BANCURI

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

PANI 35
Mesaje: 167
Membru din: 10 Iun 2011, 12:48

Re: BANCURI

Mesajde PANI 35 » 20 Ian 2013, 22:06

O tipa cu o masina trasnet intr-un service auto.
Mecanicul intreaba:
-Ce s-a intamplat?
-Merge aiurea si se opreste motorul.
Mecanicul deschide capota si gaseste un biletel:Este o proasta,nu stie sa conduca,iar eu n-am de gand sa platesc.Sotul.Mecanicul inchide capota.
-Ne pare rau,dar nu va putem ajuta,mergeti la un alt service.
Tipa,furioasa:
-La naiba,sunteti al saptelea service care ma refuza.

Avatar utilizator
Petru Burian
Mesaje: 902
Membru din: 25 Oct 2009, 09:56

Re: BANCURI

Mesajde Petru Burian » 22 Ian 2013, 13:20

După dezvelirea statuii împăratului Traian, complet gol, amplasată pe treptele Muzeului Naţional de Istorie de pe Calea Victoriei, din Capitală (pe bune, nu e nicio glumă!):
Pe site-urile pe care a apărut această informaţie, cititorii şi-au dat frâu liber imaginaţiei şi au făcut mişto la greu de monumentul pentru care Municipalitatea a plătit 200.000 de lei, adică...45.000 de euro.
Iată câteva dintre "caracterizările" făcute de bucureşteni pe site-ul hotnews.ro.
- "Dacă-mi permiteţi, aş propune pentru lucrarea de artă titlul: "Maidanez rănit cu fular".
- "Dacă o lasă acolo, peste 100 de ani zona se va numi:
La căţeaua zburătoare sau La cucu şi căţelu' sau La câinele şi cucul gol.
- "Nu credeam că poate exista un monument mai grotesc decât cel al lui Avram Iancu din Cluj. Acum am văzut că da. E o performanţă să reuneşti simbolurile etnogenezei româneşti într-o reprezentare ce înfăţişează un ins care fuge cu câinele bolnav la veterinar".
- "Băh, oameni buni, ăla n-are chiloţi pe el, dar maidanezului i-au pus fular la gât !?? Păi, e frig sau nu e?".
- "Mai rar poţi vedea asemenea porcărie. Lupoaica stă înţepenită într-un rigor mortis în braţele împăratului cu expresie de beţiv tocmai alcoolizat, care s-a dezbrăcat şi stă cu cucu' ostentativ expus publicului. Vă daţi seama ce imagine poate crea în mintea unor copii care vor vedea hidoasa statuie pentru prima oară".

