La Mila 23, acasa la Dorin Forgo
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
-
Re: La Mila 23, acasa la Dorin Forgo
Te salut nea Costica.
Stai putin sa postez niste poze.
Stai putin sa postez niste poze.
-
-
Deci nene Costinelo
A inceput crapul bine la mila 23,ieri am luat vreo 30 buc. am retinut 6 buc., azi am luat vre-o 40 buc. am retinut 7 buc.
Detalii o sa scriu cred Dumineca,acum ma duc la somn ,dimineata plec la peste la 5.
A inceput crapul bine la mila 23,ieri am luat vreo 30 buc. am retinut 6 buc., azi am luat vre-o 40 buc. am retinut 7 buc.
Detalii o sa scriu cred Dumineca,acum ma duc la somn ,dimineata plec la peste la 5.
-
-
Poza este cu niste prieteni ai mei de la Cluj.
Ieri au prins crapi pe Dunarea veche linga Crisan
Ieri au prins crapi pe Dunarea veche linga Crisan
-
Ultima poza:Hary prietenul meu cu un salbatec de 16,4 kg prins pe Sontea la peleti.
Deci a inceput crapul furtunos la Mila 23.
Deci a inceput crapul furtunos la Mila 23.
Multumesc,Dorin!
Incitant!
Ce zici,Robert?
Nu ti-ar prii o excursie la "Mila"?
Incitant!
Ce zici,Robert?
Nu ti-ar prii o excursie la "Mila"?
Aventurile sunt facute pentru a fi aventuroase.

mai ales cand vad ce se prinde..
Daca asa stau lucrurile,astept propuneri de la orcine.Oase ce zice?
Aventurile sunt facute pentru a fi aventuroase.
-
Prietenii mei de pe Apc sint in tabara Paradise.
au prins caras ,ciortan si ceva stiuci.
O sa postez si poze.
au prins caras ,ciortan si ceva stiuci.
O sa postez si poze.
Buna ziua domnule Dorin Forgo!
Va urmaresc de mult timp cu interes posturile dvs. si pe cele ale pescarilor care v-au trecut pragul. Cred ca a sosit -in sfarsit- timpul sa ma conving personal de toate lucrurile frumoase citite aici si sa-mi schimb parerea cu care am plecat acum 4 ani de la Mila 23 (cazare la Inima Deltei, unde nu am putut face o mamaliga sau macar o cafea si alte intamplari neplacute ce m-au facut sa promit ca nu mai vin niciodata).
Daca aveti o camera libera,as vrea sa venim (eu si un prieten) sambata 09 iulie si sa stam 8 zile,pana duminica 17 iulie,cazare +cina.Vom veni cu barca mea(Black Sea 5,10+Honda 20CP). De cele mai multe ori am fost pe Sf.Gh. si lasam barca la apa la Mahmudia,unde sunt si locuri de parcare .Ce traseu imi propuneti?
Cu stima,
George Oncescu, 0722.326.630
Va urmaresc de mult timp cu interes posturile dvs. si pe cele ale pescarilor care v-au trecut pragul. Cred ca a sosit -in sfarsit- timpul sa ma conving personal de toate lucrurile frumoase citite aici si sa-mi schimb parerea cu care am plecat acum 4 ani de la Mila 23 (cazare la Inima Deltei, unde nu am putut face o mamaliga sau macar o cafea si alte intamplari neplacute ce m-au facut sa promit ca nu mai vin niciodata).
Daca aveti o camera libera,as vrea sa venim (eu si un prieten) sambata 09 iulie si sa stam 8 zile,pana duminica 17 iulie,cazare +cina.Vom veni cu barca mea(Black Sea 5,10+Honda 20CP). De cele mai multe ori am fost pe Sf.Gh. si lasam barca la apa la Mahmudia,unde sunt si locuri de parcare .Ce traseu imi propuneti?
Cu stima,
George Oncescu, 0722.326.630
Am uitat sa va intreb: benzina se gaseste la Mila ?
-
Buna ziua domnule George
Eu nu pot sa ma laud singur ca asta este curata ipocrizie,dar pina acuma cu ajutorul lui Dumnezeu eu cred ca am reusit sa adun la Mila 23 niste colegi cu care ma mindresc si cred ca si ei sint multumiti de mine.
