiar si avat la viermusi, s-au prins toate categoriile de peste ....... a fost o adevarata DISTRACTIE ...........
TOTUL a fost MINUNAT, chiar si vremea a tinut cu noi ......
La mai multe iesiri la fel .........
Cele bune.
Eu cred ca au fost mult peste 30 kg, ca sa nu-i mai socotesc pe cei eliberati sub dimensiune (tot fo 20 kg) , veneau CRASOIIIIII la fiecare 3 minute, dar dintr-aceia ADEVARATI .......
Babusti si rosioare la 3-400 grame la greu, obleti, ghiborti, bibani, chiar si avat la viermusi, s-au prins toate categoriile de peste ....... a fost o adevarata DISTRACTIE ...........
TOTUL a fost MINUNAT, chiar si vremea a tinut cu noi ......
La mai multe iesiri la fel .........
Cele bune.
Valic
0744 644 368
0744 644 368
-
- Moderator
am ajuns si noi acasa dupa ce am petrecut cateva zile la Jurilovca,a fost nemaipomenit,Valica si Papusha gazde deosebite,vremea neasteptat de frumoasa,am fost la Inviere la biserica din sat pe stil vechi o noutate pt mine,am pescuit in canalele care intra din lac numai acolo manca,am prins peste frumusel pt vremea asta,babusca foarte mare,peste juma de kil,personal n-am mai prins asa mare si caras frumos,in cateva ore s-a prins 25 de kile
,am pescuit numai la undita, ne-am plimbat cu barca,mancare bautura,bors de peste ,saramuri a la Cezar
,foarte frumos,le multumesc inca o data prietenilor mei pt atmosfera,am facut si cateva poze:

-
- Moderator
in continuare bucatareala
:

mentiune:pt bors au fost cumparate alte specii care n-au vrut sa se dea prinse
si fara de care borsul nu are farmec!

mentiune:pt bors au fost cumparate alte specii care n-au vrut sa se dea prinse

Phaaai! Ce-a fost acoloooo! Ne-bu-ni-e!!!

A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
- George Saftoiu
.....si de 1-2 Mai ,tot aici dupa cum stiu eu....Chiar daca ve-ti fi "in gaura de sarpe", tot dau de voi.....! Cezar si Vali, promit ca voi fi "asistentul " vostru ,de la aprins si intretinut focul, pana la curatat pestele de solzi si legumele... Din pacate in aceste zile am fost de servici!( fara zambareti)!
george_saftoiu@yahoo.com 0744337362
- Petru Burian
Stimati Colegi
Faina lucratura, faine poze. O incantare de vazut dar si cu "gandul de gandit"

Excelent cuptorul
mi-ar fi placut o poza de ansamblu cu tot "foisorul"
Felicitari si La mai mare

Faina lucratura, faine poze. O incantare de vazut dar si cu "gandul de gandit"

Excelent cuptorul

Felicitari si La mai mare

„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Si mie mi s-au scurs ochii, dar nu dupa peste,ca peste am prins s-oi mai prinde,dar cuptorul,
e nemaipomenit!si ce saramura o fi iesit pe plita aia de fonta,parca o vad plina cu
sare si cu ceva carasoi aruncati pe ea:sa va fie de bine domnilor!
Multumesc.
Multumesc.
A 2 - Drajna - Slobozia - Harsova (inainte spre Tulcea) - Ciucurova (dreapta spre Constanta) - Doua Cantoane (la o intersectie mare mergi inainte) - Jurilovca
La primarie faci stanga, apoi prima la dreapta, dupa ce iesi din comuna la fo 1 km cobori in dreapta pe langa balta si inca fo 200 metri
La primarie faci stanga, apoi prima la dreapta, dupa ce iesi din comuna la fo 1 km cobori in dreapta pe langa balta si inca fo 200 metri
Valic
0744 644 368
0744 644 368
Buna ziua,
Stie cineva cum sunt pensiunile Raluca si Heracleea din Jurilovca?
(Am sunat la complex Eden de la Gura Portitei si la Lunca si se pare ca nu mai sunt locuri weekend-ul asta...
As trage o fuga la Portita de 1mai....
Orice informatie este bine primita.
O zi excelenta tuturor!
Daniel
Stie cineva cum sunt pensiunile Raluca si Heracleea din Jurilovca?
(Am sunat la complex Eden de la Gura Portitei si la Lunca si se pare ca nu mai sunt locuri weekend-ul asta...

