D-ai sfintitacezar wrote:E nepreţuită ! Icoanele nu se vand ! Se caştigă sau se dăruiesc !ioanrv wrote:Hai sa nu mai visam cu ochii deschisi si mai bine ne interesam cu cat se da icoana asta...G_H wrote:Pai nu suntem deja un land din RFG?!?

Moderator: administrator
D-ai sfintitacezar wrote:E nepreţuită ! Icoanele nu se vand ! Se caştigă sau se dăruiesc !ioanrv wrote:Hai sa nu mai visam cu ochii deschisi si mai bine ne interesam cu cat se da icoana asta...G_H wrote:Pai nu suntem deja un land din RFG?!?
ToucheClaudiu wrote:Va plangeati de lipsa unui chat. Propun sa se infiinteze un topic pe post de chat, ca tot aia-i.
Prezentadministrator wrote:Aici va incepe cu ora 18:30, confirmarea prezentei concurentilor,
Corect !ioanrv wrote:ToucheClaudiu wrote:Va plangeati de lipsa unui chat. Propun sa se infiinteze un topic pe post de chat, ca tot aia-i.
Nu, nici vorba, se va deschide unul la cafeneaDoc wrote:Eu am inteles ca trebuie sa raman pe acest topic...sau nu ?
Nu, Doc, ce sa cauti aici? Pe alt topic se desfasoara concursul.Doc wrote:Eu am inteles ca trebuie sa raman pe acest topic...sau nu ?