Hummm... tizuleee, se spune... ecologist!Radu Ionut wrote:... sunt un pescar ghinionist!

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Hummm... tizuleee, se spune... ecologist!Radu Ionut wrote:... sunt un pescar ghinionist!
Mai, nene, balta d'asta, unde ar prinde peste si catelul soacra-mi, chiar ca nu ma intereseaza !Radu Ionut wrote:deci am nimerit cand am zis ca nu e pescar!![]()
![]()
da, asa mai merge ...evoIX wrote:Eeee acum ... intre noi fie vorba ... cam asa e ...![]()
insa nu strica si cate o distractie d-asta ... si mai ales .. comparand cu zecile de balti unde nu prinzi nimic
... mie mi-a placut, mai ales ca am pescuit numai si numai cu o varga dupa vreo ora in care am constat ca nu pot tine 2 scule in apa
) ... ca-n vremurile "cand eram mic" ... si cuvantul potrivit nu cred ca e totusi pescuit
ci ... distractie
hai mai Capitane ca esti rau, omu' a postat sa primeasca sfaturi si domnia Ta strivesti initiativa!!!cezar wrote:Mai, nene, balta d'asta, unde ar prinde peste si catelul soacra-mi, chiar ca nu ma intereseaza !Radu Ionut wrote:deci am nimerit cand am zis ca nu e pescar!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nici daca ar fi gratis !
Tu din care categorie faci parte ?pupu wrote:Sper sa nu fiu inteles gresit, sunt f. multi care ori nu au timp ,ori nu au cu ce (scule,talent,ambitie)si nu prea prind pe natural,asa ca o balta din asta le mai ridica moralul
Lasa, Pupule, noi mergem acolo prin octombrie, la stiuca d'aia, "mascata"!pupu wrote:Secret![]()
![]()
![]()
Numai bine...
...ai voie sa opresti 3 bucati...mikcutu wrote:in pretul de 100 ron de pe Magic 2, se poate opri vre-un peste sau de banii astia se practica C & R?
pe valea argovei se plateste 60 ron si daca vrei poti sa opresti 2 pesti, parca...
Mersi că ai intervenit evoIX. I-ai răspuns şi lui mikcutuevoIX wrote:hai ca daca tot m-am dat in stamba p-aci sa lamuresc treaba
Pt MagicLakes e simplu :
http://www.magiclakes.ro/blog/crap-prima-partida
in 3 cuvinte e asa ... retii 5kg de crap si caras cat prinzi ... (grija mare ca prinzi .. rau de tot) ) in aia 100 ron ... care la prima partida se injumatatzesc ..adica 50.
eu intreb de balta de rapitor, nu de aia de crap; dar cel mai precis vom discuta sambata pe baltaAdrian Magic Lakes wrote:Mersi că ai intervenit evoIX. I-ai răspuns şi lui mikcutuevoIX wrote:hai ca daca tot m-am dat in stamba p-aci sa lamuresc treaba
Pt MagicLakes e simplu :
http://www.magiclakes.ro/blog/crap-prima-partida
in 3 cuvinte e asa ... retii 5kg de crap si caras cat prinzi ... (grija mare ca prinzi .. rau de tot) ) in aia 100 ron ... care la prima partida se injumatatzesc ..adica 50.
.
Nu avem niciun acord in sensul asta cu patronii baltii respective.evergreen wrote:am si eu o intrebare: la cele 4 tipuri de abonamente (pentru rapitor) se face vreun discount pentru membrii APC 21?