La Dunare, in WE 27-29 mai

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

cezar

Re: La Dunare, in WE 27-29 mai

Post by cezar »

Hoinar7777 wrote:
cezar wrote:
PETREMAN wrote:Frumosss ...pregatiri ...alea alea ......si eu nu pot sa merg... :( obligatii familiare...daca era urmatorul weekend ....ce belea era. Va doresc distractie placuta,vreme super si capturi frumoase .....macar alea necesare pt bors :lol: . Tre sa va mai bunghesc si eu sa va insotesc....sper .....ca tare bine iese o ieseala cu voi ;)
Oricum, intre 9-12 iunie va fi a MAAAARE ieseala ! Poate reusesti atunci ! :lol: :lol: :lol:

Cind ?,Ce ?,Cum ? ,Unde ?

Din pacate,in acest week-end nu pot veni desi imi doream tare mult,dar sper sa pot veni la urmatoarea iesire 9-12 Iunie,de asta intreb.Multumesc.
Foarte probabil, undeva pe Bratul Macin. Dar locatia exacta o vom stabili dupa o "temeinica prospectare".
mikcutu

Post by mikcutu »

la macin ma bag si eu...dar asteptam sa se dea verde...
Za dacs cam from za tracs!
Ono

Post by Ono »

ia verde!
Pacat ca nu vii in weekend...

Poate ar trebui sa ne organizam aia care mergem de vineri si de sambata, ce si cum facem, aducem, etc, sa nu se intample sa aducem vin prea mult si pastrama prea putina... eh?
cezar

Post by cezar »

Ono wrote:ia verde!
Pacat ca nu vii in weekend...

Poate ar trebui sa ne organizam aia care mergem de vineri si de sambata, ce si cum facem, aducem, etc, sa nu se intample sa aducem vin prea mult si pastrama prea putina... eh?
Ce faci cu pastrama ? Nu era vorba ca prinzi peste ?
Ono

Post by Ono »

Peste am promis, peste prind!
(ma refeream la cine aduce gratar, ceaun, chestii-trestii... dar daca se doreste sa vina fiecare cu ce considera... e ok din partea mea)
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

ciorbisteanu :lol:
are sa ne lipseasca si acu ma gandesc la ea,asa ..cu mult leustean ,parca era a" la valic ?
super,ce ma mai roade sa merg si mai ales discu (busuiocul)lui dutu..aoleu sa dai cu caciula dupa caini dupa aia :lol:
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Ono wrote:Peste am promis, peste prind!
(ma refeream la cine aduce gratar, ceaun, chestii-trestii... dar daca se doreste sa vina fiecare cu ce considera... e ok din partea mea)
Lasa instrumentarul,ne descurcam,este tot la mine,tu vezi de pastrama aia(ca de peste...sunt satul de laude si promisiuni... :lol: )
cezar

Post by cezar »

Ono wrote:Peste am promis, peste prind!
Ono, eu voi avea ceaunul la mine si ingredientele necesare unei ciorbe de peste "meseriase"; evident, in afara de peste, pe care sper sa-l obtinem la fata locului, cu sprijinul tau, evident.
Ca de obicei, voi avea un gratar si setul "barbecue". Disc n-am !

In rest, fiecare aduce ce crede pentru gratar si gustari. Deasemenea, bauturile preferate, in cantitatile corespunzatoare.

Nu am facut o prospectare mai recenta, dar locurile pe care le am in vedere (in varianta ca le gasim libere) permit ca sa ne asezam in mod destul de compact, in ideea de a fi relativ apropiati unii de altii. Acuma, depinde si cati vom fi, evident !
laloi

Post by laloi »

cezar wrote: Pana acuma, beneficiari de mesaj privat vor fi:

1. Laloi
2. Emil Sandu
multumesc mult :)
PS daca e nevoie de peste, am congelatorul plin de la iesirile de anul trecut, pot sa vin cu el sambata ;) :mrgreen:
Ono

Post by Ono »

