Clubul arbitrilor din APC21 !!!
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Re: Clubul arbitrilor din APC21 !!!
Felicitari !
Felicitari "colectivului de antrenori" ai lu' Boanta!

Andrei Riga
-
Andrei,lasa-ne,tata,cu remarci de genul asta,ca acusi ne mai sare careva in cap,sau avem parte de oarece `stol` de brichete la urmatorul concurs!fatdaddy wrote:Felicitari "colectivului de antrenori" ai lu' Boanta!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Se accepta,insa,felicitarile!!!

Imi pare rau, dar a "recunoscut" singur in timpul sedintei foto !Dumitrescu Iancu wrote:Andrei,lasa-ne,tata,cu remarci de genul asta,ca acusi ne mai sare careva in cap,sau avem parte de oarece `stol` de brichete la urmatorul concurs!fatdaddy wrote:Felicitari "colectivului de antrenori" ai lu' Boanta!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Se accepta,insa,felicitarile!!!

Oricum, daca e cineva asa cretin incat sa rastalmaceasca sau sa inteleaga altceva din ceea ce am spus eu mai sus, atunci e suficient de cretin incat sa nu-l bagam in seama !

Andrei Riga
- Mihai Vinturache
- Moderator
Mikcutule, se pare ca ai ceva probleme in calculator. Eu vad pozele si din postarile celorlalti se pare ca le vad si ei.
Uita-te eventual la nivelul de securitate selectat, sa nu fie prea ridicat.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Pentru ce se trimit felicitari unor arbitri?!!! Mi se pare cel putin ciudat... Arbitri doar fac niste masuratori si au grija sa fie ceva corectitudine in comeptitie.
Felicitari ar trebui trimise concurentilor castigatori.
-
- Moderator
InvidiosuleOno wrote:Pentru ce se trimit felicitari unor arbitri?!!! Mi se pare cel putin ciudat... Arbitri doar fac niste masuratori si au grija sa fie ceva corectitudine in comeptitie.

- Cristian Candeori
Asa o fi ...!? Eu cred ca pana nu suntem pusi in "pielea" oricarui om nu putem trage o concluzie.
doar pozele postate de barbulea nu le vad. restul sunt ok.Mihai Vinturache wrote:Mikcutule, se pare ca ai ceva probleme in calculator. Eu vad pozele si din postarile celorlalti se pare ca le vad si ei.
Za dacs cam from za tracs!
- Mihai Vinturache
- Moderator
Ai mare dreptate!Ono wrote:Pentru ce se trimit felicitari unor arbitri?!!! Mi se pare cel putin ciudat... Arbitri doar fac niste masuratori si au grija sa fie ceva corectitudine in comeptitie.
Dar tot atat de adevarat este ca acesti arbitri au facut masuratori si au pastrat corectitudinea competitiei, reprezentand Asociatia APC 21. Si au facut-o bine.
Asa ca poate merita si ei felicitari. Ramane la latitudinea fiecaruia cum percepe aceste lucruri.
-
- Moderator
In clubul arbitrilor au intrat benevol membrii APC 21 care si-au dorit sa faca si altceva.
O fac cu placere si nu este chiar usor. Sa stai 7 ore in barca - pe soare, ploaie sau vant - nu e la-ndemana oricui. Cu toate astea, "ne batem" pe locurile de pe apa.
La masurat, la fel. Daca ai "norocul" unor capturi cu sutele, - cum a fost la Bicaz - n-ai timp nici de pipi
.
Satisfactia vine din faptul ca reusim sa impunem respectarea regulamentului de catre toti concurentii, majoritatea profesionisti in spinning, componenti ai loturilor nationale, dar si tineri care incearca sa se remarce si sa acceada in esalonul superior al Ligii Romane de Spinning.
Partea neplacuta a acestei activitati consta in faptul ca staaai si te uuuuuuuuiti la altii cum pescuiesc - si chiar prind
Membri APC 21 care sunt curiosi cum se desfasoara o etapa de spinning arbitrata de echipa asociatiei, sunt invitati in perioada 16-17.09.2011 la Bicaz, la etapa in care se vor "bate" cei mai buni 46 de concurenti, din tara. Specia tinta, bibanul.
In afara de ineditul activitatii, zona este foarte frumoasa si merita vazuta. Vin in zona turisti de peste tot si isi petrec sfarsitul de saptamana intr-un peisaj superb.
Va asteptam si apoi vedem cum e cu felicitarile
.
O fac cu placere si nu este chiar usor. Sa stai 7 ore in barca - pe soare, ploaie sau vant - nu e la-ndemana oricui. Cu toate astea, "ne batem" pe locurile de pe apa.
La masurat, la fel. Daca ai "norocul" unor capturi cu sutele, - cum a fost la Bicaz - n-ai timp nici de pipi

