nu este defect din constructie,poate nu au adaugat saiba necesara la grosime ca sa-i ia jocul sau , nu este stransa indeajuns !
Moderator: Pacapescarul
inca un motiv sa o duceti inapoi la magazin si sa i-o faceti guler vanzatorului.turboslider wrote:problema este cu piedica poate nu se intelege ..este pusa si normal trebuie sa impiedice sa mearga inapoi instant dar aici cred ca a sarit ceva de merge aproape un sfert de manivela
Si a primit si de la mine. Si poate multi au gandit la fel. Nu am avut deloc intentia sa-l jignesc, i-am spus doar parerea mea sincera.mikcutu wrote:Domnu' Dan, daca imi permiteti o mica remarca, userul turboslider a cerut o parere si a primit...si a mai cerut...si a mai primit...si daca va mai cere sunt sigur ca va mai primi.
Adica eu nu am dreptul sa-mi spun parerea ?armeanu wrote:Mikcutu ai dreptate .....s-a cerut o parere si i s-a oferit parei de la cine a dorit ...NU trebuie judecat omul dupa suma de bani data , de 2o - 30 - 50 ron..atat si-a permis sau atat a putut sa economiseasca , cinste lui ca si-a permis . Parerile si sfaturile nu costa , prin ele se pot apropia oamenii intre ei si pot sa se inteleaga uni pe altii.Fiecare cu potentialul lui si gata .
Adica asta e bascalie ? E insulta ?Lorelai wrote:vorba aia " ca suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine si proaste "