culoare kaki,
stare foarte buna,
factura,primul proprietar.
Pret 1000E
tel 0723082282
Se poate vedea in Bucuresti
Barca se vinde fara peridoc

By paunescubo at 2011-10-23

Moderator: dutustoica
Radule, prost e cine dă nu cine cere !!! Iar dacă printre noi sunt din cei care "pun botu", e bine să-i cunoască lumea !!!rebeu wrote:Pe majoritatea forumurilor serioase, în secţiunea Vânzări posteaza numai cine are acceptul adminului sau este user cunoscut, cu minim 500 de postări. Nu vine neica nimeni şi primul post îl bagă la rupere în stil de „toţi sunteţi proşti numai eu sunt deştept“.
Propun ştergerea fără urmă a acestui afront la comunitatea noastră.
Albatrin wrote:dar poate totuşi preţul e cu tot cu peridoc !!! [/b]
Eugene,Eugen Fetes wrote:Andrei, stai cuminte cu barcile Laguna facute de SPAT (Mihai Mihail). Nu-ti recomand sa cumperi de la astia + nu la pretul cerut de flacaul asta. Orienteaza-te, daca vrei neaparat Laguna, catre Plasma.
Felicitari !Albatrin wrote:Radule, prost e cine dă nu cine cere !!! Iar dacă printre noi sunt din cei care "pun botu", e bine să-i cunoască lumea !!!
Draga eugen,Eugen Fetes wrote:Draga Vali,
Te tot tii de curul meu. Ce plm vrei tu de fapt? Esti un soi de buric? De ce dracu nu ma ignori, asa cum m-am straduit din rasputeri sa te ignor eu. Ai ceva de impartit cu mine? Daca da, iti stau la dispozitie oricand si oriunde. Faptul ca ca postez pe forumul asta extrem de rar ti se datoreaza. La fel si faptul ca nu m-am mai inscris in APC. Ce vrei de fapt? Sa-mi blochezi contul? Fa-o si gata. Esti un kkt de om.
P.S. Am gresit cand i-am raspuns lui Andrei aici. Ar fi trebuit sa-i dau telefon si sa-i spun muuuult mai multe despre SPAT, Laguna si service (in garantie). EXPERTULE!!!
Eugen Fetes