Asta este situaţia... intreruperile sunt foarte dese iar timpul de valabilitate dns este de 4 ore. In 4 ore la mine pot fi schimbate multe adrese.
De aceia spuneam să se dea repair (sub windows) la placa de reţea pentru a face si un refresh la dns.
borcea6.4dq.com este "dynamic dns alocated" adică, după ce primesc o adresa ip de la RDS, eu o activez în dns. Cum la fiecare recuplare, după întrerupere, primesc altă adresă, eu fac reasignarea, dar cel care a incercat ceva mai devreme se duce la vechiul IP, nu la cel nou, pentru ca aşa îl are el memorat în cache-ul de pe computerul lui. Dacă nu face refresh, timp de 4 ore nu se schimba acel ip.
Se poate folosi cealaltă adresă cea cu borcea6.dyndns.pro restul rămâne la fel.
Respectiv pentru directorul pescarclub21 adresa este
http://borcea6.dyndns.pro/radu/pescarclub21/
(care are IP fix 89.114.39.27) dar are bandă rezervată mai mică.
Voi încerca în zilele următoare să schimb conexiunea principală... nu ştiu acum ce va fi...
Succes!
LE: Şi ca să raspund şi celor care mă întreabă de ce nu pun eu pozele pe diferite servere de pe net (picassa, photobucket, imageshak şi care-or mai fi...). Păi e simplu. Toţi retuşează pozele, toţi au limită de volum ocupat (2G în general), unii nu admit filme, unii cer număr minim de accese pe săptămână altfel şterg pozele, etc.
Volumul ocupat de directorul /poze pe borcea6 este acum de 41Gigabytes. Câte conturi să fac nene?
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'