In fine lasam timpul sa decida,ca si traseu eu va propun Tulcea trecere bac,sau Nufaru,gasiti o parcare de barci si negociati de la inceput pretul.
Tulcea-Gorgova, stinga canal ,Sontea Mila 23.La Mila este statie PECO.
Ce sa va mai spun va asteptam cu drag.
Eu nu pot sa ma laud singur ca asta este curata ipocrizie,dar pina acuma cu ajutorul lui Dumnezeu eu cred ca am reusit sa adun la Mila 23 niste colegi cu care ma mindresc si cred ca si ei sint multumiti de mine.
In fine lasam timpul sa decida,ca si traseu eu va propun Tulcea trecere bac,sau Nufaru,gasiti o parcare de barci si negociati de la inceput pretul.
Tulcea-Gorgova, stinga canal ,Sontea Mila 23.La Mila este statie PECO.
Ce sa va mai spun va asteptam cu drag.
...sau Mahmudia - can.Litcov - la confluenta cu can.Caraorman stanga spre Crisan-Dunarea veche-Mila 23.
La Paradisul lui Dorin Forgo nu te poti simti decat excelent !
La Paradisul lui Dorin Forgo nu te poti simti decat excelent !

-
Multumesc mult Cezar
Noi te asteptam cu dragoste pe tine cel ce ai fost initiatorul primei expeditii la noi la Paradise.
Voi cei de pe Apc 21,ati fost primi mei turisti la care tin ft. mult si va multumesc din inima.
De cind ati plecat la Paradise este un periplu continu,
Va asteptam cu drag la voi acasa in Paradise.
Noi te asteptam cu dragoste pe tine cel ce ai fost initiatorul primei expeditii la noi la Paradise.
Voi cei de pe Apc 21,ati fost primi mei turisti la care tin ft. mult si va multumesc din inima.
De cind ati plecat la Paradise este un periplu continu,
Va asteptam cu drag la voi acasa in Paradise.
Multumesc domnule Dorin,ne vedem sambata!
Multumesc domnule Cezar si imi exprim parerea de rau ca nu am putut participa la expeditiile organizate pana acum,dar sper sa recuperez pana la iarna.Felicitari pentru astfel de actiuni,iar in ceea ce priveste rezultatul,eu consider ca este mai importanta atmosfera decit pestele prins.
Referitor la traseu,prefer varianta cu Mahmudia,unde am parcare la un pret rezonabil si nu mai trebuie sa trec cu bacul.De obicei,eu ajungeam la Litcov prin Uzlina-Iacub. Am si alta varianta?
Multumesc domnule Cezar si imi exprim parerea de rau ca nu am putut participa la expeditiile organizate pana acum,dar sper sa recuperez pana la iarna.Felicitari pentru astfel de actiuni,iar in ceea ce priveste rezultatul,eu consider ca este mai importanta atmosfera decit pestele prins.
Referitor la traseu,prefer varianta cu Mahmudia,unde am parcare la un pret rezonabil si nu mai trebuie sa trec cu bacul.De obicei,eu ajungeam la Litcov prin Uzlina-Iacub. Am si alta varianta?
Ar mai fi o varianta de retinut :GheOn wrote:Multumesc domnule Dorin,ne vedem sambata!
Mahmudia, la vale pe bratul Sf.Gheorghe, apoi din "marea bucla" pe canal prin lacul Gorgovat,de aici intrati imediat in marele lac Gorgova pe care-l strabateti exact pe diametru si iesiti, dupa un scurt canal care incepe in mod vizibil la o agomerare de salcii, in satul Gorgova. Aici, din capul amonte al satului, intrati pe can. S 22 (este un observator inalt acolo), de acolo tineti canalul si ajungeti in garla Sontea, dreapta si ajungeti in Mila 23.
Ar fi drumul cel mai scurt, dar trebuie sa tineti seama de doua lucruri :
- apele sunt mici, iar lacul Gorgovat poate fi foarte incarcat cu iarba.
- lacul Gorgova este deosebit de periculos pe vant puternic.
Varianta prin Uzlina-Iacub-Litcov este ceva mai lunga, dar mai sigura.
-