Revolta din Piata Universitatii - pareri de pescari
Moderator: dutustoica
Re: Revolta din Piata Universitatii - pareri de pescari
Atunci, bucura-te ca s-a dus dreaq, savuraza momentul si nu mai sta cu frica-n oase ca opozitia e la fel. N-are cum sa fie la fel. Vom trai si vom vedea, nu e cazul sa-i condamnam inainte, avem timp dupa, daca va fi cazul.
Mor de draci cand vad ca unii-i acuza pe altii inainte sa faca ceva rau. E ca si cum nu vrei sa ma angajezi la firma lu' mata pe motiv ca sunt roman si, deci, sunt hot.
Mor de draci cand vad ca unii-i acuza pe altii inainte sa faca ceva rau. E ca si cum nu vrei sa ma angajezi la firma lu' mata pe motiv ca sunt roman si, deci, sunt hot.
Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
basescu este stapanul nostru 

Nu-i condamna nimeni dinainte, ci dinapoi pentru ce au facut cand au fost in fruntea bucatelor...si nu putin timp ci aproximativ 20 de ani...Claudiu wrote:Atunci, bucura-te ca s-a dus dreaq, savuraza momentul si nu mai sta cu frica-n oase ca opozitia e la fel. N-are cum sa fie la fel. Vom trai si vom vedea, nu e cazul sa-i condamnam inainte, avem timp dupa, daca va fi cazul.

Traiasca Base si ochiul lui vizionar
Dar mi-e teama pentru el, se balbaie si da din mana ca Ceausescu... 

basescu si ungureanu un duo de viitor sus sus sus
Au facut pe dreaq Ponta si Crin, timp de 20 de ani...
Oricum, vad ca avem un nou premier vai mama lui, seamana leit cu fostul si numai cand ma uit la moaca lui ma ia cu scarba, e clar: alt catel d'al lu' base...
Cum dreaq se face ca numai caricaturi avem la putere ? Zici ca suntem sortiti sa avem tot ce-i mai rau si mai urat...
Oricum, vad ca avem un nou premier vai mama lui, seamana leit cu fostul si numai cand ma uit la moaca lui ma ia cu scarba, e clar: alt catel d'al lu' base...
Cum dreaq se face ca numai caricaturi avem la putere ? Zici ca suntem sortiti sa avem tot ce-i mai rau si mai urat...
Ia cauta-i pe unde au fost, acum s-au schimbat doar liniile ca la fotbal...Claudiu wrote:Au facut pe dreaq Ponta si Crin, timp de 20 de ani...

Ioane, tu tii cu ursul, bag sama. Frate, in viata m-am ghidat si dupa mutra oamenilor si rare au fost cazurile cand m-am inselat. Cand pui un ciclop la carma, la ce te astepti? Macar astia au fetze mai umane. Ma rog...mai putin Ponta.
Acum avem un nou Boc si eternul base...

- Attachments
-
- l_557.jpg (20.38 KiB) Viewed 14299 times
Last edited by Claudiu on 06 Feb 2012, 20:39, edited 1 time in total.
-
Nu-i condamna nimeni dinainte, ci dinapoi pentru ce au facut cand au fost in fruntea bucatelor...si nu putin timp ci aproximativ 20 de ani...
Nimeni si nimic nu-i nou, nu-s nici macar altii fata de cei de acum (o sa faca dovada in sensul asta faptul ca nu va fi gasit nimeni vinovat sau hot si trimis la puscarie), sunt ca un grup mare care fac sex in grup organizati pe bisericute functie de amorurile de moment...
[/quote]
..................................................................
Corect ,nu poti avea incredere in uni care au jefuit tara asta si acuma fac pe lupul moralist.

..................................................................
Corect ,nu poti avea incredere in uni care au jefuit tara asta si acuma fac pe lupul moralist.
Comenzi montaj tabla tip tigla
tel contact.0726 037 708 sau 0732 422 211
He, he ,he...
Aveti ceva cu R. Ungureanu, in afara ca l-a propus Basescu ?
Vizionati personajul, visavis de Ponta & Antonescu ?
Imi renaste speranta ca se poate face totusi ceva in tara asta.
S-ar putea sa-i mai iert din pacate lui Basescu. Oricum, are multe, dar am fost unul din cei care l-au votat. Si cred ca si multi dintre voi, cei care il injurati astazi

S-ar putea sa-i mai iert din pacate lui Basescu. Oricum, are multe, dar am fost unul din cei care l-au votat. Si cred ca si multi dintre voi, cei care il injurati astazi

Nu l-am votat niciodata !
Daca il votam, imi taiam demult mana cu care pusesem stampila.
Last edited by Claudiu on 06 Feb 2012, 20:47, edited 1 time in total.
ponta si antonescu, olec si bolec ,le este foame rau
& Cludiu
Inseamna ca ai fost cu Bombonel.
Sa-ti traiasca.
A fost dreptul tau, a fost si al meu.
Inseamna ca atunci cand eu ma bucuram, tu erai trist.
S-ar putea sa ramai trist.
Inseamna ca ai fost cu Bombonel.
Sa-ti traiasca.
A fost dreptul tau, a fost si al meu.
Inseamna ca atunci cand eu ma bucuram, tu erai trist.
S-ar putea sa ramai trist.
Tu chiar crezi ca o sa se certe cineva cu tine ?marin1 wrote:ponta si antonescu, olec si bolec ,le este foame rau

Claudiu, fratie, pai umanu' tau Antonescu n-a fost la guvernare cu Base (alianta DA):!:Claudiu wrote:Ioane, tu tii cu ursul, bag sama. Frate, in viata m-am ghidat si dupa mutra oamenilor si rare au fost cazurile cand m-am inselat. Cand pui un ciclop la carma, la ce te astepti? Macar astia au fetze mai umane. Ma rog...mai putin Ponta.![]()

-
.............................................................Lorelai wrote:He, he ,he...
S-ar putea sa-i mai iert din pacate lui Basescu. Oricum, are multe, dar am fost unul din cei care l-au votat. Si cred ca si multi dintre voi, cei care il injurati astazi![]()
![]()
Daca ar citi Elena Udrea comentariul matale ,ce s-ar mai bucura ca ne-a pacalit .
Olelei fratie, nu zice d-astea, e greu de scos o stiuca de 4 kg doar cu stanga.Claudiu wrote:Nu l-am votat niciodata !

-
Bai fratilor ,e un clip ,pus de uni ,nu il gasesc deloc ,sa ii vezi toata gasca cum se pupa de mama focului ,o sa mai caut clipul ,imaginile vorbesc altfel.
Claudiu, esti tu un pic suparat, vad, dar chiar crezi ca ce am postat are legatura cu Udrea ?
Sper si eu sa n-o mai vad pe acolo.
Nu de alta, dar ma supar si eu pe Ungureanu
Sper si eu sa n-o mai vad pe acolo.
Nu de alta, dar ma supar si eu pe Ungureanu
Last edited by Lorelai on 06 Feb 2012, 20:59, edited 1 time in total.
Il vrem, il vrem, il vremionpescarul wrote:Bai fratilor ,e un clip ,pus de uni ,nu il gasesc deloc ,sa ii vezi toata gasca cum se pupa de mama focului ,o sa mai caut clipul ,imaginile vorbesc altfel.