Adar Marian wrote:cezar wrote:
Pana la urma, poate si despre dumneata aveam alte opinii anul trecut. Ce s-a schimbat oare ?
Umbla vorba-n targ c-am mai imbatranit c-un an, al'ceva nimic.
costin stefanescu wrote:Mariane,daca o sa cauti in arhiva APS o sa gasesti acolo raspunsurile mele ref.la Dambovita,atunci,ca si acum,am fost impotriva din aceleasi motive,daca adun gunoaie atunci o fac in salbaticie pt ca acolo pescuiesc si nu in oras,eu cred ca se confunda notiunile si ce anume ne-a adunat pe toti aici
Discutiile s-au purtat in sectiunea "Membri APS" si toata arhiva de acolo a fost stersa. Din punctul meu de vedere mare pacat, as fi avut posibilitatea sa compar, rand cu rand, ce era ieri si ce e azi, asa nu-mi ramane decat memoria - slava Domnului, inca stau bine in privinta asta.
1. Mda, in principal, asta s-a schimbat ! Am imbatranit nitelus amandoi !
2. Si memoria mea este la fel de buna : discutia de acum cca 1 1/2 ani, pe "Membri APS" s-a purtat in jurul programului respectivei asociatii, din care nu s-a facut nimic pana la urma, din cauza arbitrajului si a delasarii conducerii. Pentru ca se mai putea face ceva, a aparut ideea unei ecologizari a unui tronson al Dambovitei, utilizand chiar barcile cu care Asociatia fusese dotata prin sponsorizare. Pana la urma, de barci s-a ales praful, ecologizarea nici vorba sa se faca.
In contextul acela, am sprijinit ideea, pentru ca orice ecologizare, facuta chiar si in Cismigiu, era mai buna decat nimic.
Acum, situatia este alta: avem o ecologizare anuntata pt.luna mai, la Dunare, unde vom implica oameni (speram cat mai multi) si bani (cat va fi nevoie). Mai implicam si "autoritati", pe care dorim sa le sensibilizam.
Probabil, vom mai avea o actiune si in toamna. Probabil !
3. Dar, in trimestrul II, este tot ce ne putem permite. Programul este si asa foarte incarcat, iar noi vrem sa-l ducem la bun sfarsit, fara nici un rabat. Am zis insa ca probunerea va ajunge in AGA (peste cca o saptamana), iar daca vom gasi un spatiu in calendar si pe cineva dintre "cei 9" sa-si asume organizarea, este posibil sa se faca.
4. Acuma, la
modul general, Programul de activitati este afisat de peste 5 luni, se vede ca este destul de incarcat, iar actiuni propuse "pe picior" vor fi greu de organizat, cand e vorba de aprobari, avize, alergaturi etc.
Iar de strans gunoaiele din Bucuresti in locul lui Prigoana (si altii ca el), chiar nu ni se potriveste!
5. Ne este foarte greu sa gasim loc si pentru o actiune cu copiii, in preajma zilei de 1 iunie. Dorim din tot sufletul sa o facem; sper sa reusim !