FAE wrote: SALVE
Iancule ce mila ti-e de mine...??? ,"IO de bine...de rau tot mai stiu cite ceva...dar tu...?? ,crezi ca pescuitul se practica numai pe dunare?
...apopo Madaline...anul asta nu o sa mai ai tu "bulanul" de anul trecut...a zburat vrabia cu bucata de piine...sau vorba romanului...la barza chioara ii face dumnezeu cuib... (este valabil ptr. tine), daca nu mergeai pe burta pe linga CZ...erai la girla, cel putin recunoaste in sinea ta... de acum inainte am sa am grija sa cad la concursuri linga tine sau in apropiere...! SA TRAITI BINE
Fanele,pe unde te-am prins te-am "curentat" de 2 ori am stat lanaga tine,de doua ori am urcat pe podium ...............asa ca mi-as dorii ca la toate concursurile la care sunt inscris sa participi si tu si sa cazi langa mine .
Restul e cancan.
@bebeu
Bine te-am gasit PRIETENE!!!!
SALVE
Ptr. ca vreau sa demonstrez ca sint si "IO (pe persoana fizica, care este) "BAIAT DE BAIAT", rog unul dintre moderatori sa mute postarile in afara topicului la "raspunsuri la de toate"...nu cred ca are rost sa "balmajim topicul cu picanteriile noastre...asa-i IANCULE...??? SA TRAITI BINE
FAE wrote: SALVE
Ptr. ca vreau sa demonstrez ca sint si "IO (pe persoana fizica, care este) "BAIAT DE BAIAT", rog unul dintre moderatori sa mute postarile in afara topicului la "raspunsuri la de toate"...nu cred ca are rost sa "balmajim topicul cu picanteriile noastre...asa-i IANCULE...??? SA TRAITI BINE
FAE, ai mancat peste asta seara ? Vad ca fosforul te-a facut intelept !
Crinu Ionut Puica- oltean doar 14 ani
22.07.1983
un pescar incepator printre atatia meseriasi,dar cu acceasi mare pasiune,nebunia deltei,mirosul borsului si mai ales clopotelul cand zdrangane!!!
mai nou membru ASclub 21,ma bucur ca am intalnit deocamdata un om minunat in persoana lui Nea Cristi Nedelcu si sper ca totusi o sa incercati
sa devenim o mare familie de pescarii chiar daca membrii o sa depaseasca 1000.
Bine v-am gasit.
Valentin, 30 si aproape unu de ani
Informatician de profesie ... cand nu am tastatura si mouse ... prefer mulineta si lanseta:)
In general pescar de spinning cu apucaturi de ... fly-fishing ... insa nu pot refuza nicicum o partida de stationar.
Planuri: anul asta vreau sa particip la campionatul national de spinning - Open. Astfel incat daca mai sunt amatori ... avand in vedere ca voi fi debutant ... mi-ar face placere sa ne cunoastem.
evoIX wrote:Bine v-am gasit.
Valentin, 30 si aproape unu de ani
Informatician de profesie ... cand nu am tastatura si mouse ... prefer mulineta si lanseta:)
In general pescar de spinning cu apucaturi de ... fly-fishing ... insa nu pot refuza nicicum o partida de stationar.
Planuri: anul asta vreau sa particip la campionatul national de spinning - Open. Astfel incat daca mai sunt amatori ... avand in vedere ca voi fi debutant ... mi-ar face placere sa ne cunoastem.
Noi participam...ca arbitri ai intregului Turneu !
Da, asta stiu ... este vreo restrictie de genul asta ? In sensul ca nu pot concura daca "sunt de la APC21" din cauza ca aici sunt si arbitrii ?
Valentin,in primul rand bine ai venit!
Despre participarea la Turneul AVp,Liga Open,pe care noi il arbitram,ca membru APC21 nu vad a fi o problema atat timp cat concurezi ca "independent",deci nu reprezinti Asociatia noastra!Oricum,se pare ca in seara asta avem o intalnire cu reprezentantii LRS si vom pune in discutie si acest subiect asa ca maine iti dau amanunte.
Va multumesc si astept detalii.
Daca am "poluat" prea mult topicul cu prezentari, il putem trece in alta sectiune a forumului.
Si sunt placut impresionat de interesul si primirea dumneavoastra chiar daca pe forum deocamdata.(cu Dnul Dumitreascu si aseara la semnarea adeziunii si a cererii de permis pt PG)
Sper sa te simti bine in continuare printre noi! Mai avem un participant(fost,dar speram si viitor) la Campionatul National de Spinning in persoana lui Rosu Razvan(vezi topicul cu capturi),asa ca...spor la discutii!
Asa baga-ma la inaintare sa trebuiasca sa dau din casa ce si cum cu salaul !
Acuma revenind la lucruri serioase il ajut cu mare placere pe colegul nostru si sper sa pot sa si particip fizic la urmatoarea cafenea !
Daca un om sta 10 ore pe un scaun si se uita la balta e nebun , daca are si o undita in mana e pescar !!!! rosurazvan2005@yahoo.com - 0765/043430
rosu razvan wrote:Asa baga-ma la inaintare sa trebuiasca sa dau din casa ce si cum cu salaul !
Acuma revenind la lucruri serioase il ajut cu mare placere pe colegul nostru si sper sa pot sa si particip fizic la urmatoarea cafenea !
Razvane,chiar daca taceam eu,pozele vorbesc singure...si spun destul de multe!