Raspuns ........Latina vulgară
De vreme ce toată lumea scrie despre asta, hop şi eu! Subiectul este statuia lui Traian, de la Muzeul Naţional de Istorie. Sau aşa cum e deja tot mai cunoscută: "Traian în puţa goală, cu căţaua".
Cum nu l-am cunoscut personal pe domnu' Traian, nu-mi dau seama dacă statuia seamănă cu el ori ba. Nici căţaua n-am cunoscut-o. Am cunoscut un alt Traian şi cu ăla nu seamănă. Ca să facem o discuţie serioasă şi aplicată, zic să luăm pe rând acele aspecte care au născut toată discuţia.
Adică: Traian, puţa, căţaua şi scările.
a) Traian
Evident că în acest moment istoric nu se putea discuta decât despre o statuie a lui Traian. ("toţi suntem urmaşii lui Traian" - o tută). Despre statuia lui Victor e prematur să discutăm, iar despre cea a lui Mihai Răzvan n-avem ce discuta, că tocmai au furat-o ţiganii, pentru fier vechi.
Traian - cel cu statuia - a fost împărat roman. Împăraţii erau un fel de preşedinţi, cu mai puţină putere. Unii afirmă că a fost ultimul mare împărat roman -lucru care pare a fi contrazis de autorul statuii, dar despre asta vorbim la punctul b. În ce ne priveşte, am reţinut despre el că i-a caftit pe daci de două ori, că i-a făcut columnă lui Badea Cârţan şi că a ridicat la Adamclisi ( care nici nu se numea Adamclisi pe atunci, sâc!) un monument în faţa căruia, cândva, erau ciutanii făcuţi pionieri.
Prin tradiţie, noi îi suntem recunoscători lui Traian şi îl socotim un mare erou şi înaintaş pentru ca i-a babardit pe strămoşii noştri şi ne-a transformat în colonie. Tot mulţumită lui am dobândit şi limba română, despre care ne place să spunem ca este o limbă latină. Pentru teza originii latine a limbii române pledează o bună parte din tezaurul nostru lingvistic, ca de exemplu: mişto, sanchi, cul, sictir, ciubuc, focusat, targhetat, etc.
b) Puţa
Se pare că cele mai vii discuţii au fost generate de măruntul detaliu anatomic amplasat sub buricul lui Traian, respectiv distinsa puţă. Marile obiecţii sunt legate de micile înzestrări. Spre deosebire de mine, care am recunoscut că nu l-am cunoscut pe domnu', bună parte din coconetul naţiei pare să-l fi cunoscut intim pe domnul Traian şi îşi exprimă dezaprobabrea faţă de influenţa japoneză în tratarea acestui aspect al statuii.
Să ne aplecăm (e un fel de a spune), totuşi, mai mult asupra acestui detaliu. Observăm că artistul a acordat o suficient de mare atenţie detaliilor legate de zona puţiană a statuii. Există, deasupra cârnăciorului, o mustaţă stufoasă. Datorită amplasării mustăţii, putem deduce cu just temei că este vorba despre floci. Din această perspectivă, grija artistului pentru detalii este salutară. Fruntea celui de-al doilea cap al împăratului este străjuită de un breton abundent. În acelaşi timp, trebuie remarcat că testiculele imperiale par a fi cu desăvârşire lipsite de păr. Aici există două posibile explicaţii: fie artistul avea informaţii la care noi nu avem acces, legate de moda romană, în genere, şi de îndemănarea bărbierului împăratului, fie pur şi simplu a rasolit-o şi nu a mai acordat aceeaşi grijă detaliilor. Până la urmă se poate şi mustaţă fără cioc.
Puţulica, e drept, nu are nimic august, fiind mai degrabă delicată. Totuşi, cum împăratul este în curul gol, e foarte posibil să fi ieşit din apă, apa era rece şi înţelegeţi situaţia. Găsesc, totuşi, prudentă şi înţeleaptă abordarea artistului. Daca l-ar fi reprezentat pe împărat cu ditamai strujeanul în erecţie, gândesc că scandalul ar fi fost şi mai mare.
