Cameramanul amator

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

cezar

Re: Cameramanul amator

Post by cezar »

gabibrb wrote:Nea Cezare, eu am cunoscut o tipa, tac-su era inginer la sursa aia. Imi dadea doze de 3l de licoare pentru francezi, cu sigiliu de ceara pe butelcuta. Era o minunatie. Dar tipa s-a maritat intre timp... si sincer nu stiu pe unde sta ca as face de paza pe la geam...
Unchi-meu a fost multi ani director acolo ! In "vremurile celelalte"! ;)
Claudiu

Post by Claudiu »

gabibrb wrote:
Claudiu wrote:Dom' Radu, nu-i vb. de iluzii nefacute...nici poveste ;) Treaba-i ca nu stiu cum sa facem, ca de gasit una sau alta n-ar fi o problema zic eu. Cum sa facem sa ne gasim la o Zaraza? Asta-i intrebarea :?

Hai ca daca vine bucurestiul la o zaraza, prima sticla o dau eu.
Nici nu-mi faceam griji... :twisted:
Pe ultima, eu o dau ;)
gabibrb

Post by gabibrb »

Claudiu wrote:
gabibrb wrote:
Claudiu wrote:Dom' Radu, nu-i vb. de iluzii nefacute...nici poveste ;) Treaba-i ca nu stiu cum sa facem, ca de gasit una sau alta n-ar fi o problema zic eu. Cum sa facem sa ne gasim la o Zaraza? Asta-i intrebarea :?

Hai ca daca vine bucurestiul la o zaraza, prima sticla o dau eu.
Nici nu-mi faceam griji... :twisted:

Tie iti dau jidvei, ca tot ne bati la cap pe forum cu jidveiu...
Claudiu

Post by Claudiu »

Lasati, tata, vrajeala, ca parca vad ca vine vara si tot n-am comis-o... :roll:
rebeu

Post by rebeu »

M-ai omorât! Nu puteai să zici că nu? Eu încă mai fac analize la licoarea de la Duţu... dar ultima picătură de Zaraza am pus-o azi în ceaiu' de dimineaţă (dimineaţa este un termen relativ depinzând de rotaţia anumitor corpuri cereşti aşa că... aproximaţi vă rog!) şi acum chiar sunt disperat. N-am mai găsit neam! Numai de 3 stele care... hummm... strică ceaiu'.

Mai e un Vrancea de 5 stele dar... nu-i la fel... d-aia mă gândeam că voi fiind mai aproape de sursă... Ca pe vremuri (ce memorie nene!) când faceam câte-o delegaţie la Constanţa în miezu' iernii să aprovizionez cămara cu bunătăţi cu eticheta de legendă... s-o găsi şi-acuma cineva să semneze decontu' ăla :lol: :lol: :lol:
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
gabibrb

Post by gabibrb »

Sincer nu am mai cautat surse de cand am gustat porcaria de 3 stele de ii zic aia coniac. M-am spurcat cum am scris mai sus la Metaxa de 7 stele. E la vreo 100 ron sticla, dar ii merita. Parerea mea.
Claudiu

Post by Claudiu »

Sa nu se gaseasca Zaraza de 5 stele? Habar n-am... Dar mi se pare imposibil, totusi.
Daca nu, ce alt cognac va place, dom' Radu?
gabibrb

Post by gabibrb »

Nu se gaseste Claudiu. AM cautat si eu. Dar, in vremuri "de criza" merge si metaxa sau un rom Havana negru, ca tot mai am ceva sange de marinar in vene...
rebeu

Post by rebeu »

N-ai priceput? Eu beau orice! Dar ceaiul... e bun numai cu chestii finuţe... :lol: :lol: :lol:
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
--
RBu'
Claudiu

Post by Claudiu »

Asa spune, dom'le, clar si raspicat! :lol: Fii sigur ca n-o sa punem picatura de otra...aaa, ceai in gura :twisted: Hotarati-va cand o punem de-o actiune, ca tare urat imi e de iarna asta...
rebeu

Post by rebeu »

Am minţit... am găsit Brâncoveanu dar... nu m-a lăsat nevasta să-l pun în ceai :lol:
Căutând pe net (măcar aici să găsesc ce vreau!) am găsit şi explicaţii pe care musai vreau să vi le împărtăşesc. Click aici

PS. Nu merge Claudiu... avem program săptămâna asta! poate cealaltă!

LE: Ar mai fi ceva de citit şi aici.
--
RBu'
gabibrb

Post by gabibrb »

Aoleu... deja mi s-a facut pofta... si acu sunt la serviciu... :cry:
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

gabibrb wrote:Nu se gaseste Claudiu. AM cautat si eu. Dar, in vremuri "de criza" merge si metaxa sau un rom Havana negru, ca tot mai am ceva sange de marinar in vene...
Cee?!ROM?!Havana?!Negru?!...Unde?Cand? :roll: :roll: :roll:
Claudiu

Post by Claudiu »

S-a dezghetat marea...

Image

Image

Image

Image

Copcangii erau la datorie...

Image
gabibrb

Post by gabibrb »

Dumitrescu Iancu wrote:
gabibrb wrote:Nu se gaseste Claudiu. AM cautat si eu. Dar, in vremuri "de criza" merge si metaxa sau un rom Havana negru, ca tot mai am ceva sange de marinar in vene...
Cee?!ROM?!Havana?!Negru?!...Unde?Cand? :roll: :roll: :roll:
La metro am vazut, undeva la 90-100 ron sticla.
Claudiu

Post by Claudiu »

Bai, dar pozele astea va plac? :?
rebeu

Post by rebeu »

Pai dac-au dat-o pe rom/havana/şi alte nebunii tu crezi că mai disting ei ceva?

Heiii! Nu le amestecaţi frate că nu ştiu dacă merge partea audio la forumu' ăsta! :lol: :lol: :lol:
--
RBu'
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Claudiu wrote:Bai, dar pozele astea va plac? :?
C-care poze? :roll: :lol: :lol: :lol:
Claudiu

Post by Claudiu »

De la ora asta... :roll:
gabibrb

Post by gabibrb »

ai bagat poze? :lol:
da cu pesti n-ai?
Post Reply

Return to “Cafenea”