Locatii pentru copca 2012

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Dumitrescu Iancu

Re: Locatii pentru copca 2012

Post by Dumitrescu Iancu »

paulletta wrote:PS: Macar sa fa cateva gauri cu freza :mrgreen:
Asteapta si tu poleiul de maine... Apoi iesi in fata blocului, faci cateva gauri si-ti trece... :mrgreen: :lol: :mrgreen:
paulletta

Post by paulletta »

Macar pe lacul Morii si tot merg.... :lol:

LE: Facem o cafenea adhoc azi?
Paulletta
ady76buc

Post by ady76buc »

A1 SE INCHIDE LA ORA 17.DN 7 BLOKAT DE AVALANSA.A2 INCHISA PARTIAL.varianta cu lacul morii e buna poate ne vedem duminika pe lac :lol: :lol:
pescarul33

Post by pescarul33 »

ady76buc wrote:A1 SE INCHIDE LA ORA 17.DN 7 BLOKAT DE AVALANSA.A2 INCHISA PARTIAL.varianta cu lacul morii e buna poate ne vedem duminika pe lac :lol: :lol:

Am iesit astazi intr-o mica inspectie in zona canalului de la Rosu, pustiu, pe Lacul Morii la fel :shock:, gheata cred ca are 25-30 de cm lejer. :D
ce stiu sigur: sunt un mare visator !!! ce nu stiu sigur: cand o sa ma trezesc? !!!
Lorelai

Post by Lorelai »

Paule, fara tine nu plec la copca, la tine e scula ! :D
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
raitmaerg

Post by raitmaerg »

am fost in inspesctie pe pantelimon.
multa lume si destui care prinsesera cam un kg de bibanel si ghigort.
nu mai rezist..ma duc la peste maine la copca pe pantelimon, am pregatit sculele.....
dintr-un om sanatos faci un pescar dar dintr-un pescar nu mai faci om sanatos.
<*)))))>{ Georgian Raitmaer <*)))))>{
raitmaerg@yahoo.com/0720499965
http://propescuit.blogspot.com/
paulletta

Post by paulletta »

Lorelai wrote:Paule, fara tine nu plec la copca, la tine e scula ! :D

MAINE cred ca ne vedem pe Snagov, nu sunt sigur inca asupra locatiei, dar avem telefoane si ne auzim!
LE: Pentru prieteni, gauri gratis(la copca) :lol:
Paulletta
paulletta

Post by paulletta »

LA 4 COPCI IN 3 ORE

:lol: :lol:

Si dupa cum spuneam,
Azi dimineata pe la ora 8 am plecat la copca pe Snagov insotit de un prieten, asta in urma nehotarari noastre asupra locatiei.
Zic, hai pe Snagov, e aproape poate mai ne intalnim cu cineva de la asociatie, socializam, vedem ce facem.
In drum il sun pe Cristi, stiam de aseara ca are si el de gand sa vina, il intreb unde este si imi spune ca nu a mai plecat(deh chiolhane, treburi, socoteli).
Frate eu mai am un pic si ajung, daca vrei ne gasesti pe Snagov, nu stau foarte mult, pe la 12 plecam ca avem treaba.
Ne punem pe facut copci, ( nadim masiv cu larve) si ne punem pe treaba.
Pana sa ajunga Cristi aveam suma facuta, asa ca in momentul in care a ajuns Cristi am mai stat circa 1 ora si am plecat catre casa.
Rezultatul mai mult decat satisfacator pentru cateva ore de pescuit.
Toti pesti prinsi au fost eliberati dupa partida de fotografiere din motive obiective.
Saptamana urmatoare urmeaza o noua iesire.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Paulletta
laloi

Post by laloi »

Bravossss, ce de bibani :D , crap de invidie, crapa-mi-ar piatra in patru :lol: Era cat p-aci sa te sun si eu, dar in 30 de minute cat m-am dezapezit dimineata m-am facut ciuciulete si am renuntat la ideea de a mai iesi... doar o intrebare, mai exact ce a insemnat nadirea masiva cu larve? adica o portie la nadit, 2, 3 etc? Si la cam ce adancime a mers asa bine?
paulletta

Post by paulletta »