Pentru prepuţul excesiv de abundent explicaţia e simplă: e vorba, totuşi, de un împărat, care nu a ajuns niciodată în situaţia de se lua şi pielea de pe el. Înţelegeţi ce vreţi.
În fine, dacă la puţulică apa rece l-a ruşinat pe împărat, când vine vorba de coaie lucrurile par a fi în regulă. Sunt două. Şi au o dimensiune absolut acceptabilă. Alte comentarii tâmpite nu-şi au rostul.
c) Căţaua
Unii au identificat căţaua cu lupa capitolina. Alţii au găsit acolo o trimitere la capul de lup dacic. Greşit. Artistul a ţinut să evidenţieze sprijinul acordat de împăratul Traian urmaşului său de peste veacuri, în privinţa politicii de eutanasiere a câinilor fără stăpân. La o privire foarte atentă se poate observa că, de fapt, Traian nici nu ţine căţaua în braţe (da, mă încăpăţânez să ortografiez "căţa"), aceasta părând să leviteze. De fapt tocmai se înalţă la ceruri, deci eutanasie. Aici se vede o dată în plus cât de judicioasă a fost alegerea artistului: dacă ar fi optat pentru soluţia sulei monumentale, în erecţie, vă daţi seama ce punct de sprijin ar fi avut căţaua şi cum asta ar fi compromis tot mesajul.
d) Scările
Se tot pune întrebarea : de ce a fost amplasată statuia pe scări, la mijlocul acestora. Mai întâi pentru că artistul a ascultat foarte mult cântecul lui Mircea Vintilă, pe versurile lui Păunescu. Cea de a doua explicaţie este că bugetul a fost depăşit şi nu au mai rămas bani pentru soclu.
Oricum, e bine că s-a optat pentru scările de la Muzeul de Istorie. Dacă s-ar fi ales scările rulante de la mall, situaţia era şi mai complicată. O discuţie care se poate face e legată de poziţia împăratului: parcă tocmai coboară scările. Cred că aici nu ar trebui decodat niciun mesaj ascuns, ci acceptat faptul că aşezarea statuii cu curul la stradă ar fi fost o alegere mai puţin inspirată; ar fi trebuit să urcăm, cu toţii, câteva trepte pentru a putea vedea puţulica.
Gata.
Aş mai avea de adăugat două note personale: nu am nimic pentru abordările artistice mai neconvenţionale, mai moderne, dar cred că arta monumentală, mai ales când îşi propune reprezentarea unor figuri importante ale istorei (în cazul de faţă e vorba de antichitate) trebuie să respecte, totuşi, nişte canoane. Ca şi în pictura de icoane, există reguli care nu pot fi ocolite. În tipul acesta de artă, personalitatea celui reprezentat ar trebui să fie mai importantă decât personalitatea artistului - e o părere personală.
Marele reproş pe care am a-l aduce acestui monument nu este legat nici de echivoca plasare a lupoaicei, nici de nudul personajului principal. În întregul ei, de la amplasament până la execuţie, statuia reprezintă un Traian foarte pedestru, lipsit de majestate, comun până foarte aproape de vulgar. Între altitudinea columnei şi banalitatea compoziţiei de pe treptele Muzeului de Istorie există o disproporţie oarecum supărătoare. Nu încălcarea convenţiei este supărătoare - dezbrăcarea împăratului şi prezentarea sa mai austeră, lipsită de somptuozitate, poate fi nu doar acceptabilă, ci chiar salutară. Trivializarea (chiar involuntară), coborârea de pe columnă şi aşezarea, gol, pe trepte, nu înseamnă ieşirea din convenţie, ci ireverenţă. Ceea ce, până la urmă, descrie perfect atitutindea noastră de astăzi.
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”

