Hummmm... când fizica va reuşi să definească acel ceva pe care noi îl numim conştiinţă probabil că se vor putea defini şi proprietăţile fizice ale ei. Şi este posibil să-i fie suficient acel 0,01% suport fizic.
Eşti conştient că între tine şi ecranul la care te uiţi acum, citind ce-am scris eu, sunt lumi întregi încă nedescoperite? Dacă nu le vezi şi nu le simţi asta nu înseamnă că nu există. Doar eşti genetic protejat împotriva bombardamentului exercitat de tot felul de „sori“ mai mari sau mai mici, astfel încât să nu te afecteze. D-aia eşti 99,99% vid... să aibă pe unde să treacă neutrinii ăia nebuni care păcălesc până şi radarele „poliţiei fizicii“.
Şi nu sunt chiar atât de nebun să pierd 4 ore să-l vad pe Nassrim ăla. Nu pricepi că dupa 5 minute când a recurs la prima păcăleală, m-a pierdut de client?
LE: Ştiinţa se face fără să furi căciula... de fiecare dată când s-a furat, s-a descoperit că era chiar a noastră...
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'