Ei,uite,asta da veste!!!valic wrote:OscarMiyagi wrote:Mai vine vreo doamna ca ma intreaba nevasta-mea daca ar avea cu cine sa spinningeasca?

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Ei,uite,asta da veste!!!valic wrote:OscarMiyagi wrote:Mai vine vreo doamna ca ma intreaba nevasta-mea daca ar avea cu cine sa spinningeasca?
Ar fi o treaba, da` stie sa tina gripu` in laba sau sa schimbe voblerele?Dumitrescu Iancu wrote:Ei,uite,asta da veste!!!valic wrote:OscarMiyagi wrote:Mai vine vreo doamna ca ma intreaba nevasta-mea daca ar avea cu cine sa spinningeasca?
Sa va fie de bine!!!!
![]()
![]()
Bai da` Oscar ie doamna?!valic wrote:OscarMiyagi wrote:Mai vine vreo doamna ca ma intreaba nevasta-mea daca ar avea cu cine sa spinningeasca?
Vezi,Cornele...si tacea din gura Valicul nostru...Miyagi wrote:Bai da` Oscar ie doamna?!valic wrote:OscarMiyagi wrote:Mai vine vreo doamna ca ma intreaba nevasta-mea daca ar avea cu cine sa spinningeasca?
Multumim pentru tot Taticule. Si noi va dorim tuturor indeajuns de multa sanatate sa fiti prezenti in viata noastra cu tot ce insemnati: maluri de apa, un permis sh`un pg-u, c`o cafenea sau vreun bal si de ce nu si alte bucurii.Dumitrescu Iancu wrote:Inseamna ca esti in pregatiri intense,Cornele!Sanatate pentru amandoi sa fie si momentul sa treaca cat cat mai usor!
Multumescpaulletta wrote:Cornele, sa fie intr-un ceas bun!
G_H wrote:@laloi desigur, mi-ar face placere sa mergem impreuna, dar nu stiu inca in care din zile...tinem legatura
![]()
Am raspuns la MP cu numarul meu de tel.laloi wrote:G_H wrote:@laloi desigur, mi-ar face placere sa mergem impreuna, dar nu stiu inca in care din zile...tinem legatura
![]()
Ai MP cu numarul meu de tel, dupa ora 13 nu mai am acces la net... Poate hotaram azi
Si are idee, cineva ramas acasa, noua locatie de acum e in aceeasi directie ca si cea de anul trecut unde am fost si eu? Mai aproape de pod inseamna ca nu mai trec pe la statia aia de taxare de la IAS? Tks
Se trece pe la statia de taxare, desigur, mergi pana la statia de pompare pe dig (2km) apoi cobori in stanga pe drumul de langa dig ca e mai bun si mergi inca un 1 km si dupa niste case te urci iar pe dig si te uiti dupa ei.laloi wrote:Si are idee, cineva ramas acasa, noua locatie de acum e in aceeasi directie ca si cea de anul trecut unde am fost si eu? Mai aproape de pod inseamna ca nu mai trec pe la statia aia de taxare de la IAS? Tks