Ce sa mai zic si eu, urmatoarea editie va fi mult mai dificila, greu se vor atinge cotele de buna organizare si buna dispozitie atinse acum

... despre pescuiala... pai cum sa nu castigi daca folosesti plute Expert si nada Lauda ?!

, dar decisiva a fost mobilizarea flotei si a marinarilor pentru prinderea crapului hotoman, precum si ingaduinta colegilor de a nu face contestatii

... dar cum spunea cineva mai devreme, si determinarea si tenacitatea in atingerea obiectivului, greu s-a pescuit cu vant si curenti prin apa, am schimbat cred vreo 20 de plute si monturi de-a lungul concursului, dar lucru de verificat la urmatoarea iesire, seara cand am venit mi-a taiat calea un iepure

, bafta adusa de el a fost decisiva

Crapul castigator a intrat la un bonduele cu 2 viermusi in coada, dupa ce in prealabil bagasem vreo juma de cutie de porumb in apa...in rest caraseala si ciortanica la viermusi, datorita conditiilor vitrege nu am incercat si altele... Multumiri tuturor si ce e mai important, s-a demonstrat ca atmosfera intalnita in cadrul iesirilor la Dunare se poate recreea si pe mal de baltoaca, concursul fiind doar un bun pretext.