As trage o fuga la Portita de 1mai....
Orice informatie este bine primita.
O zi excelenta tuturor!
Daniel
dupa cate am auzit eu sunt ok, merita sa le incerci, mai ales la banii astia
Valic
0744 644 368
0744 644 368
Multumesc Valeriu, cred ca o sa incercam una dintre ele daca nu rezolvam la Gura Portitei si daca nu sunt ocupate.
Daniel
Daniel
In weekendul asta am schimbat motorul de pe Laguna cu unul de 30 CP, si pt ca mi-a iesit din prima, sambata am profitat si am plecat sa incerc locurile stiute.
La Periteasta mica am luat ciortanica 1-1,5 kg, si 2 crapi la 4 kg la boaba pe ac, asta a fost dimineata, apoi am fost dupa salau la canalul 5, nimic, apoi am plecat la Bisericuta in spate unde am reusit cateva bucati de 1,5 kg la twister.
Toti pestii au fost eliberati.
PS. Cu motorul de 30 bat tot lacul fara probleme, singura problema a fost caldura insuportabila, tantari, ioc ............ mare minune ...........
La Periteasta mica am luat ciortanica 1-1,5 kg, si 2 crapi la 4 kg la boaba pe ac, asta a fost dimineata, apoi am fost dupa salau la canalul 5, nimic, apoi am plecat la Bisericuta in spate unde am reusit cateva bucati de 1,5 kg la twister.
Toti pestii au fost eliberati.
PS. Cu motorul de 30 bat tot lacul fara probleme, singura problema a fost caldura insuportabila, tantari, ioc ............ mare minune ...........
Valic
0744 644 368
0744 644 368
Pt ca m-au mancate degetele, am dat o fuga la Jurilovca intre 26-29 august. Lacul agitat la maxim, doar in prima zi am reusit sa pescuim la Guvizi in spate la Dolosman. Unul dupa altul ........... nu prea mari, asa ca la inceput i-am eliberat, apoi ne-am hotarat sa pastram pt projeala. Am prins cam 250 bucati in 2-3 ore si am plecat.
Pe lac incepuse furtuna, valuri fratilor cat casa, asa ca noi am coborat cu fetele (dupa ce ne-am pipi pe noi de frica) si varul mi-a dus singur barca la Jurilovca. Am ajuns in Juri dupa un mars fortat de 1,5 ore.
Pune-te pe prajit si hai la masa, au fost minunati ............ si acu' imi curg balele .........
In urmatoarele zile nu s-a putut iesi cu barca, furtuna la maxim, asa ca am cumparat niste salau si crap si treci la saramura ........... ce sa zic, minunat, mai ales stropit cu bere, vin, cognac, etc.
Cele bune.
Pe lac incepuse furtuna, valuri fratilor cat casa, asa ca noi am coborat cu fetele (dupa ce ne-am pipi pe noi de frica) si varul mi-a dus singur barca la Jurilovca. Am ajuns in Juri dupa un mars fortat de 1,5 ore.
Pune-te pe prajit si hai la masa, au fost minunati ............ si acu' imi curg balele .........
In urmatoarele zile nu s-a putut iesi cu barca, furtuna la maxim, asa ca am cumparat niste salau si crap si treci la saramura ........... ce sa zic, minunat, mai ales stropit cu bere, vin, cognac, etc.
Cele bune.
Valic
0744 644 368
0744 644 368
Vremuri cu multi chinezi. 

Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/