Acum daca tot am postat, trebuie sa si argumentez... Are si conduce Dacia. Capitala Daciei a fost la Sarmisegetuza (Muntii Orastiei)...ARDEAL => FAE = ardelean

Moderators: dutustoica, PETREMAN
Gagimane,esti mare!Eugen Fetes wrote: Are si conduce Dacia. Capitala Daciei a fost la Sarmisegetuza (Muntii Orastiei)...ARDEAL => FAE = ardelean
...oare nu cumva e ungur din UDMR?Dumitrescu Iancu wrote:Gagimane,esti mare!Eugen Fetes wrote: Are si conduce Dacia. Capitala Daciei a fost la Sarmisegetuza (Muntii Orastiei)...ARDEAL => FAE = ardeleanCred ca rationamentul asta ar trebui sa figureze in orice manual de logica!
![]()
Nu, cu certitudine, pen' ca n-a luat roata cu japca, a ciordit-o ca orice dac respectabil.PETER wrote:...oare nu cumva e ungur din UDMR?Dumitrescu Iancu wrote:Gagimane,esti mare!Eugen Fetes wrote: Are si conduce Dacia. Capitala Daciei a fost la Sarmisegetuza (Muntii Orastiei)...ARDEAL => FAE = ardeleanCred ca rationamentul asta ar trebui sa figureze in orice manual de logica!
![]()
![]()
![]()
Bine ai venit, stimat prieten, acolo unde te aşteptăm cu braţele larg deschise!Valentin Petrovici wrote:Asta este dacă tot alergi pe la pesuit. Nu mai găseşti locuri în faţă. Şi aici intervin pilele şi relaţiile.
Valentin Petrovici, cu bruma celor 55 de ani la tâmple, tătic (băiat şi fată), bunic (nepoţică şi în viitorul apropiat şi un nepot), pescar, deltar, corturar, ceaunist, trăistar etc. Ador natura. Delta Dunării reprezintă raiul. Marea Neagră un alt sector aparte. Pe scurt iubesc cam tot ce iubiţi şi voi şi tot ce face să fim aici în această asociaţie( şi în altele).
Si, de ce nu, la o actiune organizata de noi !Dumitrescu Iancu wrote:Bine ai venit,Pytzy!Te asteptam la o cafenea!
Prima intalnire va fi la 'Cafenea' tinand cont de vremea de afara(off topic: Vineri cred ca dau o fuga pe la Bentu prin zona cu niste prieteni..la intoarcere voi posta ce si cum..) si porma normal Actiunea/le...cezar wrote:Si, de ce nu, la o actiune organizata de noi !Dumitrescu Iancu wrote:Bine ai venit,Pytzy!Te asteptam la o cafenea!
Bine ai venit, Mihai ! Stiam ca ai sa apari si, asa cum ti-am spus la telefon, cred ca vom face lucruri frumoase impreuna!Puffyk wrote:Baaaaaai, credeati ca scapati de mine?!?
Straulescu Mihai, Bucuresti, vreo cateva institutii de invatamant superior care nu imi folosesc, pescar maniac, mai ales dupa ce m-am insurat, indragostit de natura si de oamenii de bine....
Bine v-am gasit, cu drag...
Mihai
P.S. Recent umilit la o partida de pescuit.....