Cumpar 2 LANSETE LINEAEFFE CARP CONCEPT
Moderator: dutustoica
Cumpar 2 LANSETE LINEAEFFE CARP CONCEPT
Va salut,
Doresc sa cumpar 2 lansete Lineaeffe Carp Concept 3,6 m/ 3lbs - 2 tronsoane.
Modelul a aparut pe piata acum cativa ani si este posibil sa fi disparut deja.
Multumesc pentru orice info.
Liviu
Liviu
ماہی گیری 21 کلب
Liviu
Liviu
Re: Cumpar 2 LANSETE LINEAEFFE CARP CONCEPT
fish bone wrote:Va salut,
Liviu
Aici ai un combo
http://www.magazinpescuit.ro/combo-crap ... -3903.html
Aici este pretul cel mai mic gasit
http://www.ok-shop.ro/articole_sportive ... /id/25658/
Aici este din 3 tronsoane
http://avantajulpescarului.ro/lansete_c ... -tronsoane
Paulletta
Merci Paule,
Caut strict produsul mentionat in anunt.
Am deja 2 si mai vreau 2.
ماہی گیری 21 کلب
Liviu
Liviu
Vezi link 2, este exact ce cauti tu,fish bone wrote:Merci Paule,

Paulletta
Livu, da` de ce nu upgrade-zi mah? un 3 lb in mana ta e ca un piker in mana copilului. Gasesti o gramada de bete bune de 3,5 la aceeasi bani fara sa te chinui.
dap, ai dreptate si tu dar chiar ma inteleg bine cu astea.
oricum da-mi macar 2 recomandari de 3,5
Tks,
oricum da-mi macar 2 recomandari de 3,5
Tks,
ماہی گیری 21 کلب
Liviu
Liviu
La Dong , in Dragon , gasesti mtx9 la 150 Ron, bete pe care toate lumea le lauda si pe care le voi achizitiona si eu curand.
Eu am cumparat anu asta ET LongCast 3lbs 200 ron buc si sincer nu imi place cum pica , trebuia sa optez ptr ceva mai rigid.
Eu am cumparat anu asta ET LongCast 3lbs 200 ron buc si sincer nu imi place cum pica , trebuia sa optez ptr ceva mai rigid.
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
[quote="fish bone"]
da-mi macar 2 recomandari de 3,5
HAKUYO MTX 12 (3,90 M - 4 Lbs).
Acesta este modelul care a pus bazele lansetelor MTX. Incercarile facute timp de trei ani , in regim de concurs, au ajuns la urmatoarele concluzii:
-au o rezistenta deosebita fiind solicitate la mii de aruncari la peste 120m. In plus acest lucru este sustinut de faptul ca din cele 2000 de blank-uri ajunse pe piata niciunul nu s-a rupt .
-se preteaza foarte bine pentru pescuitul la distanta cu plumb simplu , momitor sau sac solubil. Lanseta se incarca cel mai bine in jurul valorii de 110g.
-folosind fire subtiri se poate pescui pana la 140m cu momitor sau cu sac solubil , iar cu plumbul simplu ,cu boilies, se ating 160m.
-se poate folosi ca spod deoarece rezista si la aruncari cu greutati de 200 g (racheta plina) nadind astfel pana la 130m.
-nu isi modifica proprietatile mecanice (nu se inmoaie) indiferent de cat timp sunt tinute in soare sau frig.
-se comporta foarte bine in dril pentru o lanseta puternica.
CARACTERISTICI:
- LUNGIME : 3,90 cm .
- GREUTATE : 500 g .
- TRONSOANE : 2 .
- ACTIUNE : semirapida - 4 lbs .
- MATERIAL : carbon inalta densitate .
- INELE : SIC , plecare 50 mm, varf 12 mm .
- L.TRANSPORT : 200 cm .
- HUSA : material textil .
Pret: 280ron
Poti gasi si la mana a 2 a in stare excelenta si la bani putini.
da-mi macar 2 recomandari de 3,5
HAKUYO MTX 12 (3,90 M - 4 Lbs).
Acesta este modelul care a pus bazele lansetelor MTX. Incercarile facute timp de trei ani , in regim de concurs, au ajuns la urmatoarele concluzii:
-au o rezistenta deosebita fiind solicitate la mii de aruncari la peste 120m. In plus acest lucru este sustinut de faptul ca din cele 2000 de blank-uri ajunse pe piata niciunul nu s-a rupt .
-se preteaza foarte bine pentru pescuitul la distanta cu plumb simplu , momitor sau sac solubil. Lanseta se incarca cel mai bine in jurul valorii de 110g.
