Deceneu wrote:Odata am vanat locu unde ingropa tataia vinu. dupa ce am scos 3 sticle si le-am golit i-am pus vin de comert si am ingropat la loc sticlele . Se pune tot ca si C&R ?

Moderator: Pacapescarul
Deceneu wrote:Odata am vanat locu unde ingropa tataia vinu. dupa ce am scos 3 sticle si le-am golit i-am pus vin de comert si am ingropat la loc sticlele . Se pune tot ca si C&R ?
Tocmai asta e frumusetea vietii, ca noi, oamenii, suntem diferiti.Deceneu wrote:Mie nu prea mi-ar place sincer.prefer pescuitul si vinu)
Vanatoarea este pentru boieri, pescuitul pentru iobagi ! (Al.Bratescu-Voinesti)modigliani wrote:Mergi departe Dane . M-as opri la vanatoare , ca si-asa sunt canale TV comune celor doua .Lorelai wrote:Incearca skiul.Deceneu wrote: Raman la concluzia k . pescuitul este probabil cel mai scump sport.
Sau golful...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Io am zis : Daca m-apuc de vanatoare , primul glonte mi-l trag mie-n cap ....... si-am incheiat discutia inainte de-a-ncepe . Daca ratez cumva ...... al doilea glonte-l trage nevasta-mea ! Tot mie-n cap !
..... " Ca " !!!!! Te rog si insist ! Mai da-l in PLM de stil de mess ! ( asta daca vrei sa mai ai parteneri de discutii ! ) Pe bune !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LIMBA ROMANA !!!!!!! PUNCT ! Ma straduiesc sa raspund fiecaruia ( inclusiv tie ) tastand cu atentie , din nevoia de-a etala respect . Treburile astea , kakaturile astea maltratoare jenante ale Limbii Romane , cu "k" si "vb" , nu te supara , denota superficialitate sau lipsa de respect la adresa interlocutorilor tai . Fa-ti "temele" si continuam sa comunicam . Altfel devii "Radio Romania Actualitati - Tendintele apelor Dunarii" - Moldova Noua , son sis san dis sentimetre , stasioner .......Deceneu wrote:io zic k anual
Ia mai calculeaza odata !Deceneu wrote: nu e diferentza mare de bani intre pescuit si vanatoare.
Visv a vis ... dar mai spre pavilionul 6 daca nu ma insel. Oricum ptr DONG chinezul care importa hakuyo ,vinde un romana ceva mai gras e imposibil de confundat.Mihai Vinturache wrote:Mi-au placut produsele Hakuyo si ma mai intereseaza 1-2 feedere asa ca te rog spune mai exact unde s-au mutat.
Mihai Vanturache, la tine apelez, mai plimb-o frate !!!Mihai Vinturache wrote:Mi-au placut produsele Hakuyo si ma mai intereseaza 1-2 feedere asa ca te rog spune mai exact unde s-au mutat.
Pe Darvari nu se face populare decat cu novac, pt a fi recoltat peste 3 ani...carasul, crapul, platica, babusca(balosul), rosioara, s.a.m.d., se inmultesc pe cale naturala...ar trebui sa observati cu atentie crasul, pt ca poate fi caracuda...eu am prins si nu mi`am dat seama decat odata ajuns acasa cu pestele, acolo pe balta, am comentat doar ca este un caras ciudat...AlinTeodor wrote:Nu stiu de unde aduc patronii pestele, dar carasii nu aratau deloc cum stiu eu - au solzi mari, grosi si gura mai groasa, parca ar fi amestecati cu crap. Nu e crap ca n-are mustati. Toate importurile astea vor schimba fauna baltilor. Poate citeste vreun inginer in piscicultura si ne explica. Tot nu gasesc balti cu oblete si sabita, poate lin si mreana...Ma mai duc.