Avatar utilizator
Petru Burian
Mesaje: 902
Membru din: 25 Oct 2009, 09:56

Re: BANCURI

Mesajde Petru Burian » 22 Ian 2013, 14:04

Lecţia de limbă română. Profesorul întreabă:
– Ion, ce este deznădejdea?
– Deznădejdea e atunci cînd mergi seara pe drum, în faţa ta merge o fată frumoasă, iar cînd să te apropii de ea, apare un autobuz şi ea pleacă.
– Bine, bravo, Ionele!
– Vasile, ce este deznădejdea?
– Deznădejdea e atunci cînd mergi seara pe drum, în faţa ta merge un băiat frumos, iar cînd să te apropii de el, apare un autobuz şi el pleacă.
– Hmmm!...
– Bulă, ce este deznădejdea?
– Deznădejdea e atunci cînd mergi seara pe drum, în urma ta merge Vasile, iar la orizont nu se vede nici un autobuz.
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”

PANI 35
Mesaje: 167
Membru din: 10 Iun 2011, 12:48

Re: BANCURI

Mesajde PANI 35 » 22 Ian 2013, 20:21

Un reporter si un cameraman de la un post tv merg intr-un sat pentru a face un reportaj despre cum isi petrece ziua badea ion.Ajunsi acolo,il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei.
-D apoi dimineata ma scol si trag un pahar de palinca...
-Stai,bade ioane,ca nu-i bine sa apara pe tv ca bei de dimineata .Zi-i mai bine ca citesti ziarul...
-No atunce..Dimineata ma scol,cetesc ziaru.Dupa aia dau la porc sa mance,dupa care mai cetesc inc un ziar.Pana la pranz lucrez in atelier,in care timp cetesc vreo doua- tri carti.La masa mai cetesc vro doua reviste,iar sara adun fanul de pe camp si cetesc in acelasi timp presa de sara.Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu prietenii,iar la 10.00 cand inchide biblioteca merem cu toata trupa la Patrut,ca el are tipografie!

Vorbesc doi prieteni:
-Frate,sunt socat,nevasta-mea vrea sa faca sex in trei!
-De ce? Nu e chiar rau,gandeste-te si tu,senzatii noi,va mai improspatati si voi relatia.Priveste din alt punct de vedere ,e chiar cool,care e problema ta ?
-Problema mea este ca eu nu sunt pe lista!

Avatar utilizator
CRISTI DINU
Mesaje: 447
Membru din: 12 Mai 2010, 21:17
Localitate: Bucuresti

Re: BANCURI

Mesajde CRISTI DINU » 22 Ian 2013, 23:55

Doua blonde pe o banca in parc. Se apropie de ele un necunoscut, se invarte ce se invarte pe langa ele si , la un moment
dat zice:
-Ma fetelor, daca va dau o bomboana ma lasati sa va pun mana pe picioare?
-Da, sigur, nu e nici o problema!
Se mai gandeste asta ce se mai gandeste si zice:
-Ma fetelor, daca va dau o bomboana ma lasati sa va pun mana pe sani:
-Da, sigur, nu ne suparam!
A treia oara:
-Ma fetelor, daca va dau o bomboana ma lasati sa va sarut?
-Da, cum sa nu, se rezolva!
Mai sta tipul pe ganduri, la care una ii zice celeilalte:
-Hai, sa plecam de-aici, ca pana ne f*** asta, dam in diabet!
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !

Avatar utilizator
Petru Burian
Mesaje: 902
Membru din: 25 Oct 2009, 09:56

Re: BANCURI

Mesajde Petru Burian » 29 Ian 2013, 11:07

Un tigan batran, lautar de meserie, este chemat sa cante la o sindrofie data de noii imbogatiti ai capitalismului. In timpul chefului, unul il intreaba:
> - Bai tigane, pe vremea lui Ceausescu, la utecisti ai cantat?
> - Pai... am cantat, coane, saru-mana.
> - Rau, tigane, rau, te-ai dat cu comunistii...
> - Dar la securisti ai cantat, tigane? il intreaba altul.
> - Am cantat, coane, ce era sa fac, ca si ei petreceau...
> - Rau, bre, ca te-ai dat si cu securistii...
> Un al treilea intreaba si el:
> - Dar la nomenclatura de azi, ai cantat?
> - Am cantat, coane, ca era pericol.
> - Rau, tigane, ce om esti tu de canti la toate canaliile?!
> Cand ajunge acasa, suparat si cu onoarea mototolita, ii povesteste pirandei ce a patit. La care aceasta ii zice:
> - Bine, ma, prostule, nu puteai sa spui ca nu ai cantat la niciunii?!
> - Cum sa spun, fa, cand erau toti acolo?!
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”

cezar
Mesaje: 3605
Membru din: 23 Oct 2009, 16:11

Re: BANCURI

Mesajde cezar » 29 Ian 2013, 11:11

O doamna avea probleme cu sanii. Ii erau prea mici.Se duce la un medic naturist care o sfatuieste ca in
fiecare zi la ora 5 fix sa-si maseze incet sanii si sa zica"Ala-bala-portocala". Toate bune si frumoase,
insa odata o prinde ora 5 in tren, in compartiment cu un domn care aparent dormea.
Incepe sa-si maseze sanii zicand incetisor "Ala-bala-portocala", sa nu-l trezeasca, insa domnul respectiv
deschide ochii si intreaba:
- E ora 5, doamna?
- Da.
Atunci se intoarce cu spatele si incepe si el:
-Melc-melc-codobelc….