-folosind fire subtiri se poate pescui pana la 140m cu momitor sau cu sac solubil , iar cu plumbul simplu ,cu boilies, se ating 160m.
-se poate folosi ca spod deoarece rezista si la aruncari cu greutati de 200 g (racheta plina) nadind astfel pana la 130m.
-nu isi modifica proprietatile mecanice (nu se inmoaie) indiferent de cat timp sunt tinute in soare sau frig.
-se comporta foarte bine in dril pentru o lanseta puternica.
CARACTERISTICI:
- LUNGIME : 3,90 cm .
- GREUTATE : 500 g .
- TRONSOANE : 2 .
- ACTIUNE : semirapida - 4 lbs .
- MATERIAL : carbon inalta densitate .
- INELE : SIC , plecare 50 mm, varf 12 mm .
- L.TRANSPORT : 200 cm .
- HUSA : material textil .
Pret: 280ron
Poti gasi si la mana a 2 a in stare excelenta si la bani putini.
Paulletta
si mtx 8 si 9 am inteles ca sunt la fel de bune... 12 si 14 sunt realizate din cate stiu eu de Dan Mitranescu, sunt bete foarte bune , cu un "up-grade" facut fata de 8 si 9 . 12 si 14 sunt bete de concurs. Parere mea proprie si personala e ca mtx8/9 sunt ok , io pe modelul asta o sa merg, pentru ca nu pescuiesc " baracude " de 10-20 kg , cate 50 de pesti pe zi, 3 zile la rand , 1 data la luna cum e un concurs
.

Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
Deceneu wrote:si mtx 8 si 9 am inteles ca sunt la fel de bune... 12 si 14 sunt realizate din cate stiu eu de Dan Mitranescu, sunt bete foarte bune , cu un "up-grade" facut fata de 8 si 9 . 12 si 14 sunt bete de concurs. Parere mea proprie si personala e ca mtx8/9 sunt ok , io pe modelul asta o sa merg, pentru ca nu pescuiesc " baracude " de 10-20 kg , cate 50 de pesti pe zi, 3 zile la rand , 1 data la luna cum e un concurs.
Optiunea ta...
Paulletta
Offtopic : a mea personal ptr ca m-ar cam seca sa dau 1000-1300 Ron , odata pe 4 lansete... Darpaulletta wrote:Deceneu wrote:si mtx 8 si 9 am inteles ca sunt la fel de bune... 12 si 14 sunt realizate din cate stiu eu de Dan Mitranescu, sunt bete foarte bune , cu un "up-grade" facut fata de 8 si 9 . 12 si 14 sunt bete de concurs. Parere mea proprie si personala e ca mtx8/9 sunt ok , io pe modelul asta o sa merg, pentru ca nu pescuiesc " baracude " de 10-20 kg , cate 50 de pesti pe zi, 3 zile la rand , 1 data la luna cum e un concurs.
Optiunea ta...
Fish Bone a cerut sugestii de 3,5 da pe la aceeasi bani ca cele pe care le cauta (banuiesc).. adica din cate vad 100-110 ron... si m-am gandit ca mtx 8 si 9 sunt mai aproape ca pret.....
MTX-urile nu le-as recomanda decat pe 12 si 14. Eu mi-am dat Pro Royalele ca sa-mi iau barca insa am vorbit cu omu` sa i le iau inapoi dupa ce se satura de ele. Altfel am vorbit cu Madalin Darla de la care le-am luat, care si el e inalt ca tine si a renuntat la toate, inclusiv Shimano pentru MTX 14. Pentru MTX 12 tre sa stiti ca sunt facute pe acelasi blanc de Pro Royal insa sunt fara lacul de protectie si fara intaritura talonului si a segmentului de varf pentru a se realiza actiunea rapida.
Mai elastice, cu actiune progresiva (semiparabolica), dar si bunicele sunt Maver Genesis Extrem.
Acum nu stiu ce buget ai pentru ele insa fara fite MTX-urile sunt cele mai bune de la noi de pe piata, dar nu alea din Dragon ci de la Mitranescu sau de pe net, luate tot de la Mitranescu. El le ia de la Hakuyo direct, la care e consultant (nu face el betele) si ofera garantie si post garantie.
Altfel urmareste pe bazarul de la crapmania ca gasesti de toate la tot felul de bugete. Pune ochii pe ceva si zi-mi.
Mai elastice, cu actiune progresiva (semiparabolica), dar si bunicele sunt Maver Genesis Extrem.
