Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Va fi, va fi...deocamdata tatonam, calculam...Dan T wrote:Nu ca as fi interesatdar se aude ceva de pescuiala de primavara? Anii trecuti la vremea asta se faceau liste
..si asa am ajuns ATC21 sau ACC21 ( de la Asoc. Tatonam Club 21 sau Asoc. Calculam Club 21 )cezar wrote:Va fi, va fi...deocamdata tatonam, calculam...Dan T wrote:Nu ca as fi interesatdar se aude ceva de pescuiala de primavara? Anii trecuti la vremea asta se faceau liste
Te maninca !arlan wrote:نذهب في دلتا؟
Imi pare rau, dar nu sunt de acord cu acest tip de abordare.ghinozo wrote: 120? ahaha..gata ? si-a facut safteaua?...ahahahaha
Evidentghinozo wrote:![]()
![]()
120? ahaha..gata ? si-a facut safteaua?...ahahahaha
Nu fi cocomirla Marius...ghinozo wrote:![]()
![]()
pesemne ca nu te uiti unde trebuie bre nea.....ca nu mai stiu cum te numesti...Lorelai wrote:Ma uit in poze si nu prea va recunosc....
Poate nu ati fost in aceeasi serie cu mine. Sau poate nu ati fost niciodata....
aaa,nu bradar',nu spune asta,ca nu am nimic cu omu,e bisnusu' lui,i -l face cum trebuie facut sa fie profitabil,pe mine ma miscat putin saltul...de la 70 parca la 120 ....oho..e cale lunga,70 pret promo pntr asoc 21 ,am inteles asta,.......dar...gata? nu mai are nevoie de apc21?Dan T wrote:Nu fi cocomirla Marius...ghinozo wrote:![]()
![]()
Pune niste zahar si va fi bun mustul pana la urma.