AJUTOR URGENT
Moderator: dutustoica
Re: AJUTOR URGENT
Ba da.
Luca a fost scos de la ATI,e mult mai bine,i s-au vindecat ranile,respira singur,nu mai e sedat,mai face cand si cum temperatura,dar e firesc dupa o pneumonie si se spera ca pana maine il vor auzi pentru prima data articuland un sunet,cand i se va scoate acel balon din gatulet.
Paul ar fi vrut sa mai vorbeasca cu multi dintre voi,dar isi dramuieste banutii ca inca nu si-a luat biletele de intoarcere si nu are net. Deci care puteti sunati-l.
Luca a fost scos de la ATI,e mult mai bine,i s-au vindecat ranile,respira singur,nu mai e sedat,mai face cand si cum temperatura,dar e firesc dupa o pneumonie si se spera ca pana maine il vor auzi pentru prima data articuland un sunet,cand i se va scoate acel balon din gatulet.
Paul ar fi vrut sa mai vorbeasca cu multi dintre voi,dar isi dramuieste banutii ca inca nu si-a luat biletele de intoarcere si nu are net. Deci care puteti sunati-l.
- Pacapescarul
- Moderator
Cand am citit ca se inrautatise situatia, ma apucase tristetea, dar acu' ca-i mai bine, mi-a revenit inima la loc. De sunat nu recomand, deoarece tot el plateste roaming-ul. Noi platim tarif normal.
Sa dea Domnu' sa vina acasa cu totii, cat mai repede si mai ales sanatosi.
Doamne ajuta!
Sa dea Domnu' sa vina acasa cu totii, cat mai repede si mai ales sanatosi.
Doamne ajuta!
Catalin Pavel, tel. 0730636893
mail: pacapescarul@yahoo.com
am vorbit eu cu Paul si copilul este mai bine, azi se pare ca ii scoate si balonul care ii tinea trahea deschisa, respira singur, deci e pe calea cea buna
sanatate maxima
sanatate maxima
Valic
0744 644 368
0744 644 368
-
Deci Luca a ramas si fara acel balon de dilatare,a fost scos de la aparate,febra ia mai trecut si acum sunt in stationar pentru convalescenta. Ajuta-le Doamne in continuare!
Luca se simte bine,chiar daca mai face un pic de temperatura...
Ia in continuare tratament cu antibiotic, Luni urmeaza sa fie vazut de medicul care la operat, iar in functie de rezultate se va decide cat mai sta internat, va trebui sa fie examinat dupa 15 zile de la data extubari, asta ar fi undeva in data de 25 ale lunii, iar apoi vom vedea ce se mai decide.
Speram ca totul sa revina la normal, iar Luca sa se recupereze bine.
Altfel spus Luca este vioi, rade, plange, si vocea se aude incetisor, asta datorita faptului ca a avut si o paralizie a corzilor vocale din cauza canulei.
Va tin la curent cu starea copilului in functie de posibilitati.
Multumim inca o data celor care au fost si care sunt alaturi de noi!!!
Ia in continuare tratament cu antibiotic, Luni urmeaza sa fie vazut de medicul care la operat, iar in functie de rezultate se va decide cat mai sta internat, va trebui sa fie examinat dupa 15 zile de la data extubari, asta ar fi undeva in data de 25 ale lunii, iar apoi vom vedea ce se mai decide.
Speram ca totul sa revina la normal, iar Luca sa se recupereze bine.
Altfel spus Luca este vioi, rade, plange, si vocea se aude incetisor, asta datorita faptului ca a avut si o paralizie a corzilor vocale din cauza canulei.
Va tin la curent cu starea copilului in functie de posibilitati.
Multumim inca o data celor care au fost si care sunt alaturi de noi!!!
Paulletta
-
Doamne ajuta Paule. Ne bucuram de vesti bune.
marinel_simtea@yahoo.com
0722622697 / 0744544886
0722622697 / 0744544886
-
- Moderator
e de bine Paulica,e de bine!!!! 

In cateva zile Luca va fi externat si urmeaza sa mergem la control pe data de 25.03.2010, apoi va efectua controale din 15 in 15 zile pentru o perioada de 2 luni.
Speram ca totul sa decurga normal si sa venim acasa sanatosi toti 3.
Multumim inca o data tuturor celor care sunt alaturi de noi.
Sanatate tuturor!!!
Poze eu nu pot sa pun de la sala de internet, dar trimit pe mail si cineva de acasa le poate pune.
Sanatate tuturor!!!
Poze eu nu pot sa pun de la sala de internet, dar trimit pe mail si cineva de acasa le poate pune.
Paulletta
- Pacapescarul
- Moderator
Paule, poti sa le trimiti la mine si le incarc eu.paulletta wrote:Poze eu nu pot sa pun de la sala de internet, dar trimit pe mail si cineva de acasa le poate pune.
Catalin Pavel, tel. 0730636893
Le-am primit si o sa le pun eu.paulletta wrote:In cateva zile Luca va fi externat si urmeaza sa mergem la control pe data de 25.03.2010, apoi va efectua controale din 15 in 15 zile pentru o perioada de 2 luni.
Sanatate tuturor!!!
Paule astea sunt vestile pe care le asteptam cu totii.
Asa cum bine spunea un coleg, suntem foarte multi care ne-am rugat pentru copilasul tau si Dumnezeu se pare ca ne-a ascultat.
Va asteptam cu vesti din ce in ce mai bune.
Asa cum bine spunea un coleg, suntem foarte multi care ne-am rugat pentru copilasul tau si Dumnezeu se pare ca ne-a ascultat.
Va asteptam cu vesti din ce in ce mai bune.
ماہی گیری 21 کلب
Liviu
Liviu
pai pune sa poata fi vazute!Miyagi wrote: Le-am primit si o sa le pun eu.
Asteapta-ma cu berea rece si cu un gratar traditional Romanesc!!!
Paulletta
Da bah da n-am lemne uscatepaulletta wrote:pai pune sa poata fi vazute!Miyagi wrote: Le-am primit si o sa le pun eu.

Vino tu numa!
- George Saftoiu
Principalul e sa "iasa" FUM...,iar din lemne ude, eu cunosc ca iese...
Va asteptam cat mai curand , cu bratele deschise!
george_saftoiu@yahoo.com 0744337362
- George Saftoiu
Principalul e sa "iasa" FUM...,iar din lemne ude, eu cunosc ca iese mulllllllt ...
george_saftoiu@yahoo.com 0744337362
Bai nu reusesc sa le incarc. Le-am pus pe pescuitu` si aici nu ma descurc. M-ajuta cineva? Le am pe desktop.paulletta wrote:pai pune sa poata fi vazute!Miyagi wrote: Le-am primit si o sa le pun eu.
Si de-o fi sa le-ncalzesc la san si tot frig un gratar sa uitam ce-a fost pentru moment GeoGeorge Saftoiu wrote:Principalul e sa "iasa" FUM...,iar din lemne ude, eu cunosc ca iese mulllllllt ...

Daca puteam le puneam eu, dar de pe telefon nu se poate
fa un cont pe photobuchet sau trimite-le cuiva care stie cum.
Inca mai ai de invatat la chestia asta.
Ajung acasa si te initiez eu.
fa un cont pe photobuchet sau trimite-le cuiva care stie cum.
Inca mai ai de invatat la chestia asta.
Ajung acasa si te initiez eu.
Paulletta