Cezar, nu e nevoie de disc daca avem gratarul si suporti noi de undita pentru el, Laloi stie sa-i monteze :D . Inteleg ca se doreste un adevarat festin pescaresc: prindem-mancam, nu prindem-tinem cura de slabire :D . Doar bautura ne mai salveaza ca are calorii multe, dar si proteine :lol: .
Laloi, bine ca n-ai zis ca aduci peste de acum 10 ani... asa ziceam ca e dála de soi special, adica invechit ca vinul de Focsani. ;) :lol:
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Avem si disc,domnilor...
zgubea

Post by zgubea »

tot D-nul Iancu.....
de abia astept sa ne cunoastem...numar orele pana vineri..aaa nimeni nu mi-a raspuns: intrebasem daca e vreo problema ca vin si cu nevasta, n-as vrea sa fiu vreun ''profan'' al iesirii, multumesc
Dragos Bradatan
cezar

Post by cezar »

zgubea wrote:tot D-nul Iancu.....
de abia astept sa ne cunoastem...numar orele pana vineri..aaa nimeni nu mi-a raspuns: intrebasem daca e vreo problema ca vin si cu nevasta, n-as vrea sa fiu vreun ''profan'' al iesirii, multumesc
Nu e nici o problema, evident.
S-ar putea sa nu fie singura reprezentanta a "sexului frumos"
zgubea

Post by zgubea »

multumesc Cezar, vorbim vineri sa vedem cum facem jonctiunea...nu stiu daca a mea doamna scapa pana la ora 17 de ''sapa''..
Dragos Bradatan
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

recomand tuturor sa aiba la ei undite,va fi varianta castigatoare,asta daca vrem sa mancam bors :lol:(nu e o gluma !)
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

bravo Ono,ai dreptate :lol: ,auzi tu,laloi tine peste in congelator de anul trecut :lol: :lol: :lol: ,insa e amabil,ni-l da noua pt bors :lol: :lol: ,nu merci Radule !
Ono

Post by Ono »

costin stefanescu wrote:... daca vrem sa mancam bors :lol:(nu e o gluma !)
Am promis ca prind eu peste si de bors si de prajeala, asa fac! juvelnice suficiente sa avem! :D
I-am zis-o eu la misto lui Laloi, dar si eu am peste in congelator :oops: , la fel si cu vinu' :D
cezar

Post by cezar »

Cate ceva despre locul unde vom merge :

- acces acceptabil de la asfalt pana la locurile de pescuit la Dunare
- cateva canale pescuibile la undita, aflate la 2-3 km de locul unde as vrea sa punem tabara. Locurile pe canal n-au umbra ! Stiu insa ca localnicii pescuiau cu spor caras palmas, rosioara, biban etc.
- la locul ales pentru tabara este umbra, se gasesc lemne, iar locurile de pescuit la Dunare sunt frumoase.

Aspecte negative :
- Dunarea poarta in aceasta perioada niste "floace" de plop, care se ataseaza pe fire si obliga la munci de curatire. In caz de drill, ridica destule probleme.
- Apa este foarte scazuta si mai schimba intrucatva aspectul locului; in plus, randamentul la pescuit nu este prea grozav pe toata Dunarea. Se pare ca pestele este inca adunat in zonele de reproducere.

ORICUM, NU GARANTEZ CANTITATI IMPRESIONANTE DE PESTE ! In schimb, voia buna va fi, ca deobicei, la ea acasa !
Ono

Post by Ono »

cezar wrote: In schimb, voia buna va fi, ca deobicei, la ea acasa !
Asta e cel mai important! Albitura prindem noi... oricum aduc vopseaua lavabila cu mine :lol:
arlan

Post by arlan »

1. am loc liber in masina si de dormit in camera separata .... :P , fara sforaiala ca dau cu pietre :lol: ... daca am la indemana, daca nu, dau cu perina :x
2. ora plecarii ?
3. locul de start ?
4. ceva accesorii in mod special? gen polog, umbrela, repelanti, carbuni, mese, scaune ..... pahare, etc :roll:
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"

Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”