Satisfactia vine din faptul ca reusim sa impunem respectarea regulamentului de catre toti concurentii, majoritatea profesionisti in spinning, componenti ai loturilor nationale, dar si tineri care incearca sa se remarce si sa acceada in esalonul superior al Ligii Romane de Spinning.
Partea neplacuta a acestei activitati consta in faptul ca staaai si te uuuuuuuuiti la altii cum pescuiesc - si chiar prind

Membri APC 21 care sunt curiosi cum se desfasoara o etapa de spinning arbitrata de echipa asociatiei, sunt invitati in perioada 16-17.09.2011 la Bicaz, la etapa in care se vor "bate" cei mai buni 46 de concurenti, din tara. Specia tinta, bibanul.
In afara de ineditul activitatii, zona este foarte frumoasa si merita vazuta. Vin in zona turisti de peste tot si isi petrec sfarsitul de saptamana intr-un peisaj superb.
Va asteptam si apoi vedem cum e cu felicitarile

- mihai_mura
dutustoica wrote: Membri APC 21 care sunt curiosi cum se desfasoara o etapa de spinning arbitrata de echipa asociatiei, sunt invitati in perioada 16-17.09.2011 la Bicaz, la etapa in care se vor "bate" cei mai buni 46 de concurenti, din tara. Specia tinta, bibanul.
Va asteptam si apoi vedem cum e cu felicitarile![]()
![]()
.

Marfa e din belsug! Stiu eu niste golfuri grozave!
Legam sacii unul de altul si-i tragem pe apa pana la debarcaderul unuia din sponsori (Lupul cenusiu). Sa vezi minunatie de "marfar"....

Iar de reclama pentru club.....

dutustoica wrote:InvidiosuleOno wrote:Pentru ce se trimit felicitari unor arbitri?!!! Mi se pare cel putin ciudat... Arbitri doar fac niste masuratori si au grija sa fie ceva corectitudine in comeptitie.
Felicitari ar trebui trimise concurentilor castigatori.![]()
![]()

Va doresc sa primiti felicitari cat mai multe.
- Petru Burian
Sa nu uitam ca primii si cei mai respectati membrii ai comunitatilor de colonisti din Vestul salbatic au fost .... şerifiiMihai Vinturache wrote:Ai mare dreptate!Ono wrote:Pentru ce se trimit felicitari unor arbitri?!!! Mi se pare cel putin ciudat... Arbitri doar fac niste masuratori si au grija sa fie ceva corectitudine in comeptitie.
Dar tot atat de adevarat este ca acesti arbitri au facut masuratori si au pastrat corectitudinea competitiei, reprezentand Asociatia APC 21. Si au facut-o bine.
Asa ca poate merita si ei felicitari. Ramane la latitudinea fiecaruia cum percepe aceste lucruri.

Abia dupa ce ei au reusit sa impuna "ordinea si linistea" comunitatea a putut sa-si focalizeze energiile inspre activitatile de baza + scoli, biserici, primarii, banci. etc.
Asadar felicitari arbitrilor

„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
- Mihai Vinturache
- Moderator
Bravo Dutule!
O interventie sobra care a reusit in cateva cuvinte sa puncteze tot ce era important.
Bravo si arbitrilor care au alergat anul asta prin toata tara.
O interventie sobra care a reusit in cateva cuvinte sa puncteze tot ce era important.
-
- Moderator
Multumesc Mihai. Am spus exact ce am simtit in acel moment. Si cred ca n-am fost departe de realitatea arbitrajelor noastre. Din pacate, timpul a fost destul de scurt (pentru interviu) si nu s-a putut dezvolta subiectul. Insa, n-au intrat zilele in sac si nici anii. Noi sa fim sanatosi. Daca vom continua si la anul - ceea ce eu imi doresc - probabil ca interviul de sfarsit de campionat va avea un alt continut, care va reliefa mai evident evolutia, atat a arbitrajului cat si a organizarii etapelor de spinning.Mihai Vinturache wrote:Bravo Dutule!
Măăăă, te bate gându', te bate...dutustoica wrote:... care va reliefa mai evident evolutia, atat a arbitrajului cat si a organizarii etapelor de spinning.

Cristi Nedelcu
0722.880.939
0722.880.939
-
- Moderator
Da coane, ma bate. Eu cred ca baietii acestia, ca sa castige locuri fruntase - meritate, de altfel - la campionate mondiale, au nevoie de arbitraje pe masura in campionatele interne. Si, probabil incet, incet si LRS va trebui sa se adapteze stilului de arbitraj - la spinning din barca - practicat in majoritatea tarilor europene (si nu numai), adica echipe in barca, cu arbitraj pe apa.Albatrin wrote:Măăăă, te bate gându', te bate...dutustoica wrote:... care va reliefa mai evident evolutia, atat a arbitrajului cat si a organizarii etapelor de spinning.![]()
![]()
Nu avem voie sa renuntam, ci sa aducem oameni tineri, pasionati, care sa demonstreze, inca o data, ca arbitrajul la pescuit este o treaba serioasa, facuta de oameni seriosi pentru un SPORT la fel de serios.