Jurilovca

Pescuit fără taxe, doar cu permisul de pescuit

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu

rubliov

Jurilovca

Post by rubliov »

trei membri de vaza ai saitului si ai conducerii APC21(Cezar,Costin si Vali) sunt la petrecerea Sfintelor Pasti impletind asta cu pescuitul.asteptam stiri!
mihai_mura

Re: Jurilovca

Post by mihai_mura »

Vesti bune!
Fericitii toaca carasoi si babusca altoita de pe mal, la undita. Veseli nevoie mare.
Vreme cu soare si vant.
Cred ca ii prinde Pastele in aceeasi pozitie! :lol:
Image
Mihai Muraraşu
Tel. 0722 70 70 88

mihai_murarasu@yahoo.com
Claudiu

Post by Claudiu »

Alte noutati? In ce balta, lac, canal, pescuiesc baietii? La rapitor nu se risca?
cezar

Post by cezar »

Claudiu wrote:Alte noutati? In ce balta, lac, canal, pescuiesc baietii? La rapitor nu se risca?
Fratilor, l-am ruuuuuuptttt ! Ieri, in patru ore, impreuna cu Costin si ajutati vreo ora de Vali, am adunat in juvelnic vreo 25 kg de carasoi si babusti "privatizate"! Am mai eliberat cel putin tot atat !
Costin va atasa si niste poze !
Locatia : canalele Jurilovca. Nada:TTX. Momeala: rame si virmusi.
Am facut fericite mai multe familii "mari mancatoare de peste".
Ne-am delectat si noi cu bors de peste si saramura.
A fost bine, bine de tot !
valic

Post by valic »

Frate Cezar,

Eu cred ca au fost mult peste 30 kg, ca sa nu-i mai socotesc pe cei eliberati sub dimensiune (tot fo 20 kg) , veneau CRASOIIIIII la fiecare 3 minute, dar dintr-aceia ADEVARATI .......
Babusti si rosioare la 3-400 grame la greu, obleti, ghiborti, bibani, chiar si avat la viermusi, s-au prins toate categoriile de peste ....... a fost o adevarata DISTRACTIE ...........
TOTUL a fost MINUNAT, chiar si vremea a tinut cu noi ......

La mai multe iesiri la fel .........

Cele bune.
Valic
0744 644 368
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

am ajuns si noi acasa dupa ce am petrecut cateva zile la Jurilovca,a fost nemaipomenit,Valica si Papusha gazde deosebite,vremea neasteptat de frumoasa,am fost la Inviere la biserica din sat pe stil vechi o noutate pt mine,am pescuit in canalele care intra din lac numai acolo manca,am prins peste frumusel pt vremea asta,babusca foarte mare,peste juma de kil,personal n-am mai prins asa mare si caras frumos,in cateva ore s-a prins 25 de kile :shock: :D,am pescuit numai la undita, ne-am plimbat cu barca,mancare bautura,bors de peste ,saramuri a la Cezar :D ,foarte frumos,le multumesc inca o data prietenilor mei pt atmosfera,am facut si cateva poze:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

in continuare bucatareala :lol: :lol: :

Image

Image

Image

Image

mentiune:pt bors au fost cumparate alte specii care n-au vrut sa se dea prinse :lol: si fara de care borsul nu are farmec!
rebeu

Post by rebeu »

Phaaai! Ce-a fost acoloooo! Ne-bu-ni-e!!! :P :P :P
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
George Saftoiu

Post by George Saftoiu »

.....si de 1-2 Mai ,tot aici dupa cum stiu eu....Chiar daca ve-ti fi "in gaura de sarpe", tot dau de voi.....! Cezar si Vali, promit ca voi fi "asistentul " vostru ,de la aprins si intretinut focul, pana la curatat pestele de solzi si legumele... Din pacate in aceste zile am fost de servici!( fara zambareti)!
Petru Burian

Post by Petru Burian »