Acum nu stiu ce buget ai pentru ele insa fara fite MTX-urile sunt cele mai bune de la noi de pe piata, dar nu alea din Dragon ci de la Mitranescu sau de pe net, luate tot de la Mitranescu. El le ia de la Hakuyo direct, la care e consultant (nu face el betele) si ofera garantie si post garantie.
Altfel urmareste pe bazarul de la crapmania ca gasesti de toate la tot felul de bugete. Pune ochii pe ceva si zi-mi.
Nene , Hakuyo, Mtx8si9 , cele din Dragon sunt la fel ca cele de la D. Mitranescu. Hakuyo nu exista fake , ele insasi sunt niste chinezarii, foarte bune!. La baza blancul este acelasi , in functie de model diverse imbunatatiri. Drong , chinezu din Dragon , e cel care le vinde magazinelor de specialitate... crede-ma... m-am interesat f mult pe tema asta...
- modigliani
Deceneu wrote:... crede-ma... m-am interesat f mult pe tema asta...
Dar n-ai aflat chiar tot . Sau ai aflat doar informatia ..... oficiala . Cea pusa la vedere .
Cat de bine te cunosti cu Mitranescu ??? Sau cu chinezu' ??? Sau ..... ce-ai aflat de la ei referitor la calitatea sculelor Hakuyo comercializate-n Romania ?
Ce ziceai ? Ca poate ne vedem vreodata la o bere ??

"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Salutare nene, DELOC.
Am studiat cazul pe Infopescar.tv acolo s-a dezbatut f mult pe tema asta, si am discutat cu cineva care lua si el marfa de la Dong ala chinezu... si cunosc opinia unor pescari care folosesc mtx 8 si 9 , pescari care merg pe balti " nebune " ... dalea scumpe ca sa scoata balauri si nu am auzit sa fi avut probleme careva... , apoi ce problema sa am io care daca merg pe balti private si prind ciorsvarte d'astea la 5 kg , dansez. am zis si eu o chestie , e pur parerea mea personala nu dati cu pietre
Am studiat cazul pe Infopescar.tv acolo s-a dezbatut f mult pe tema asta, si am discutat cu cineva care lua si el marfa de la Dong ala chinezu... si cunosc opinia unor pescari care folosesc mtx 8 si 9 , pescari care merg pe balti " nebune " ... dalea scumpe ca sa scoata balauri si nu am auzit sa fi avut probleme careva... , apoi ce problema sa am io care daca merg pe balti private si prind ciorsvarte d'astea la 5 kg , dansez. am zis si eu o chestie , e pur parerea mea personala nu dati cu pietre
Last edited by Deceneu on 19 Sep 2011, 23:08, edited 1 time in total.
Da nene , sigur ne vedem la bere... cum sa fiu absent cand e vorba de bauturaaaaaa
. Pe chinez... nu il stiu personal prea bine.. am luat de la el niste chestii , da e roman tare, deloc nu negociaza , tin minte ca am luat 6 bete de 3.90 , 3lbs , tot hakuyo, bune nene am scos caraciumbe la 3-4 kg si am aruncat cu ura cu plumb de 70 si nu au plesnit deloc... si la 60 de lei bucata... sincer 

TOTAL off daca am deranjat rog sa imi fie sterse toate posturile off de pe acest topic .
Sunt la fel toate sculele hakuyo care exista. nu au cum sa fie chinezarii ptr ca asta sunt . in Dragon e doar DONG ala care le vinde am mai cautat dar nimic.. daca intrebi.. iti dau si altii da mai pun si ei 10 lei si ti le dau de la ala... sculele sunt bune daca te referi la bete... cele care le-am laut io la 60 de lei anu trecut, mtx urile , si ceva undite am vaz tari. Mulinetele sunt asa... mediocre ... , avertizorii praf mai putin un ultim model care l-am vaz sincer doar la D. Mitranescu pe site... in Dragon nu am apucat sa ma uit de el.. modelul acela cu statie etc parea ceva mai bun decat restu de chinezarii....Am vazut pat la 250 de ron , arata binisor si scaun la 150 ... am vrut sa imi iau ultima data cand am fost da nu mi-a ajuns cascavalul....
Sunt la fel toate sculele hakuyo care exista. nu au cum sa fie chinezarii ptr ca asta sunt . in Dragon e doar DONG ala care le vinde am mai cautat dar nimic.. daca intrebi.. iti dau si altii da mai pun si ei 10 lei si ti le dau de la ala... sculele sunt bune daca te referi la bete... cele care le-am laut io la 60 de lei anu trecut, mtx urile , si ceva undite am vaz tari. Mulinetele sunt asa... mediocre ... , avertizorii praf mai putin un ultim model care l-am vaz sincer doar la D. Mitranescu pe site... in Dragon nu am apucat sa ma uit de el.. modelul acela cu statie etc parea ceva mai bun decat restu de chinezarii....Am vazut pat la 250 de ron , arata binisor si scaun la 150 ... am vrut sa imi iau ultima data cand am fost da nu mi-a ajuns cascavalul....
