ATENTIE DE LA CINE CUMPARATI

Dacă doriţi să cumpăraţi/vindeţi echipamente pentru pescuit

Moderator: dutustoica

paulletta

Re: ATENTIE DE LA CINE CUMPARATI

Post by paulletta »

Desi povestea relatata de Dan este partial adevarata, se putea ajunge la o rezolvare a problemei daca raspundea la telefon.
Din punctul meu de vedere se poate inchide acest topic, deoarece nu mai am chef sa intru in polemica cu cineva.
Punct!
Pot trimite toate mesajele daca se vrea sa se traga concluzii, dar nu cred ca este cazul.
Paulletta
DanFocsani
Location: Focsani, Buzau, Bucuresti, Galati, Tulcea, Constanta

Post by DanFocsani »

Am reusit sa intru pe Forum abia teri seara, dupa ce frumosul caracter al lui Paul se manifestase atat de amplu...
Paule, te-am sunat repetat in dimineata in care mi-au venit telefoanele, ti-am scris mesaj. De ce nu ai raspuns - mai ales dupa acele jigniri aduse?
Astazi, asa cum am promis, am trimis - chiar cu riscul de a supara un pic pe unii prieteni - toata corespondenta cu Paul.
Am vorbit cu Mihai, cu Iancu si cu Dan. Am inteles. Pe Cezar nu a mai trebuit sa-l sun.
Am luat apoi apoi hotararea ferma de a nu mai ajuta cu nimic, pe nimeni, niciodata fara a ma interesa in prealabil daca acela merita.
Jur ca asa va fi!
Dixit.
Multumesc mult si va cer iertare tuturor celor lezati in vre-un fel de lipsa caracterului meu.
Se poate inchide orice topic al meu pe acest Forum.
Nu devii pescar pentru că mergi la baltă, la fel cum nu devii maşină pentru că mergi la garaj
Mobil: 0757533707
paulletta

Post by paulletta »

DanFocsani wrote:Am reusit sa intru pe Forum abia teri seara, dupa ce frumosul caracter al lui Paul se manifestase atat de amplu...
Paule, te-am sunat repetat in dimineata in care mi-au venit telefoanele, ti-am scris mesaj. De ce nu ai raspuns - mai ales dupa acele jigniri aduse?
Astazi, asa cum am promis, am trimis - chiar cu riscul de a supara un pic pe unii prieteni - toata corespondenta cu Paul.
Am vorbit cu Mihai, cu Iancu si cu Dan. Am inteles. Pe Cezar nu a mai trebuit sa-l sun.
Am luat apoi apoi hotararea ferma de a nu mai ajuta cu nimic, pe nimeni, niciodata fara a ma interesa in prealabil daca acela merita.
Jur ca asa va fi!
Dixit.
Multumesc mult si va cer iertare tuturor celor lezati in vre-un fel de lipsa caracterului meu.
Se poate inchide orice topic al meu pe acest Forum.
Aceste cuvinte ne doare (pe mai mulţi).
Paulletta
DanFocsani

Post by DanFocsani »

Offf... Era evident ca n-ai sa intelegi nimic.
Cei care au inteles sunt cei care conteaza, nu tu.
Astept in continuare (mai e putin si se face o luna...) un IBAN sa-ti trimit cei 120 lei si sa pot intra in posesia scaunului.
Mai e o varianta: trimit banii la Iancu ori Mihai si astept sa imi parvina prin ei scaunul.
Pentru mine e ultima postare pe tema asta, deoarece am fost sfatuit sa nu prind muste si nici sa nu agit minti odihnite.
Nu devii pescar pentru că mergi la baltă, la fel cum nu devii maşină pentru că mergi la garaj
paulletta

Post by paulletta »

Atunci nu mai incerca sa prinzi muste ca miroase, si odihneste-te!
Nu m-am înjosit niciodata pentru 120 de roni asa cum ai facut tu.
Nu te mai agita ca iti obosesti mintea.
Daca chiar vroiai sa faci ceva cum trebuie, scaunul care trebuia trimis si pentru care am vorbit trebuia sa ajunga la mine.
Rog un moderator sa stearga sau sa inchida acest topic.
Paulletta
DanFocsani

Post by DanFocsani »

Paulica... Niciodata nu cred ca am sa inteleg de ce unii ajung "oameni mari" si nu raman acolo unde li se opreste cresterea intelectului...
Bineinteles, la mine ma refer, asa cum crezi :)
Ia un pix si noteaza: "A inteles deja toata lumea cine sunt si ce fel de om sunt! "
Banii iti vor parveni in cel mai legal mod cu putinta, foarte repede, asa cum am pretentia sa-mi parvina scaunul.
Claudiu

Post by Claudiu »

Paul, ai luat teapa. Pe jerpelitura aia de scaun as fi dat cel mult o flegma. ;)
valic

Post by valic »

Claudiu wrote:Paul, ai luat teapa. Pe jerpelitura aia de scaun as fi dat cel mult o flegma. ;)
Claudiu,

Nu cred ca era cazul sa te bagi .... parerea mea ....

