In caz ca prinzi ceva, da-i drumul, ca nu te sfatuiesc sa mananci peste din lacul ala. E un fel de hazna a orasului.
Pescuitul in Marea Neagra
Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Re: Pescuitul in Marea Neagra
Nu are taxa, e pe baza de permis ANPA.
In caz ca prinzi ceva, da-i drumul, ca nu te sfatuiesc sa mananci peste din lacul ala. E un fel de hazna a orasului.
Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
OK, clar, am permis si pg-uri cat cuprinde
Cat despre mancat, no way 
-
Eugen Fetes
Claudiu wrote:Sigur vom merge din nou.
0745578278
Bun asa !Eugen Fetes wrote:Claudiu wrote:Sigur vom merge din nou.
In ultima saptamana a lui august ne vdm in Constanta (cel putin asa imi doresc).
In perioada aia sper sa mearga treaba la chefal. Daca nu, am eu niste locuri de stavrid si zargan.
Moaaamaaa, iar o punem zilele astea de-o pescuiala pe mare
Toti ha-ha-hanusii, stavrizii, bacaliarii, calcanii si randunicile de mare sa apeleze la noi !!!
0721898989.
Check it out !
Toti ha-ha-hanusii, stavrizii, bacaliarii, calcanii si randunicile de mare sa apeleze la noi !!!
0721898989.
Check it out !
- Indian Larry
Am si eu nevoie de cateva informatii referitoare la locurile din Eforie Nord . Dorinta ar fi sa pescuiesc la chefal...
De unde pot procura niste rame de mare ? Sau cu ce le-as putea inlocui cel mai bine ? Si nu in ultimul rand , niste locuri bune ..imi dati si mie ?
Multumesc anticipat !
PS: am sanse sa gasesc chefalul in Eforie ?
Multumesc anticipat !
PS: am sanse sa gasesc chefalul in Eforie ?
Azi am mai bifat o iesire in largul marii cu dl. Cezar.
S-a prins mult guvid, ceva mai putin hanus...si destul bacaliar.
Poze, canci !
Maine imi iau o pauza de odihna
si voi incerca la chefal pe una din plajele litoralului, nu stiu care... Dl. Cezar va fi din nou la datorie pe mare cu barca.
Keep in touch.
Petricaaaa, se mai ia chefal la Corbu ???
S-a prins mult guvid, ceva mai putin hanus...si destul bacaliar.
Poze, canci !
Keep in touch.
Petricaaaa, se mai ia chefal la Corbu ???
- petricadascalu
bre e chefal cu sutele da sta pe deasupra si nu mananca in nici un fel...mare nu asa...
erau unii pe digu' de nord si in disperare de cauza au inceput a da la japca...au luat cativa si pa!
pe plaje sa ia dimineata devreme si dupaia la suprafata cu un chiostec lung...care pune botu bine care nu...te saluta si gata!
cam asta e treaba...
erau unii pe digu' de nord si in disperare de cauza au inceput a da la japca...au luat cativa si pa!
pe plaje sa ia dimineata devreme si dupaia la suprafata cu un chiostec lung...care pune botu bine care nu...te saluta si gata!
cam asta e treaba...
dati pestilor ce le apartine...libertatea !
Bre, da` incepe sa ma cam enerveze chefalu` asta.
Prea figurant. O sa vad maine care-i treaba si daca n-o vrea, fac o plaja...
Claudiule adu carligele la mine sa ti le spovedesc...
Cum adica, fratioru`, sa mi le spovedesti ?gabibrb wrote:Claudiule adu carligele la mine sa ti le spovedesc...
Oricum n-a mai fost nevoie, ca am facut doar plaja...lansetele nici nu le-am mai scos din masina, n-am mai avut chef si nici loc in congelator. Femeia a zis ca pleaca de acasa daca-i mai aduc peste sa curete.
- petricadascalu
petricadascalu wrote:toti pesti fara solzi sa apeleze la claudiu
![]()
N-am mai avut asa full congelatorul de cand am taiat porcu`.
cumpara lada frigorifica... sa ai loc de depozitare...
Nu se merita, coane, ca asta nu se intampla prea des. 
