va rog sa mai treceti o persoana la insotitori

S-a hotarat mai tarziu si nu mananca mult

Moderator: administrator
Si e si foarte draguta...e binevenita!shogunu65 wrote:Va salut!
va rog sa mai treceti o persoana la insotitori
S-a hotarat mai tarziu si nu mananca mult
Nu eram sigur ca pot sa ajung, dar acu pot sa confirm ca vin de sambata, eu le iau cu mine si daca se considera potrivite le dau, daca nu nu...vladstanescu wrote:Hai laloi la concurs si le dai personal !!!!!!!!!!!!!!!
laloi wrote:Bine ca si-a rezolvat, eu nu pot de vineri, ne vedem sambata la concurs atunci, sper ca nu dresezi pestii peste noapte
Daca e ok cu laloi si daca nu te superi Pauletta...as prefera sa vin sambata de dimineata...nu vreau sa par neserios sau ceva dar eu asa intentionam de la inceput doar ca nu am gasit pe nimeni disponibil. De ajuns in Pantelimon as putea ajunge, ma aduce cineva daca e...vreau doar sa fiu sigur ca se inatampla pentru ca daca nu e sigur merg cu Paulettapaulletta wrote:Laloi, Adi vine cu mine.
vArlane, vad ca inca citesti foarte precis si ai intuit premiul adevaratarlan wrote:la Locul III si Captură, cred ca-i vrut să zici " artistă gratuită la caras!!!
![]()
Ionut, asa e, trebuie sa imi fac un banner pe care sa scrie asta cand mai merg la vreo pescuiala, ca altfel are el grija sa imi reaminteasca, sa il scutesc de efortmikcutu wrote:Ca o paranteza, felicitari si lui Pauleta. Ai avut un elev bun la stationar iar acum are deja 2 concursuri castigate.![]()
![]()