[quote="catalin232"]Te costa mai putin intrarea la Expo decat biletele pentru transportul in comun pentru a alerga pe la zeci de magazine pentru a vedea pe "viu" niste produse. Au fost si vor fi "promotii" si reduceri, dar daca nu gasim ce ne intereseaza pe noi la reducere inseamna ca nu exista.
O expozitie, printre altele iti ofera oportunitatea de a compara produse, a le incerca si a cere detalii specifice de la vanzatori, iar pentru asta chiar merita 10 ron.
Dau un singur exemplu care imi vine in minte ... anul trecut in toamna, la Energofish, TOATA gama de fire (mono si multifilament) de la Sufix a fost la jumatate de pret in timp ce la ceilalti comerciali era la pret intreg.
In Dragon gasiti produse la preturi mici deoarece evaziunea este in floare, nu platesc nici 10 % din taxele care ar trebui sa le plateasca (de cate ori ati primit bon fiscal pe cumparaturi? ) sa nu mai vorbim de calitatea produselor, da gasesti si firme, dar tot pe forum, la un alt topic cineva se bucura ca a cumparat lansete la preturi "beton" si la prima iesire s-au facut surcele. Daca asta este ideea de economisire a banului , cumperi 3 lansete de 90 Ron din care speri sa ti se rupa doar 2 in loc sa cumperi una de 180 Ron de la o firma consacrata care sa te tina si sa iti
faca placere sa pescuiesti cu ea sau cumperi carlige la 2 lei pachetul si daca le prinde roua sau fac condens in ambalaj ruginesc sau daca are cineva impresia ca va cumpara Power Pro original la 20 ron rola ... atunci ... sa ma scuzati dar eu unul nu vad unde este economia..... Nu tin partea nimanui, dar daca e sa vorbim pe bune atunci sa spunem toate fetele problemei.[/quote
Intr-adevar, desi n-am fost si in afara la o expozitie pentru pescuit, practica de a face reduceri am auzit ca este folosita, dar, sa nu uitam ca pe acolo nu exista Dragon sau Niro, pentru ca nu se face evaziune ca la noi, asa ca, din moment ce din ce in ce mai multi inclina balanta spre a cumpara mai ieftin din pricina vremurilor, nu-i putem invinui pe expozanti ca nu pot tine pasul cu cei din Niro sau Dragon, cata vreme nu au aceleasi cheltuieli. Oricum, sunt produse si produse, unele merita sa fie cumparate din cele doua locatii amintite, iar pentru altele este disponibil fratele "goagal", sa le poti gasi la un pret rezonabil. In concluzie, daca apar lucruri noi, se poate face, totusi, un tur al unei expozitii, chiar daca nu cumperi prea multe, dar iti iei notite sa ai ce cauta prin metoda enuntata mai sus, iar daca reusesti sa gasesti acelasi produs la un pret mai mic, nu conteaza de unde, daca transportul plus pretul produsului costa mai putin decat celelalte, merita achizitionat!

Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!