Eugen Fetes wrote:Tony wrote:Eugen Fetes wrote:TDF si Toni, aveti MP
sub poza de la avatar sunt doua sau unu partatele cu " PM " si " Yahoo "...m-am uitat si am ..

NU am primit nimic !! astept inca

Moderator: cezar
Eugen Fetes wrote:Tony wrote:Eugen Fetes wrote:TDF si Toni, aveti MP
sub poza de la avatar sunt doua sau unu partatele cu " PM " si " Yahoo "...m-am uitat si am ..
Ce ti-am trimis eu cu Navigator , nu este vorba de barca cea alba este vorba de cea rosie..... daca te-ai hotarat ar trebuii sa-i contactezi pe cei care distribuie sa-ti preciseze care-i modelul ....ai grije .tdf wrote:@Tony
Salutare!
As opta pentru Navigator.
Mai multe compartimente de siguranta.
Podina de aluminiu.
Mai grea - probabil material mai gros.
Mai aspectuasa.
Judec bine?
AM PRIMIT , INTRADEVAR DAR NU AM FOST ATENT SI AM POSTAT CA '' NU ''..SCUZE DE NEATENTIA MEA ..AM RASPUNS .Tony wrote:Eugen Fetes wrote:Tony wrote:Eugen Fetes wrote:TDF si Toni, aveti MP
sub poza de la avatar sunt doua sau unu partatele cu " PM " si " Yahoo "...m-am uitat si am ..Ai primit un mesaj privat. Asta am vrut sa-ti spun...
[/quot
NU am primit nimic !! astept inca
tdf wrote:@Toni
Se poate un link sau un nume?
Deschide linc-ul si cand te uiti la poza barcii , uitate la baza ei si vei vedea si o barca rosie....dai clik pe ea si se deschide ...ce-i asa de greu ..tdf wrote:Mestere Tony,
Este acelasi link si aceiasi barca alba.
Mi-ai indicat ulterior o barca rosie.
In ignoranta mea totala nu mai inteleg nimic.
Din negura nestiintei mele te rog sa ma luminezi,
tdf - cu litere mici, ca sunt prescolar in acest subiect
bogdanenescu1 wrote:Este una si aceeasi barca si din cate se vede se fabrica doar pe alb. Totusi este marfa chinezeasca. Mare atentie la ce cumparati, cat folositi si unde pescuiti. Nu in ultimul rand bugetul, insa e clar pentru toata lumea ca nimeni nu-si permite sa cumpere ceva astazi, ca peste ceva timp de utilizare sa inceapa sa repare. Daca vreti investitie = durabilitate, productivitate, termen de utilizare pe termen lung. Ce sa mai...., barca este ca masina. Ca ne place sau nu asta este adevarul. "Moftul sau pasiunea" unora este deseori de neinteles.
Tony wrote:bogdanenescu1 wrote:Este una si aceeasi barca si din cate se vede se fabrica doar pe alb. Totusi este marfa chinezeasca. Mare atentie la ce cumparati, cat folositi si unde pescuiti. Nu in ultimul rand bugetul, insa e clar pentru toata lumea ca nimeni nu-si permite sa cumpere ceva astazi, ca peste ceva timp de utilizare sa inceapa sa repare. Daca vreti investitie = durabilitate, productivitate, termen de utilizare pe termen lung. Ce sa mai...., barca este ca masina. Ca ne place sau nu asta este adevarul. "Moftul sau pasiunea" unora este deseori de neinteles.
cu ce poti dovedii ca sunt chinezarii..???bogdanenescu1 wrote:Bine. Eu spuneam ce vinde situl respectiv. In general marfa din RPC. Felicitari totusi pentru alegere.
Sa o folosesti sanatos !!!
Eugen Fetes wrote:Toni, barcile Kolibri si Bark sunt modele sunt facute in Ukraina. Sunt barci sanatoase.
TDF, poze iti voi da cand scot barcile din vama => poze reale. Daca mai ai rabdare cca 15 zile te lamuresti. Important nu este cum arata o barca in poza sau denumirea barcii. Trebuie sa ai in vedere: dimensiunea, culoarea, materialul, grosimea materialului, modul in care este lucrata barca (indiferent daca este vorba de lipituri sau suduri) si in cele din urma pretul. Toate barcile platite sunt cu oglinda pentru motor, chila gonflabila si podina rigida din aluminiu. Nu ma complic cu modele la care se ataseaza suport pentru motor.