Miyagi wrote:Dupa discutiile de ieri si azi cu Eugen incep sa cred ca marea mea zi va fi tot in Iunie. Imi iau gandul de la Delta asta. Pe Sfantu apa s-a mai linistit,dar e tot mare si nu mananca decat babushk,la Rosu nu face nimeni treaba,de la Ilgani nici-o veste asa ca saptamana asta de C.O. trebe s-o prepar cumva pe vo balta. Cred ca voi incepe cu Costel la Lilieci Marti si cand s-o mai incalzi voi vedea. Poate voi incerca Solacolul cu cazare 2-3 zile.
.
Salve,
De la Ilgani, nimic nou. Dunarea e mare dar nu foarte tulbure.Apa are 6-7 grade iar pestele nu prea pune gura. La plasa prind pescarii cate ceva; salau, singer, caras; scrumbie destul de putina.
Conditii de campare destul de bune. Malul uscat, noaptea destul de racoroasa dar nu de speriat. Cu un cort bun e ok.
Pe Dunare nu am facut mare lucru; cateva trasaturi anemice si o ruptura la rama neagra.Distractia a fost pe canalul din spatele satului, in dreptul insulei. E un "apendic" din canalul Rusca. Cu o varga de 4 m si o mana de viermi ne-am distrat cat pentru toata iesirea. Rosioara la greu, din cand in cand cate un lin si caras la juma de kil; suficient cat sa facem o prajeala (linul l-am trimis inapoi...ca prea e rar).
Una peste alta, a fost o iesire reusita. Vremea a tinut cu noi, "lichiditatile" s-au consumat in cantitati rezonabile iar mirosul de peste e pe mainile noastre.
Asteptam cu nerabdare alte provocari si daca se poate cu o participare mai larga.