Moderator: administrator
Costin, acel permis nu-i al meu si mi-am luat angajamentul ca il dau cu cele 4 vize, fara sa fac "ț" drumuri. Cand va fi gata sun la Cristi si intru in posesia lui. Important este ca asta sa se intample inainte de sfarsitul perioadei de prohibitie si sa stiu cand este gata varianta castigatoare (cu cele 4 PG-uri).costin stefanescu wrote:oricum nu mai avem nevoie de carnet,tu poti sa vorbesti si la telefon cu Cristi!
Sigur, prietene. Cel mai bine este sa-l suni pe dl.Cristi Nedelcu - 0722.880.939.danutz wrote:Scuze ca intervin, sunt nou in asociatie si in sevraj dupa o varga uda.
Pot sa sun pe unul din nr afisate mai sus (deranjez pe dnul Fetes )pentru a vedea cum pot sa intru in posesia permisului maine la cafenea?
Multzam!
Da, este adevarat.ady76buc wrote:salutare la toata lumea.am auzit un zvon care va trebui confirmat de conducere.am inteles ca, a venit patronul baltilor magura 8 si 9 si doreste un parteneriat cu asociatia.la cit mai multe.
Nu, nu este nici o greseală, PG pentru Giurgiu şi Călăraşi există dar pentru Teleorman nu s-a cerut, aş acă nu avea cum să apară pe listă, deoarece pe aceasta erau cuprinşi doar cei ce au toate cele trei vize, respectiv TR, GR şi CL.mdd69ro wrote:Toate taxelesi actele achitate la copca de la Lilieci, dar nu ma vad pe lista la pg de Giurgiu si Calarasi? Vreo greseala, ceva?
Multumesc!
Mitroi Daniel Dumitru
Albatrin wrote:Nu, nu este nici o greseală, PG pentru Giurgiu şi Călăraşi există dar pentru Teleorman nu s-a cerut, aş acă nu avea cum să apară pe listă, deoarece pe aceasta erau cuprinşi doar cei ce au toate cele trei vize, respectiv TR, GR şi CL.mdd69ro wrote:Toate taxelesi actele achitate la copca de la Lilieci, dar nu ma vad pe lista la pg de Giurgiu si Calarasi? Vreo greseala, ceva?
Multumesc!
Mitroi Daniel Dumitru
Eram curios care e situatia cu 5 seturi de acte :Mesajde cezar » 07 Apr 2010, 07:59
Se distribuie carneteee !
Toti cei care au depus (acte complete !!!) inainte de 20 martie 2010 sunt rezolvati !
Va asteptam la RATES !