Dupa ora amintita si in natura sub forma de cado' de Mos Craciun, minim cate 5 kg din fiecare

Moderator: administrator
Mihai, cred că cea mai "oportună" poziţie a lui Vali ar fi aceea de a te scăpa de stocul de pene şi să le plătească la preţ de en-detail.mihai_mura wrote:No, coane Vali, amu sa te vad cum scoti camesa! Ti-a trebuit referendum, ti-a trebuit vot......
Bag sama ca agenturili straine fac presiuni asupra ta.![]()
![]()
si sa ti le lipesc tie pe buci .....Albatrin wrote:Mihai, cred că cea mai "oportună" poziţie a lui Vali ar fi aceea de a te scăpa de stocul de pene şi să le plătească la preţ de en-detail.mihai_mura wrote:No, coane Vali, amu sa te vad cum scoti camesa! Ti-a trebuit referendum, ti-a trebuit vot......
Bag sama ca agenturili straine fac presiuni asupra ta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chiar asa.cezar wrote:Oameni buni, eu n-am inteles nimic ! Sondajul s-a incheiat ? Exista vreun rezultat ?
Păi, până la ora 14 a fost 8 la 5 pentru DA. "De pe" 14 a mai apărut Laloi cu un NU aşa că 8 la 6.Claudiu wrote:Chiar asa.cezar wrote:Oameni buni, eu n-am inteles nimic ! Sondajul s-a incheiat ? Exista vreun rezultat ?
Pan' la ora asta trebuia sa avem rezultatul. De ce se mai lungeste, nu vad. Ai zis pan' la ora 14, apai asa ar fi corect sa fie.
Daca mai este permis ,as vrea sa votez si eu. Dar nu pricep ceva :stergere, inchidere, redeschidere ,mutare .Stergere inseamna inchidere cu lacatel ca acu' sau stergere cu buretelevalic wrote:Optiunile sunt urm,atoarele:
-sa ramana inchis
-sa fie redeschis
-mutat la arhiva
La deliberare voi tine seama de toate voturile, inclisiv de cele de dupa ora 14.
Insa imi rezerv dreptul de VETO.
Cele bune.
Atunci, o iau ca pe o joaca si voi considera ca un cuvant dat sau o vorba ce se vrea serioasa, nu-i nimic altceva decat o gluma. Cam asa pare sa dea de inteles toata tarasenia asta.Albatrin wrote:Vali, ca iniţiator şi moderator al topicului, cu consecvenţa-i recunoscută, a amânat verdictul până după orele 22. Aşa că, răbdare şi tutun!Claudiu wrote:cezar wrote:
Neamule, totul este cât se poate de serios dar din păcate nu totdeauna suntem atenţi la amănunte şi din viteză mai uităm ce am "scris" mai devreme, sau mai rău, atunci când scriem nu ne gândim şi la consecinţe. În rest, suntem toţi aşa cum ne cunoşti, nici mai buni, nici mai răi...Claudiu wrote:Atunci, o iau ca pe o joaca si voi considera ca un cuvant dat sau o vorba ce se vrea serioasa, nu-i nimic altceva decat o gluma. Cam asa pare sa dea de inteles toata tarasenia asta.Albatrin wrote:Vali, ca iniţiator şi moderator al topicului, cu consecvenţa-i recunoscută, a amânat verdictul până după orele 22. Aşa că, răbdare şi tutun!
Învăţăm şi noi din mers!Claudiu wrote:N-am zis-o cu naduf, dar consider ca putin mai multa consecventa la moderatori, n-ar strica
Cinstit vorbind, nu c-as tine io mortis sa ma transform in Gica Contra, da nu crezi ca-i o absurditate?cezar wrote: Atata timp cat fiecare are adevarul lui in orice domeniu (politica, fotbal, chiar pescuit) conteaza numai adevarul celui care reprezinta majoritatea.