1. Florin Cristian Antonescu - (Expert Spinning Polonia/Cufundac Romania)
2. Cristinel David - (Pandele/Voluntari)
Moderator: administrator
cezar wrote:S-a inscris si Ion Dumitru - Paco
Cornele, cred ca e prima ta postare la care subscriu 100%Miyagi wrote:Mai lipseste Adi Spiac, Bunicu`, inca doua nume si lotul national e in formatie completa la OPEN-ul APC 21. Nu o zic cu rautate, dar nu-mi mai vad rostul la concursul asta Ce sa fac sa le leg maimutele?!!!!!!!!!!
Are dreptate Pauletta.
Daca ii intereseaza Snagovul si e treaba discutata de mult puteati sa le faceti concurs separat. Ori va asteptati sa-i detronez io?
Poate nu-i vad anu` care vine stand la coada la vizat permisele la noi in asociatie toti!
Pai, cand cu concursul la undita, probabil ca n-a fost o AGA care sa pice atat de oportun !laloi wrote:Doar atat as mai adauga, si imi cer scuze anticipat pt distorsionarea topicului, dar daca aici se poarta discutiile (si in alta parte se recomanda sa nu se mai scrie imprastiat despre acest topic):
@ Cezar: doar la pct 1 as avea un comentariu-regret, pacat ca nu s-a intrunit AGA si pt concursul de undita, acolo parca au mers lucrurile doar doar sa nu se faca, spre deosebire de acesta...
@ G_H: intru totul de acord si foarte frumos spus, doar un singur amendament (corectura, cum vrei sa privesti lucrurile): eu cand invit pe cineva la masa nu-l pun sa plateasca consumatia.