steaua - twente enschede, pe o bere
Moderator: dutustoica
Re: steaua - twente enschede, pe o bere
Daca a raspunde unor carcoteli cu un adevar, inseamna a lauda pe cineva, care a facut un lucru mai bine sau mai bun decat altii, chiar daca nu l-a putut duce pana la capat, atunci inseamna ca nu se poate purta o discutie normala, chiar daca era in contradictoriu, cand se refuza recunoasterea unei realitati! 

Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
-
de evergreen » 05 Feb 2012, 03:58
"Imi pare rau sa spun asta, dar daca cineva, indiferent cine, ca-mi este ruda sau nu, are o urma de simpatie pentru stim noi cine, atunci, la un moment dat se va ivi o problema care va strica relatia, indiferent de ce natura ar fi!!"
Sunt cuvintele tale, Evergreen...Ca tot vorbeai pe aici de detinatorii adevarului absolut! Se pare ca tu esti singurul detinator al acestui adevar, cum singur o declari mai sus.
"Imi pare rau sa spun asta, dar daca cineva, indiferent cine, ca-mi este ruda sau nu, are o urma de simpatie pentru stim noi cine, atunci, la un moment dat se va ivi o problema care va strica relatia, indiferent de ce natura ar fi!!"
Sunt cuvintele tale, Evergreen...Ca tot vorbeai pe aici de detinatorii adevarului absolut! Se pare ca tu esti singurul detinator al acestui adevar, cum singur o declari mai sus.
Cata vreme este vorba despre stim noi cine, despre care vreau sa vad si eu un singur gand bun, macar, ca a trecut vreodata in mintea( care?) acestuia, oricine ii tine partea, inseamna ca detine adevarul absolut, pesemne ca vede mai presus de realitate, ceva care transcende evidenta, si, din nou, daca exista ceva neadevarat in ceea ce am scris, se poate sterge oricand, insa, cata vreme doar daca luam o coala de hartie si insiram in dreptum personajului amintit vorbe si fapte( ce sa mai spunem de intentii) si pe o coloana alaturata tot restul, sunt chiar curios daca nu iese campion la total fata de cat aduna ceilalti la un loc. Daca se pune problema preferintelor, asa este, nu cred ca pot avea o relatie prieteneasca normala cu cineva care isi imagineaza lucruri mai putin rele despre "x" decat despre toti ceilalti si nu imi schimb parerea! Ramane de vazut daca realitatea ma va contrazice sau nu!
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Fiind off topic, ar fi bine sa se stearga, dar nu trebuie sa detii adevarul absolut ca sa fii contra lui „x”(mai ales cata vreme este la putere, ca sa-i ia cineva apararea, inseamna clar ca-l pupa....), pentru ca atunci inseamna ca aproape toti romanii au ajuns, in cele din urma, sa detina adevarul absolut, ceea ce contrazice din nou realitatea!! 
Intr-adevar, cred ca ar fi mai bine sa se inchida topic-ul, intrucat nu se mai poate adauga niimic fata de ce-a fost pana acum, poate, numai putina sare si piper!!

Intr-adevar, cred ca ar fi mai bine sa se inchida topic-ul, intrucat nu se mai poate adauga niimic fata de ce-a fost pana acum, poate, numai putina sare si piper!!

A avea o opinie, clara si de nezdruncinat, bazata pe fapte si pe prezent, ca sa nu mai spun de comparatii care nu se pot face(compari lucruri sau situatii unde unde diferentele se pot pune intr-o balanta in asa fel incat talerele sa aiba o inclinare, nu sa cada direct unul din ele ca si cand in celalalt ar fi doar aer), inseamna ca detii adevarul absolut???Dumitrescu Iancu wrote:de evergreen » 05 Feb 2012, 03:58

De cand parerea mea pozitiva sau negativa despre ceva sau cineva(fara a fi jignit pe nimeni, si fara a fi folosit niciun cuvant care poate fi interpretat ca tendentios cu dedicatie pentru cineva anume) este sinonima cu adevarul absolut?

P.S. Nici chiar eu, in exaltarea-mi, n-am crezut vreodata asa ceva, dar se pare ca unii colegi de forum chiar au ajuns sa creada asta!!!