Stimati Colegi
Faina lucratura, faine poze. O incantare de vazut dar si cu "gandul de gandit" :D :D
Excelent cuptorul :idea: mi-ar fi placut o poza de ansamblu cu tot "foisorul" :roll:
Felicitari si La mai mare :!: :!: :!:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
p_m_1959

Post by p_m_1959 »

Si mie mi s-au scurs ochii, dar nu dupa peste,ca peste am prins s-oi mai prinde,dar cuptorul,
e nemaipomenit!si ce saramura o fi iesit pe plita aia de fonta,parca o vad plina cu
sare si cu ceva carasoi aruncati pe ea:sa va fie de bine domnilor!

Post by Miyagi »

Vali te rog sa mai anunti inca odata traseul sa ni-l putem marca in caz ca se intampla sa circulam solitari.
Multumesc.
valic

Post by valic »

A 2 - Drajna - Slobozia - Harsova (inainte spre Tulcea) - Ciucurova (dreapta spre Constanta) - Doua Cantoane (la o intersectie mare mergi inainte) - Jurilovca
La primarie faci stanga, apoi prima la dreapta, dupa ce iesi din comuna la fo 1 km cobori in dreapta pe langa balta si inca fo 200 metri
Valic
0744 644 368
G_H

Post by G_H »

Buna ziua,

Stie cineva cum sunt pensiunile Raluca si Heracleea din Jurilovca?
(Am sunat la complex Eden de la Gura Portitei si la Lunca si se pare ca nu mai sunt locuri weekend-ul asta... :(

As trage o fuga la Portita de 1mai....

Orice informatie este bine primita.

O zi excelenta tuturor!

Daniel
valic

Post by valic »

dupa cate am auzit eu sunt ok, merita sa le incerci, mai ales la banii astia
Valic
0744 644 368
G_H

Post by G_H »

Multumesc Valeriu, cred ca o sa incercam una dintre ele daca nu rezolvam la Gura Portitei si daca nu sunt ocupate.

Daniel
valic

Post by valic »

In weekendul asta am schimbat motorul de pe Laguna cu unul de 30 CP, si pt ca mi-a iesit din prima, sambata am profitat si am plecat sa incerc locurile stiute.
La Periteasta mica am luat ciortanica 1-1,5 kg, si 2 crapi la 4 kg la boaba pe ac, asta a fost dimineata, apoi am fost dupa salau la canalul 5, nimic, apoi am plecat la Bisericuta in spate unde am reusit cateva bucati de 1,5 kg la twister.
Toti pestii au fost eliberati.

PS. Cu motorul de 30 bat tot lacul fara probleme, singura problema a fost caldura insuportabila, tantari, ioc ............ mare minune ...........
Valic
0744 644 368
valic

Post by valic »

Pt ca m-au mancate degetele, am dat o fuga la Jurilovca intre 26-29 august. Lacul agitat la maxim, doar in prima zi am reusit sa pescuim la Guvizi in spate la Dolosman. Unul dupa altul ........... nu prea mari, asa ca la inceput i-am eliberat, apoi ne-am hotarat sa pastram pt projeala. Am prins cam 250 bucati in 2-3 ore si am plecat.
Pe lac incepuse furtuna, valuri fratilor cat casa, asa ca noi am coborat cu fetele (dupa ce ne-am pipi pe noi de frica) si varul mi-a dus singur barca la Jurilovca. Am ajuns in Juri dupa un mars fortat de 1,5 ore.

Pune-te pe prajit si hai la masa, au fost minunati ............ si acu' imi curg balele .........

In urmatoarele zile nu s-a putut iesi cu barca, furtuna la maxim, asa ca am cumparat niste salau si crap si treci la saramura ........... ce sa zic, minunat, mai ales stropit cu bere, vin, cognac, etc.

Cele bune.
Valic
0744 644 368
G_H

Post by G_H »

Claudiu

Post by Claudiu »

Vremuri cu multi chinezi. :lol:
Post Reply

Return to “Locuri de pescuit sălbatice”