- petricadascalu
in sf. maine am si eu o zi libera de la d-zeu
...fac ce stiu mai bine...plaja si pescuiala la chefal
in functie de cum se mai deruleaza treba cu chefalul mai pescuiesc la mare ,daca nu si nu ma dau pe crap in canal
ulttima data(acu vro 2 sapt,) a luat sotia un ciortan frumos aproape de 2 kg la fixa(patratica) si am avut o ruptura pe lanseta(porumb)din greseala mea ca am fortat la mal si nu aveam minciogul desfacut...dehhh nu poti sa le faci pe toate
in rest toate bune si frumoase...chefal pe desupra garla(se bate cred) si numai torpile,apa calda si munca cat cuprinde...
Va salut !!!
...fac ce stiu mai bine...plaja si pescuiala la chefal
in functie de cum se mai deruleaza treba cu chefalul mai pescuiesc la mare ,daca nu si nu ma dau pe crap in canal
ulttima data(acu vro 2 sapt,) a luat sotia un ciortan frumos aproape de 2 kg la fixa(patratica) si am avut o ruptura pe lanseta(porumb)din greseala mea ca am fortat la mal si nu aveam minciogul desfacut...dehhh nu poti sa le faci pe toate
in rest toate bune si frumoase...chefal pe desupra garla(se bate cred) si numai torpile,apa calda si munca cat cuprinde...
Va salut !!!
Last edited by petricadascalu on 15 Aug 2011, 14:50, edited 1 time in total.
Coane, tot aud de la lume ca a inceput sa pice stavridul la tzaparina pe digul de nord din C-ta.
Eu n-am incercat ca am avut alte griji, dar parca ma oftic putin ca maine o tai pentru 4 zile prin zona Dunarii si las Marea deoparte. Poate incerci si tu putin la stavrid sa vezi cum sta treaba, ca de chefal ne-am saturat vara asta.
Oricum, imediat ce ma intorc de prin zona dunareana, bag niste tzaparine la treaba pe digul de nord. Acolo am luat anul trecut si zargan pe langa stavrid.
Eu n-am incercat ca am avut alte griji, dar parca ma oftic putin ca maine o tai pentru 4 zile prin zona Dunarii si las Marea deoparte. Poate incerci si tu putin la stavrid sa vezi cum sta treaba, ca de chefal ne-am saturat vara asta.
- petricadascalu
nu am vazut si nici nu am auzit pe nimeni sa zica ceva de stavrid...chiar nu stiu,,o sa incerc,
azi fara succes la chefal...tot pe desupra umbla dihania si cei care au luat cate unu ,doi am vazut ca erau mari...peste kil..
mi-am luat cele trebuincioase de crap si miercuri sunt pe el si pe mama lui (la cariera luminita)...intentionez sa stau miercuri pe zi ,pe noapte..daca misca ceva stau si joi chiar si joi noapte....sa vedem care pe care

azi fara succes la chefal...tot pe desupra umbla dihania si cei care au luat cate unu ,doi am vazut ca erau mari...peste kil..
mi-am luat cele trebuincioase de crap si miercuri sunt pe el si pe mama lui (la cariera luminita)...intentionez sa stau miercuri pe zi ,pe noapte..daca misca ceva stau si joi chiar si joi noapte....sa vedem care pe care

Hummmmm... şi din cariera aia nu cară şi cu camioane? Numa' cu trenu'? Că nu văd decât cale ferată p-acolo... Cam mult de mers pe jos... sau... se poate trece cu maşina pe pod?
Fir întins!
LE: pe alta harta am văzut că de fapt nu este pod ci baraj. deci este şi drum pentru maşini?
Fir întins!
LE: pe alta harta am văzut că de fapt nu este pod ci baraj. deci este şi drum pentru maşini?
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
- petricadascalu
da bre, e drum..ca nici eo nu ma despart de masina mai mult de 10m
miercuri ,cine pofteste,cine doreste sa vina acolo...malul e cu piatra ,apa adanca la mal(se poate da si la fixa)
nu te deranjeaza nimeni...nici transport feroviar ,auto sau alte deranjamente omenesti
miercuri ,cine pofteste,cine doreste sa vina acolo...malul e cu piatra ,apa adanca la mal(se poate da si la fixa)
nu te deranjeaza nimeni...nici transport feroviar ,auto sau alte deranjamente omenesti