La banca vine un batrânel care cere un credit destul de mare. Putin jenat angajatul bancii îl întreaba:
- Ce vârsta aveti?
- 85 de ani, raspunde senin batrânelul.
- Stiti, la aceasta vârsta aveti nevoie de cineva care sa garanteze ca veti achita împrumutul", îi explica functionarul.
- Da? Nici o problema, vin cu tata!
Blocat, functionarul exclama: -
- Cum cu tata? Imposibil! Dar câti ani are?" ?
- 110, raspunde batrânul. Haideti, va rog,", insista el. Stiti, nu am fi facut credit, dar avem nevoie de bani pentru nunta bunicului.
Din ce în ce mai uimit, angajatul bancii întreaba:
- Dar câti ani are bunicul dumneavoastra?
- 140, veni raspunsul.
- 140!!!", striga functionarul. Si la vârsta asta mai vrea sa se însoare?
La care batrânelul raspunse, facând-i cu ochiul:
- Ei, nu prea vrea el, dar îl obliga parintii...

- Unde mergi Bula?
- La cor!
- Si ce faci acolo?
- Bem coniac si jucam table.
- Si cand cantati?
- Pe drum, la intoarcere!


Doi copii discuta:
-Ce vrei sa te faci cand o sa cresti mare?
-Ma fac idiot
-De ce?
-Pai tatal meu tot mereu zice: uite la idiotul ala ce masina are,ce femeie buna are idiotul celalalt,idiotii astia sunt plini de bani...
Rabinul din Haifa era un jucator de golf patimas. Peste saptamana
fiind innorat, rabinul nu a putut sa joace golf.
Sambata dimineata se insenineaza, dar nici atunci nu putea juca golf, din cauza sabatului. Gandindu-se ca nu-l vede nimeni, rabinul s-a furisat totusi pe terenul de golf.
Insa tatal sau il vede din Rai si i se adreseaza Domnului:
- Fiul meu incalca sabatul.
- Asteapta, imediat il pedepsesc pentru asta!
Rabinul ridica crosa si loveste mingea, care intra in gaura de la 250 m.
- Asta numesti pedeapsa? intreba batranul evreu.
- Pai sigur! rade Dumnezeu. Ce lovitura! Si nu poate spune nimanui!


Un tip jefuieste o banca, ascunde banii ,dar in cele din urma este prins. Adus in fata judecatorului, acesta ii spune:
- Domn'e, daca dai banii inapoi iti voi micsora pedeapsa!
- Auzi domn'e, daca vroiam sa dau banii inapoi, făceam un împrumut !!!

Duminica dimineata, dupa slujba, preotul se adreseaza credinciosilor:
-"Am o veste proasta, o veste buna si o veste si mai proasta!" Multimea a amutit.
-"Vestea proasta e ca acoperisul bisericii trebuie schimbat!" Multimea murmura si ofteaza.
-"Vestea buna e ca avem banii necesari pentru lucrare!" Multimea a rasuflat usurata dar preotul continua:
-"Si vestea si mai proasta e ca avem banii necesari, dar inca sunt in buzunarele voastre!!"

Pentru a stimula pofta clientilor de a face cumparaturi, supermarketul din zona in care locuiesc a recurs la o solutie ingenioasa:
Cand te apropii de sectorul “carne”, un dispozitiv emana mirosuri de barbecue si carnati prajiti. In dreptul rafturilor cu oua si produse
de pui, se aude cotcodacitul gainilor,insotit de o aroma de oua cu sunca sau omleta. La fel, la sectorul de lactate se aude mugetul vacilor si se simte miros de iarba si fan proaspat cosit.
De atunci nu mai cumpar hartie igienica de la ei.

cezar
Mesaje: 3605
Membru din: 23 Oct 2009, 16:11

Re: BANCURI

Mesajde cezar » 29 Ian 2013, 13:27

La 12 noaptea iese vampiru pe strada in cautare de sange. Vede o vila misto si bate la usa. Deschide o bunaciune blonda .
Vampiru zice: "Sunt Vampir si am venit sa-ti sug sangele!!!"
Blonda: "Incearca la etaj , aici se suge P**A ...