Nu sunt Nene una si aceeasi chestie. Eu am dat "blana" cu plumb de 130 de grame in line si incarcatura cu Pro Royalele si s-a dus dincolo de balize, asta primavara la Doripesco la Cupa Rezistentei. Daca faceam asta cu un 8 sau 9 din secunda doi nu mai aveam cu ce sa pescuiesc. Lui Liviu i se intampla sa-i intre si cate un over ten si la aspectul sau motric
nici nu-mi imaginez paiele alea. Basca ca mai trebuie cautat si la distanta fara sa dai shpe mileoane pa barcuta.
Daca iei MTX-uri din Dragon s-ar putea sa nu se potriveasca piesele de schimb de la Mitranescu.
Altfel! Infopescar.tv e siteul unde CarpZone, din care face parte si Dan Mitranescu, e acasa si orice comentariu este subiectiv. Nu ca ar fi fake-uri. Si eu mi-am dat cu parerea pe acolo insa aici noi ne stim mai bine obiceiurile.
Poate te sun dimineata Mihai.

Daca iei MTX-uri din Dragon s-ar putea sa nu se potriveasca piesele de schimb de la Mitranescu.
Altfel! Infopescar.tv e siteul unde CarpZone, din care face parte si Dan Mitranescu, e acasa si orice comentariu este subiectiv. Nu ca ar fi fake-uri. Si eu mi-am dat cu parerea pe acolo insa aici noi ne stim mai bine obiceiurile.
Last edited by Miyagi on 19 Sep 2011, 23:41, edited 1 time in total.
Atunci cautam sa cumpar niste mtx 12 la mana a 2-a si am dat peste topicu ala... Dong din Dragon e UNIC IMPORTATOR HAKUYO, defapt el E HAKUYO!Miyagi wrote:Ne sunt Nene una si aceeasi chestie. Eu am dat "blana" cu plumb de 130de grame in line si incarcatura cu Pro Royalele. Daca faceam asta cu un 8 sau 9 ma dadeau aia afara de pe balta. Lui Liviu i se intampla sa-i intre si cate un over ten si la aspectul sau motricnici nu-mi imaginez paiele alea. Basca ca mai trebuie cautat si la distanta fara sa dai shpe mileoane pa barcuta.
Unul din tipii care mi -au recomandat betele luate direct din Dragon , pescuieste pe Raduta Lake , Tancabesti , Balotesti etc.... .. io nu zic ca 12 si 14 nu si-ar face banii, dar stiu sigur ca mtx 8 si 9 sunt aceleasi peste tot si de asta te pot asigura. Cele bune Domn' General
Breh daca bescuieste pa unde zici da-l pa goarna sa vedem daca nu te-a mintit. Si eu pescuiesc pe Tancabesti si-ti spun ca n-ai ce cauta cu 8 sau 9 acolo. Ori le faci praf, ori scapi in dushmanie, ori nu iei nimic ca nu ajungi sa dai cu ele unde trebuieDeceneu wrote:Atunci cautam sa cumpar niste mtx 12 la mana a 2-a si am dat peste topicu ala... Dong din Dragon e UNIC IMPORTATOR HAKUYO, defapt el E HAKUYO!Miyagi wrote:Ne sunt Nene una si aceeasi chestie. Eu am dat "blana" cu plumb de 130de grame in line si incarcatura cu Pro Royalele. Daca faceam asta cu un 8 sau 9 ma dadeau aia afara de pe balta. Lui Liviu i se intampla sa-i intre si cate un over ten si la aspectul sau motricnici nu-mi imaginez paiele alea. Basca ca mai trebuie cautat si la distanta fara sa dai shpe mileoane pa barcuta.
Unul din tipii care mi -au recomandat betele luate direct din Dragon , pescuieste pe Raduta Lake , Tancabesti , Balotesti etc.... .. io nu zic ca 12 si 14 nu si-ar face banii, dar stiu sigur ca mtx 8 si 9 sunt aceleasi peste tot si de asta te pot asigura. Cele bune Domn' General

Si nu ma mai generali ca daca eram nu-i vedea nimeni gradu` lu` Oprea la culoare. Avea cel mult o tresa galbena ca sa nu i se mai scoale altu` inainte