Concurs de cultură generală, 27.01.2012
Moderator: administrator
- laurentiu_sonia
Re: CONCURS !!!
Eu ...as vrea macar un singur raspuns sa stiu sa nu fiu ultima gaina din combinat ..dar sa vedem ce ne-a pregatit CezarDoc wrote:Nu le am eu cu tehnica pe acest Forum, dar sper sa le am cu raspunsurile...

Daca avem cvorum sa stabilim valabilitatea raspunsurilor prin vot 

Mie mi-e frica de tradare...vad ca se aranjaza excursii in R.F.G.

Tradare, tradare, dar sa stim si noi
Pai nu suntem deja un land din RFG?!? 

ioanrv wrote:Mie mi-e frica de tradare...vad ca se aranjaza excursii in R.F.G.![]()

Hai sa nu mai visam cu ochii deschisi si mai bine ne interesam cu cat se da icoana asta...G_H wrote:Pai nu suntem deja un land din RFG?!?

-
Bun, am recitit raspunsurile, sunt si eu gata...
pe criza asta...stiu si eu cat om lua pe ea... 

La următoarea cafenea, von acorda premiul de consolare, adică DREPTUL PREMIANTULUI de a-i oferi o cafea organizatorului !laurentiu_sonia wrote:Exista si premiu de cosolare ?

Sunt toti foarte rai si invidiosi...nici macar raspunsurile corecte nu au vrut sa mi le spuna inainte de concurs... 

E nepreţuită ! Icoanele nu se vand ! Se caştigă sau se dăruiesc !ioanrv wrote:Hai sa nu mai visam cu ochii deschisi si mai bine ne interesam cu cat se da icoana asta...G_H wrote:Pai nu suntem deja un land din RFG?!?

Stiam eu ca nu exista democratie in Romania... 

Si eu ma gandeam ca mai aveti si voi prb cu netu.....da de unde frate .......zbarnaie