Cele bune
Valic
0744 644 368
Claudiu

Post by Claudiu »

Valic, nu cred ca era cazul sa imi spui tu ca nu era cazul sa ma bag. ;)
Nu m-am bagat nicaieri, doar mi-am spus parerea vis-a-vis de ceea ce am vazut in poze... :arrow:
valic

Post by valic »

Claudiu wrote:Valic, nu cred ca era cazul sa imi spui tu ca nu era cazul sa ma bag. ;)
Nu m-am bagat nicaieri, doar mi-am spus parerea vis-a-vis de ceea ce am vazut in poze... :arrow:
NO COMMENT ....
Valic
0744 644 368
Claudiu

Post by Claudiu »

valic wrote:
NO COMMENT ....[/quote]
Si foarte bine faci. ;)
vioreldoloc

Post by vioreldoloc »

Buna ziua.
Sunt si eu intr-o tranzactie(cumpar) cu domnul "Dan Focsani" si miercuri, cel tarziu joi am sa postez aici rezultatul acesteia......sper sa fie "de bine".
O duminica placuta va doresc.
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Astept postarea cu interes.
Eu cred in continuare ca a fost vorba de o fractura de comunicare.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
vioreldoloc

Post by vioreldoloc »

Buna ziua d-le Mihai.
......si eu astept cu interes rezultatul acestei "tranzactii" si fiind un om de caracter, daca am spus ca postez ........asa o sa fie, indiferent de rezultatul pozitiv sau negativ al acesteia. In legatura cu titlul acestui topic si cu ceea ce s-a intamplat, va rog sa-mi permiteti sa ma abtin, deocamdata.
O zi buna va doresc.
Lorelai

Post by Lorelai »

Daca asi fi in locul lui Dan nu asi mai face nici o afacere cu tine.
In general comentariile se fac dupa.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
vioreldoloc

Post by vioreldoloc »

Buna ziua.
Lorelai wrote:Daca asi fi in locul lui Dan nu asi mai face nici o afacere cu tine.
In general comentariile se fac dupa.
Buna ziua.
D-le Dan Surdu.......... in legatura cu primul raspuns, poate a-ti vrut sa spuneti viceversa si o sa vedeti imediat .....de ce!!! comentariile se fac dupa, corect!!!! asa am sa fac si eu. Daca am spus ca postez rezultatul acestei tranzactii, asa o sa fac pentru ca eu sunt un om de cuvant si cu caracter, asa cum ma cunosc pescarii de crap.
Imi este greu sa postez, deoarece........AM LUAT TEAPA!!!! dar o fac pentru ca alti pescari ca si mine sa nu mai pateasca ce am patit eu si celalalt baiat ..Pauletta.
Lorelai

Post by Lorelai »

Imi pare rau !
Poate vreo explicatie ?
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
vioreldoloc

Post by vioreldoloc »

Buna seara......incerc sa-mi tin cumpatul, pentru ca asa am fost educat si asta transmit mai departe si elevilor mei, sper sa fiu in limitele decentei ce ma caracterizeaza.
D-le Dan Surdu, explicatii eu unul nu-i mai cer, m-am saturat de minciuniile lui, de caracterul lui INFECT, nici macar nu merita sa-i pronunti numele!!!
Au trecut cel putin 50 DE ZILE!!!!! de cand ma tot minte.......cat sa mai astept? ultima oara cand am luat legatura cu el, mi-a spus ca trece prin Sibiu si-mi da datoria, mi-a cerut un numar de cont unde sa-mi puna banii, bla,bla,bla......i-am spus in urma cu mai mult de o saptamana in urma ca o sa postez pozitiv sau negativ despre aceasta tranzactie si tot degeaba. Am intrat pe site-ul dvs. tocmai pentru a incerca sa-l fac sa-mi dea banii, sa-i dau un ultimatum, dar banii este clar, nu o sa-i mai vad niciodata de la acest .....DAN FOCSANI. Asemenea .......nu am intalnit in viata mea si nici nu doresc nimanui sa aibe de-a face cu asemenea specimene!!!! Are un "papagal" de te face sa crezi ca vorbesti la telefon cu cel mai educat si cu bun simt om cu care ai vorbit vreodata, de aceea ma astept sa dea o replica care sa "induioseze" si alte persoane de pe acest forum. Daca stiam ca iau TEAPA cu acei bani, mai bine ii dadeam la o casa de copii sau ajutam un copil sarac de la mine de la scoala!!!!
FERITI-VA DE ACEST "PERSONAJ" .......................RUSINE SA-TI FIE DAN FOCSANI
O seara buna va doresc.
Lorelai

Post by Lorelai »

vioreldoloc wrote: si fiind un om de caracter, daca am spus ca postez .
[/quote]
vioreldoloc wrote:Daca am spus ca postez rezultatul acestei tranzactii, asa o sa fac pentru ca eu sunt un om de cuvant si cu caracter, asa cum ma cunosc pescarii de crap.
Te cred, dar da-mi motive !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

Dane,astept si eu motive,s-au cam adunat problemele,Dan are drept la replica,daca nu raspunde va fi sters ca si user,problemele ulterioare se vor rezolva in alta parte,atat tine de noi !!!
Locked

Return to “Vânzare-Cumpărare pescuit”