Nadirea am facut-o in copca cu cca 15-20 larve imediat dupa ce am curatat copca.
Adancimea la care a mers bine a fost de cca 1.20 din totalul de 1.5m cat era il locur respectiv.
Am cautat o zona de cocioc unde speram sa fie cantonat, si am dat de el.
Pe zonele libere nu am avut nicio trasatura, chiar daca apa era la fel de adanca.
Paulletta
Dumitrescu Iancu

laloi wrote:Bravossss, ce de bibani :D , crap de invidie, crapa-mi-ar piatra in patru :lol: Era cat p-aci sa te sun si eu, dar in 30 de minute cat m-am dezapezit dimineata m-am facut ciuciulete si am renuntat la ideea de a mai iesi... doar o intrebare, mai exact ce a insemnat nadirea masiva cu larve? adica o portie la nadit, 2, 3 etc? Si la cam ce adancime a mers asa bine?
Laloi, mai bine intreba-l pe ipochimen CAND a fost facuta poza? Cu siguranta am mai vazut acesta fotografie cu un an-doi in urma...Atentie si la amanuntele din poza... :oops: :mrgreen:
laloi

Post by laloi »

Ei, sper sa il verific live next wk :D (oricum nu cunosc peisajul din zona), poate s-o mai domoli urgia asta, ma rog, macar sa nu mai ploua cum era azi dimineata... Ce imi pare cusut cu ata alba e cum au trait bibanii aia atata pe gheata, ca sa mai poata fi eliberati :mrgreen:
Dumitrescu Iancu

laloi wrote:Ei, sper sa il verific live next wk :D (oricum nu cunosc peisajul din zona), poate s-o mai domoli urgia asta, ma rog, macar sa nu mai ploua cum era azi dimineata... Ce imi pare cusut cu ata alba e cum au trait bibanii aia atata pe gheata, ca sa mai poata fi eliberati :mrgreen:
Ata alba, neagra, de data asta te-a pus pe jar amicul :lol: :lol: :lol:
raitmaerg

Post by raitmaerg »

am fost 4 ore pe pantelimon...3 babuste maricele, 8 bibani si mai multi ghiborti.
tot ce conteza a fost ca am iesit..innebuneam in casa numai la gandul ca pana ies pe dunare mai am cel putin 2 luni.
dintr-un om sanatos faci un pescar dar dintr-un pescar nu mai faci om sanatos.
<*)))))>{ Georgian Raitmaer <*)))))>{
raitmaerg@yahoo.com/0720499965
http://propescuit.blogspot.com/
paulletta

Post by paulletta »

Pesti au fost tinuti in galeata, dupa ce au fost fotografiati au fost eliberati. :D
Detaliile din care poza Iancule?
Nu il mai fierbe si tu pe Laloi, deja e fiert tot. :lol: :lol:
Paulletta
Dumitrescu Iancu

paulletta wrote:Pesti au fost tinuti in galeata :lol: :lol:
...si galeata pe aragaz... :lol: :lol: :lol:
Din poza cu bibanii, Paulica... seamana cu un detaliu de pe Pantelimon...pe parte cu stadionul... :roll:
ghinozo

Post by ghinozo »

ahahahaha mincinos ordinar,freza cu care ai dat gaura pe "snagov" era gri ..sau ma rog...nichelata ...iar cea din poza cu bibanii este albastra :lol: :lol: baaa...in puii mei nici sa minti nu stii
paulletta

Post by paulletta »

Sa va raspun fiecaruia.
@Iancu, Nu are nicio legatura cu Pantelimonul, si vezi ca pe crapmania este un topic deschis unde sunt postate unele poze de altii care au fost cu mine azi.
@ Ghinozo, Bai berbecule unde scrie ca este obligatoriu sa mergem 4 insi la peste cu o singura freza? un baiat care a venit ulterior avea si el freza, si era albastra :lol:

Si pe viitor nu mai dau detalii despre iesirile mele deoare ce vad ca ajung un fel de LUKY :lol:
Paulletta
George Saftoiu

Post by George Saftoiu »

Cand am spus ca Paul trebuie "Imbalsamat",cu palinca de la Dutu,sa-l vada si stra,stra,stra,stra-nepotii nostrii,unii s-au uitat cam stramb la postare..........Astai prietenul nostru Paul...... :lol: :lol: :lol: :lol:.Sa traiasca si sa ne mai inveseleasca cu astfel de postari!Iar prietenul...avea "freza "pe dreapta....Nu vedeti si ce plouat este??? A, a avut umbrela....
Paule ,daca te-ai suparat,sa stii ca noi te iertam.....
Last edited by George Saftoiu on 05 Feb 2012, 15:25, edited 3 times in total.
paulletta

Post by paulletta »

@ GHINOZO,
Ia baga un ochi aici si citeste topicul, sa vezi cati mintim :lol: :lol:
DA citeste cap - coada.

http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... 97#p167797
Paulletta
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”