-
Hai ca iar ai vazut rosu in fata ochilor...Urmand rationamentul tau, ar trebui introducem un chestionar si cine raspunde corect la intrebarea cheie, primeste acces in acesata Asociatie...Cine nu este anti, afara ca-l enerveaza pe Evergreen!
Ce nu vrei sa intelegi este ca nu ne intereseaza optiunea politica a nici unui membru...Iar fiecare are dreptul sa-si exprime aceasta optiune, dar si obligatia de a respecta opinia celui de langa el. "Eu lupt pentru dreptul tau de a nu fi de acord cu mine" spunea Ion Ratiu, cu ceva ani in urma.
Cam asta este...Noi tocmai asta nu vrem: sa stricam relatiile dintre noi, indiferent de ce natura sunt, din cauza simpatiei fata de unul sau altul, asa cum sustii ca faci tu...
Ce nu vrei sa intelegi este ca nu ne intereseaza optiunea politica a nici unui membru...Iar fiecare are dreptul sa-si exprime aceasta optiune, dar si obligatia de a respecta opinia celui de langa el. "Eu lupt pentru dreptul tau de a nu fi de acord cu mine" spunea Ion Ratiu, cu ceva ani in urma.
Cam asta este...Noi tocmai asta nu vrem: sa stricam relatiile dintre noi, indiferent de ce natura sunt, din cauza simpatiei fata de unul sau altul, asa cum sustii ca faci tu...
Ai inteles, la randul tau, gresit! Din ce am vazut pana acum, eu sunt cel care eneveaza, pentru ca nu-mi aduc aminte sa fi inceput eu aceste contre, ci doar am raspuns la ele, eu doar imi afirmasem cu ceva vreme in urma doar pozitia fata de prezent!! Si am fost admonestat ori de cate ori am comentat ceva in legatura cu o neregula de actualitate, dar asta doar dupa ce si-au exprimat nemultumirea si altii, insa doar eu am fost, intr-adevar cel mai vehement! In tot ce am spus sau am facut de-a lungul timpului, doar am raspuns, nu am inceput nimic!! 

-
Cred ca e cazul sa incheiem aici, probabil ca am plictisit destul colegii de forum. Sper ca fiecare dintre noi doi sa fi inteles cate ceva din toata discutia asta...
O.K.!
Sper ca pe balta(sau Dunare) cand ne intalnim, nu reluam discutia de unde am ramas,
!

-
Pe balta e mai greu sa ne intalnim...pe Dunare, oricand si oriunde !evergreen wrote:O.K.!Sper ca pe balta(sau Dunare) cand ne intalnim, nu reluam discutia de unde am ramas,
![]()
![]()
!

Nene Iancule chiar esti plictisitor, ca amuzant nu pot spune..
Ce o fi domnule atat de greu sa spui " Hai steaua"...
Stim ca esti stelist in adancul sufletului dar vrei sa mai intepi lumea pe aici.
La fel si Cezar. Intra pe topic, inteapa si dupa savureaza replicile
Nene Iancule, cu curaj......repeta dupa mine: steaua e cea mai buna echipa din Romania (am scris cu "s" mic ca sa va fie mai usor)
Sa nu te superi Nene Iancule, ca esti super baiat dar asta e realitatea.
Cu stima,
Ce o fi domnule atat de greu sa spui " Hai steaua"...
Stim ca esti stelist in adancul sufletului dar vrei sa mai intepi lumea pe aici.
La fel si Cezar. Intra pe topic, inteapa si dupa savureaza replicile
Nene Iancule, cu curaj......repeta dupa mine: steaua e cea mai buna echipa din Romania (am scris cu "s" mic ca sa va fie mai usor)
Sa nu te superi Nene Iancule, ca esti super baiat dar asta e realitatea.
Cu stima,
ماہی گیری 21 کلب
Liviu
Liviu
-
Nu raspund la provocari!
Am promis ca inchei, am incheiat... 

Bravo!!!! 

-
Da` nici nu exagerati cu provocarea ca, deh, sunt si eu om.......Dumitrescu Iancu wrote:Nu raspund la provocari!![]()
![]()
![]()
Am promis ca inchei, am incheiat...

Vezi ca nu-i asa de greu sa te adaptezi ?!evergreen wrote:![]()
![]()

Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
Bre, frate Claudiule, dar cu Farul ce se mai aude ?Claudiu wrote:Vezi ca nu-i asa de greu sa te adaptezi ?!evergreen wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Lasa-i pe stelisti (vai, Steaua lor !) !

nu ne doare!

Da, pai, da, pai asa si e !

Faru' e pe dig...

Faru' e pe dig...

Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
- Mihai Vinturache
- Moderator
Probabil pe digul vechi de la Tomis, la cativa metri sub apa! 

Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Parca saptamana trecuta pe acolo au fost pasii stelutei ! La hotel ca pentru romanu' de rand !