PANI 35
Mesaje: 167
Membru din: 10 Iun 2011, 12:48

Re: BANCURI

Mesajde PANI 35 » 30 Ian 2013, 14:00

-Doctore,vreau sa va multumesc pentru medicamentul prescris.
-Te-a ajutat ,vad,nu-i asa?
Cat ai luat din el, cate sticlute?
-Nici una.Unchiul meu a baut una si eu am mostenit o casa de toata frumusetea!


-Doriti sa va pun un dinte din aur sau din vipla?
-In afara de pret,ar mai fi vreo diferenta?
-Daca este din vipla n-o sa va deschida nimeni niciodata cavoul!


Ion si Maria se cearta rau:
-Marie,asa nu se mai poate! Ajunge! Hai sa divortam!
-Nu,Ioane!Vaduva m-ai luat,vaduva sa ma lasi!

Avatar utilizator
PETREMAN
Moderator
Mesaje: 878
Membru din: 23 Mar 2010, 10:08
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: BANCURI

Mesajde PETREMAN » 30 Ian 2013, 15:27

Glume despre întârzierile CFR 2:
În replică la trenurile de mare viteză din Japonia, CFR a introdus trenurile de mare întârziere.
Pentru ca trenurile românești să ajungă la timp, soluția este să plece mult mai devreme.
Ca să meargă mai repede, CFR ia în calcul varianta ca mecanicii de locomotivă să facă și depășiri.
Pentru siguranța bunurilor personale, CFR recomandă călătorilor să evite pungile și ambalajele biodegradabile.
Ce a descoperit Einstein după o călătorie cu CFR-ul? Că timpul e relativ.
Anunț la sfârșit, în Mersul Trenurilor: „Orice asemănare a orarului cu realitatea este pur întâmplătoare.”.
Unele trenuri întârzie atât de mult, încât pasagerilor le crește barba. Dar nu pasagerilor care au plecat de la destinație, ci copiilor lor, născuți pe drum.
Ca să prevină neplăceri ulterioare, CFR refuză să mai elibereze bilete călătorilor care nu și-au scris încă testamentul.
Se aude că prin 2050 CFR va demara programul „Primul tren ajuns la timp la destinație”.
CFR Călători a inventat călătoria în timp: pleci azi de la Timișoara și vezi cum va fi Bucureștiul în 2014.
Eșec usturător pentru Mark Zuckerberg: românii încă petrec mai mult timp în tren decât pe Facebook.

Avatar utilizator
PETREMAN
Moderator
Mesaje: 878
Membru din: 23 Mar 2010, 10:08
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: BANCURI

Mesajde PETREMAN » 30 Ian 2013, 15:39

De ce se dau jos din pat bărbaţii la mijlocul nopţii?
- să bea apă: 5%;
- să meargă la toaletă: 12%;
- să meargă... acasă: 83%.


Care e diferenta intre o zana si o vrajitoare?
Cativa ani de casatorie.

-Bunico, bunico...
-Da, nepotel drag!
-Imi arati si mie piciorul care zice tata ca il ai in groapa?


In sfarsit am scapat de 90 de kg in plus. Am divortat!

Avatar utilizator
PETREMAN
Moderator
Mesaje: 878
Membru din: 23 Mar 2010, 10:08
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: BANCURI

Mesajde PETREMAN » 30 Ian 2013, 16:26

Un tip se imbata la petrecerea sefului sau, iar a doua zi nevasta-sa ii reproseaza:
-Ca de obicei, te-ai imbatat turta si te-ai facut de cacat in fata sefului ...
-Sa ma pis pe el ...
-Asta ai facut aseara si te-a dat afara.
-Atunci sa-l fut ...
-L-am futut eu , asa ca te poti intoarce la servici ! BOULE !!!

