o saptamana de vis la batrana doamna....cu catel si purcel dup'a mine...1m in sus bagaje pe supernova,,,plangea saraca ....si a cedat nervos in momentul in care am ajuns pe locul de campat...a renuntat la luneta spate...ma rog, am gasito pe madam' cam scazuta....si a sczut toata perioada( cam 1,5m in 7 zile) ,cam capricioasa ptr etatea ei,limpede...vedeai cam 3m in apa....
dupa cata bafta am primit,..am scos si ceva pestuc, ceva trecut de 15 kg de somotel...de mai multe dimensiuni....fro' 3 salai sub si peste kg, 3 platici la 1,5 kg bucata,7 carasi trecuti de prima tinerete,o mreana de 4 kg la viermusi in curent,,si au mai fost cate ceva,,,dar consumat la fata locului...cu mujdei si mamamliga

...vreme excelenta...o mica furtuna care a rupt vreo 3 pavilioane pe mal ..in rest ok ...am a vut si cateva istorii...adica rupturi,,si la somn si la crap ...dar una a fost de poveste...a sarit lanseta de pe barca in triplu tulup finalizat cu tzucahara....maneru lansetei era exact ca pluta ...cand la fund cand la suprafata...dupa ceva aventuri am recuperato'..dar fara peste..
zavarsin proplema.
BAFTA.