sfoara nylon pentru ancora

Dacă doriţi să cumpăraţi/vindeţi echipamente pentru pescuit

Moderator: dutustoica

Eugen Fetes

Re: sfoara nylon pentru ancora

Post by Eugen Fetes »

Cornele, inteleg ca vrei atat de multa funie pentru a lega ancora de la ambele capete? :lol:

Tati, funia o legi de partea de jos a ancorei, in partea de sus pui un soricel subtire, treci funia prin el si apoi strangi soricelul. In situatia in care ancora se agata (lucru des intalnit) fortezi cu mana prin socuri sau tragi cu motorul (daca soricelul este prea gros), acesta se rupe iar ancora se elibereaza fiind recuperata de partea de jos.
0745578278
Miyagi

Post by Miyagi »

Eugen Fetes wrote:Cornele, inteleg ca vrei atat de multa funie pentru a lega ancora de la ambele capete? :lol:

Tati, funia o legi de partea de jos a ancorei, in partea de sus pui un soricel subtire, treci funia prin el si apoi strangi soricelul. In situatia in care ancora se agata (lucru des intalnit) fortezi cu mana prin socuri sau tragi cu motorul (daca soricelul este prea gros), acesta se rupe iar ancora se elibereaza fiind recuperata de partea de jos.
E o treaba misto asta. Mersic Eule!
Bai si daca nu se rupe ca astia de obicei sunt dracoshi? D`-aia se taie cu sficu`!
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

ii c umperi cat mai subtiri. Eu am cumparat din Hornbach si sunt chiar OK. Nu se rup foarte usor dar nici greu. La o smuncitura cu mana cedeaza. Pana acum am agatat cred ca de 100 ori ancora si.. inca nu am pierdut-o. Cand mi-am cumparat ancora, m-am gandit ca o voi pierde repede si mi-am mai cumparat una sa o am de rezerva :lol: Initial si eu vroiam sa fac la fel ca tine cu 2 sfori, dar mi-au povestit de chestia asta cu soricelul flacaii de pe rapitori.ro, parca chiar Andrei Riga (nu mai retin).
0745578278
Miyagi

Post by Miyagi »

Bun asa. Atunci am sa incerc. Si eu mi-am luat doua, dar mi-am luat pentru ancorat pe curenti mari din doua locuri. Ancora principala si ancora secundara.
junior9007

Post by junior9007 »

Va salut,daca mai exista "pe stoc" 30-35 m de sfoara care va prisosesc,ma intereseaza pe mine.Sunt din Bucuresti.Stima.
Miyagi

Post by Miyagi »

junior9007 wrote:Va salut,daca mai exista "pe stoc" 30-35 m de sfoara care va prisosesc,ma intereseaza pe mine.Sunt din Bucuresti.Stima.
Chiar azi am portionat-o. Sunt 100 de metrii din care ceva pentru Cezar, ceva pentru Dutu si 30-35 m pentru Dvs. Vreau sa scap repede de ea ca-mi ocupa spatiu in portbagaj. Sunati-ma: 0727.851.446
valic

Post by valic »

Eugen Fetes wrote:ii c umperi cat mai subtiri. Eu am cumparat din Hornbach si sunt chiar OK. Nu se rup foarte usor dar nici greu. La o smuncitura cu mana cedeaza. Pana acum am agatat cred ca de 100 ori ancora si.. inca nu am pierdut-o. Cand mi-am cumparat ancora, m-am gandit ca o voi pierde repede si mi-am mai cumparat una sa o am de rezerva :lol: Initial si eu vroiam sa fac la fel ca tine cu 2 sfori, dar mi-au povestit de chestia asta cu soricelul flacaii de pe rapitori.ro, parca chiar Andrei Riga (nu mai retin).
Expertul..... tot espert ramane ....
Valic
0744 644 368
Miyagi

Post by Miyagi »

valic wrote:
Eugen Fetes wrote:ii c umperi cat mai subtiri. Eu am cumparat din Hornbach si sunt chiar OK. Nu se rup foarte usor dar nici greu. La o smuncitura cu mana cedeaza. Pana acum am agatat cred ca de 100 ori ancora si.. inca nu am pierdut-o. Cand mi-am cumparat ancora, m-am gandit ca o voi pierde repede si mi-am mai cumparat una sa o am de rezerva :lol: Initial si eu vroiam sa fac la fel ca tine cu 2 sfori, dar mi-au povestit de chestia asta cu soricelul flacaii de pe rapitori.ro, parca chiar Andrei Riga (nu mai retin).
Expertul..... tot espert ramane ....
Mda! Acu trebuie sa-i fi si luat p-aia care trebuie. Am luat din aia mici negrii.
Miyagi

Post by Miyagi »

Deci! mai am sfoara, daca mai vrea cineva.
Lorelai

Post by Lorelai »

Cata si cat ?
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Miyagi

Post by Miyagi »

2 bucati de 35 de metrii la 50 de lei bucata.
Lorelai

Post by Lorelai »

Adjudecat.
Poti lasa marfa la sediu,in Milescu 34, de unde sa ridici si banii ?
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Miyagi

Post by Miyagi »

Lorelai wrote:Adjudecat.
Poti lasa marfa la sediu,in Milescu 34, de unde sa ridici si banii ?
Greu. Maine sunt pe Snagov cu fimiu cu scoala si-n acelasi timp si la NATO. Cum ma-mpart?!!!!!!!
Lorelai

Post by Lorelai »

Nu e bai, nu-mi trebuie maine.
Cand ai tu timp.Numai sa ma suni cu 2 ore inainte.Sau ii las la Cristi.Sau spune tu cum.
Eu plec din Bucuresti in week-end si de luni sunt la Mila 23
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Miyagi

Post by Miyagi »

Poate ma gasesc maine pe lac cu cineva de la noi care poate sa ajunga la sediu. Te sun maine oricum.
Post Reply

Return to “Vânzare-Cumpărare pescuit”