PANI 35
Mesaje: 167
Membru din: 10 Iun 2011, 12:48

Re: BANCURI

Mesajde PANI 35 » 31 Ian 2013, 13:09

O blonda la sex shop:
-Aveti vibratoare?
-Da,pe raftul al doilea,de jos.
-Il vreau pe ala mare si rosu!
-Imi cer scuze,domnisoara,dar extinctorul nu este de vanzare!


-Trebuie sa te avertizez ca sotul meu se intoarce in 30 de minute.
-Dar eu nu fac nimic neonorabil!
-Tocmai asta este,iar timpul trece.


Un tip se duce la o prostituata.Dupa ce termina,da sa plece,dar din usa ii spune tipei:
-Ti-am dat bani falsi!
Zambind,prostituata raspunde:
-Tu sa fii sanatos!


-Bula,se poate planifica natalitatea?
-Nu,deoarece mijloacele de productie nu sunt in mainile statului.

PANI 35
Mesaje: 167
Membru din: 10 Iun 2011, 12:48

Re: BANCURI

Mesajde PANI 35 » 03 Feb 2013, 14:09

Trei tipi,intr-o celula de puscarie.Fiecare se lauda cu ce a facut.
Primul:
-Eu am primit 10 ani pentru jaf armat.
Al doilea:
-Slab,eu am luat 20 pentru talharie si viol triplu.
Al treilea:
-Eu am primit 30 pentru branconaj.
Ceilalti doi incep sa rada:
-Ce ai branconat de ti-au dat 30 de ani?
-Pai,am pescuit cu dinamita si-am prins 6 crapi si 8 scafandri.

Avatar utilizator
arlan
Mesaje: 462
Membru din: 23 Apr 2010, 11:00
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: BANCURI

Mesajde arlan » 06 Feb 2013, 08:41

Se uita Ion peste gard si il vede pe Vasile jucand tenis cu Agassi.
Vasile bătea la Agassi de nu-i venea sa creada.
- Ba Vasile domnu' ala nu-i Agassi?
- Ba da mai Ioane.
- Si tu stii tenis, ma?
- Stiu ma Ioane, mai bine n-as sti. No ia ca iara l-am batut.
- Apoi cum sa face ma, ca nu te-am vazut niciodata.
- Du-te in fundu' gradinii, acolo-i un broscoi, ala-ti indeplineste orice dorinta, numa vezi de vorbeste mai tare cu el ca-i cam surd.
Se duce Ion la broasca si ii spune ca vrea mult aur.
Cand ajunge în curte constata ca in batatura avea un taur.
Se plange la Vasile:
- Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur.
- Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis?
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"

Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi

PANI 35
Mesaje: 167
Membru din: 10 Iun 2011, 12:48

Re: BANCURI

Mesajde PANI 35 » 08 Feb 2013, 21:59

In sala de judecata,paratul exclama disperat:
-Dumnezeu mi-e martor ca sunt nevinovat!
-Imi pare rau, dar am terminat audierea martorilor!


Sotul prinde amantul sotiei si il ia la bataie.Sotia,disperata,il apuca de mana:
-Nu mai da!!!Nu te gandesti ca este tatal copiilor tai?


Bunicul vanator povesteste nepotului:
-Sus in munti am fost atacat de o haita de opt lupi!
-Bunicule,dar anul trecut cand mi-ai povestit erau numai patru lupi...
-Anul trecut,draga, erai prea mic pentru a afla adevarul!


Un baiat expediaza un sms fetei:
Acest abonat va cere in casatorie.
Primeste raspuns:
Stimate abonat,in contul dumneavoastra nu sunt suficienti bani pentru aceasta operatiune!


-Invatatul face bucurii,ce caz e acesta,Bula?
-Un caz nefericit,doamna profesoara...

