in rest a fost super, am fost la aer, am stat la soare, pacat ca nu am vazut un pestisor macar.
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Sambata, sau duminica?paulletta wrote:Laloi, vezi ca week asta e copca mare pe Cercani, cu de toate, socializare, gratar, alea,alea...
detalii la telefon
Frumosi...chiar pe lac sau la Rosu ? Noi la Rosu in 3 am luat cam 4 kg amestecat...biban, ghibort, babusca...armeanu wrote:O zi excelenta de plaje si pescuit la copca ........locatia lacul Morii......numai ghibot plin de icre....
mai multe informatii va poate da dl.Mihai,pt ca vad, ca a fost si dinsul.laloi wrote:Unde e balta Pasarea? Cu plata? eu am fost azi pe Pantelimon, dupa pod vizavi de Lebada, de pe la 15,30 vreo 2 ore 10 bibanei... asta dupa ce am spionat vreo juma de ora sa vaz pe unde se prinde, si noroc ca a plecat un cetatean si am facut rost de 2 copci prinzatoareCe ma mira e ca nu a intrat nici un ghibort, si in jur f rar am vazut, fata de anul trecut cand la 20 de ghiborti abia intra un biban...
Ieri am fost si eu dimineata la Frumusani dar nu la peste, am acolo o casa pe camp ...a firmei unde lucrez si este in dreapta baltii aia de la pomi sau da la livada cum are ea denumirea ....despre aia e vb? Noi am facut drumul ala pe camp si de abia saptamana trecuta a fost desfundat si se poate intra cu masina pe el ....mai aproape de balta ...chiar cand am ajuns eu acolo m-am intalnit cu patronu baltii care astepta pe cineva si a lasat masina la mine pe drum.... tu unde ai lasat masina si pe la ce ora ai fost?ady76buc wrote:am prins pe balta pasarea citiva balosi