Tony wrote:vladstanescu wrote:decit kolibri nou mai bine honda la 1500 ron. Calitatea nu se discuta..
Si eu am cochetat cu Kolibri.. pina la urma , lucrul ieftin, trebuie sa aiba o justificare ca nuimeni nu da moca. Asa ca mai bine un SH de calitate. in cazul in care nu ai bani de ceva de calitate nou.
La barci conteaza , ranforsariile si metoda de confectionare. Prin sudura sau lipire !!!, In plus... decit s adai 3000 pe o barca sa te duci pe snagov, mai bine inchiriezi. O sa vezi,,, cum ai barca ..cum vrei sa mergi si in alte locuri .. si o sa itidai seama ca e prea mica, sau motor insuficient....
Iar in ceea ce priveste motorul de 1500 ron, NOU... la fel ca barca... poti da 1500 si sa nu ii mai ai f repede.

))) ai de vanzare " o Honda la 1500 roni . " ??? prea esti " gigi " contra ....nu am nevoie de ' avocati '..multumesc de intentue.
Tony nu ma intelege gresit. Nu sint avocatul nimanui si nici nu vreau sa fac pe desteptu'. Credeam ca e o discutie.. si se doresc sfaturi sau lamuriri...si cred ca experienta altora e benefica. Daca nu.. ma intreb de ce mai sint aceste discutii..
Anul trecut am stat 2 luni si am rumegat -o pe toate partile, pentru ca si eu vroiam o gonflabila cu motor. Crede-ma ca imi facusem fisiere.. cu barci preturi si furnizori... de am inebunit.
Daca crezi ca sint gigi contra daca spun niste aspecte de care m-am lovit .. in alegerea facuta.. atunci asta e.. Eu nu am vrit decit sa iti impartasesc din balamulcul avut si ce am aflat in cautarile mele pina mi-am luat barca si motorul.
NU ma intelege gresit dar constat ca pe forum exista o "boala" . Nu poti spune ceva, altfel decit se spune, ca esti ori contrra, ori esti desteptu' clasei, ori similar. Cred ca lumea e cam stresata , din cauza lipsei de pescuit pina se termina prohibitia...
In plus, am sugerat UN SH bun. Piata de barci si motoare in Romania este foarte exclusivista si exagerata ca preturi. Mai cautati pe net, italia, anglia, franta. O sa aveti surprize ce oferte sint SH si cum arata si la ce bani.
Toate cele bune, ne vedem la concurs pluta.
No hard feelings !