PANI 35
Mesaje: 167
Membru din: 10 Iun 2011, 12:48

Re: BANCURI

Mesajde PANI 35 » 10 Feb 2013, 10:25

Moare Bill Gates.Apare Sf. Petru si-l intreaba unde vrea sa mearga:in iad sau in rai? Bill Gates ii spune ca ar vrea sa viziteze cele doua locuri inainte de a decide.Se duc in iad:femei goale,internet nelimitat...Se duc in rai:plictiseala...
Bill Gates:
-Pai,cred ca vreau in iad.
Sf.Petru:
-Bine,cum vrei tu!
Se intorc in iad,unde sunt flacari uriase si oameni torturati.
Bill Gates:
-Nu asta am vazut eu!
Sf.Petru:
-Ce-ai vazut tu a fost doar un screensaver...

PANI 35
Mesaje: 167
Membru din: 10 Iun 2011, 12:48

Re: BANCURI

Mesajde PANI 35 » 14 Feb 2013, 10:13

Apel telefonic la o agentie de fotomodele din Capitala.
O voce pitigaiata spune:
-Alo! Agentia de fotomodele Superstar?
-Da.
-As vrea sa stiu...Cat platiti pentru o sedinta foto?
-De platit,platim foarte bine,dar suntem si foarte exigenti.Primim doar fotomodelele care se incadreaza in masurile 90-60-90.
-O,din punctul acesta de vedere va asigur ca nu va fi nici o problema.La mine coincide totul:si inaltimea si varsta si greutatea.


Un barbat inarmat intra intr-un club si incepe sa strige:
-Cine s-a culcat cu nevasta-mea?
Incepe unul sa rada.
-Ce e asa de amuzant?
-Nu ai destule gloante...

Avatar utilizator
Petru Burian
Mesaje: 902
Membru din: 25 Oct 2009, 09:56

Re: BANCURI

Mesajde Petru Burian » 14 Feb 2013, 11:15

Într-o zi un bătrân a luat un coș și s-a dus să culeagă niște fructe din livada de lângă lac. Când a ajuns acolo a observat niște fetișcane care se scăldau. Fetele când l-au văzut au intrat repede în apă până la gât și au strigat la el:
- Nu ieșim din apă până nu pleci, boșorog pervers!
- Stați liniștite, zice bătrânul, nu sunt aici ca să vă văd dezbrăcate. Am venit doar să dau de mâncare la crocodili.
-------------------
Iubitule, peisajul asta este superb. Pur si simplu mă lasă mută!
- Perfect! Atunci aici punem cortul!
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”

cezar
Mesaje: 3605
Membru din: 23 Oct 2009, 16:11

Re: BANCURI

Mesajde cezar » 20 Feb 2013, 21:50

Pe un drum de tara - o procesiune funerara.
La un hop, aluneca mortul din cosciug si ramane in mijlocul drumului.
Zdrobiti de durere si de niscai vodca, oamenii n-au observat si au mers mai
departe. Dupa o vreme, trece pe acelesi drum un tractorist beat si calca
peste mort. S-a speriat si l-a aruncat pe raposat in lac.
Pe lac niste braconieri pescuiau cu dinamita. Dupa o explozie, iese mortul
la suprafata. Speriati, braconierii il iau si-l arunca pe fisia de paza a
granicerilor. Granicerii, cand l-au vazut, l-au somat, au tras un foc de
avertisment, dupa care l-au gaurit cu o salva de gloante. Se apropie ei, se
uita la el si unul zice:
- Aoleu!? Asta nu-i infractor, asta-i nea Spirache d-aicea din sat!
S-a-mbatat ca porcu si o fi adormit pe fisie. Hai sa-l ducem la spital. Dupa
o operatie de doua ore, iese doctorul si le zice facand un gest obosit din
mana:
- Ati avut noroc, a scapat! O sa traiasca !


Înapoi la “Cafenea”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori